semester

Har haft semester från datorn ett par dagar...skönt.
Idag har Kristians kompis Moa varit här och lekt med Milton och Diza. Nu är han helt slut och vi kämpar med att hålla honom vaken.

Igår var vi i Liljeholmen o fikade med en kompis och kikade runt lite där.

Ikväll blir det mys med familjen, vi är helt slut efter inatt då Milton skrek i 1,5 h..inte jätte kul. Hoppas på en bättre natt i natt. Det är dessutom Kristians natt så det är min tur att ligga kvar i värma sängen om han vaknar.

Idag har Muilton lekt massor med sin polisbbil som han fick av Irma & Ella i julklapp. Han kör runt på den o låter som en bil...typ (medvetet??)

Ben&Jerry

Idag hälsade vi på pappa på jobbet för att Ben & Jerry var där. När de blev intervjuade inför alla människor så "pratade" Milton (ööööööö-öö--ööö`öööö, ääää-öööö-öö)  högt och tydligt och försökte överrösta dem... hihi. Knappt 8 månader och träffat dem alla redan. Han har dock inte fått smaka deras fantastiska glass än, men jag provsmakade årets nyhet (och lite andra med *mums*)

170 kg häng-mörad ryggbiff

Det försökte Kristian beställa av mig inatt till något kalas...tyckte att det lät dyrt, så jag föreslog Piggelin....

Inget svar.

Insnöad

Har nog aldrig sett så mycket snö, på riktigt!
Vi vart helt chockade när vi anlände till Motala igår. Jisses. Tomten är täckt med snö. Staket, häckar och vattenfallet syns inte ens. Dessutom har det kommit nästan 3 dm ny snö inatt. Tar det aldrig slut??? Mina föräldrar tog ett bra beslut när de flydde sin kos till varmare breddgrader i onsdags.

vibrerande mascara

År 2010, vi reser till rymden utan problem, vi tar fram vibrerande mascaror, men vi kan inte uppfinna mjölkpaket som dödliga kan öppna???!!!

cirkusmöller

Vill sååå gärna gå, men det är den helgen vi flyttar=( Fy bubblan vad trist, jag vill, jag vill, jag vill

Befann mig på öf idag, väntade och väntade på mamma Carina, men hon kom aldrig. Då ringde telefonen och ups...Carina ringde och undra vart jag var...Vi skulle ju ha föräldrar grupp idag..hehe snurrigt värre. Slängde på Mille kläderna och sprang karlavägen hemåt till BVC. Bättre sent än aldrig ju=)

Köpte såå söt body till Mille idag. Den ska han få ha imorgon när vi går på barnvagns stand-up. Yes, ni hörde rätt. Ett gäng morsor med sina små knoddar som ska bli underhållna av en komiker, spännande spännande.

Tack och godnatt

Lilleman sover, skötväskan är packad. Vi är alla rena så imorgon är vi redo för öf igen. Vi är inte snuviga längre så det är väl lagom att dra på sig en ny förskyldning imorgon då

Dagen blev inte alls som planerad, så tvätthögen är kvar och dammsugaren ber om att få användas.

Ingen beställning idag heller.

Mamma & pappa åker till thailand imorgon, ååå vad det vore skönt! "Fly safe och ha det gott"

Imorgon måste vi även handla fler kartonger så vi kan sätta lite spurt här hemma. Står 5-4 i kartongpackning till mig, så nästa kartong är K:s =)

Natti

"Failed"

Gjorde hela beställningen, klickade i alla uppgifter och val (tog typ en timme) när vi klickade på "submit" så kom ett litet medelande upp "failed" *suck!!* kl var då närmare elva och all energi rann ur, så vi gick och la oss. Får se om vi orkar att göra ett nytt försök ikväll

kroppsvärme

Idag har Milton varit ett plåster å¨mig. Jag som hade tänkt att göra lite nytta när vi hade en heldag hemma=/
Får lite småpanik när jag ser alla grejer som måste ner i kartonger...ojojoj. Tvätthögen växer och jag har ett viktigt brev att skriva...
Bara att invänta pappa så att det blir någon ordning på torpet=)

vagn vs hjälpinsats

surfar runt efter vagn..har väl börjat att fastna för en.

Hjälpinstas:
En kille med permobil fastnade i en snödriva i parken. Jag försökte knuffa loss den, gräva loss den jag försökte till och med lyfta den (ha ha) Efter mycket puffande och knuffande kom en kille med sin hund. Han hjälpte mig att knuffa och till sist fick vi loss den. Då hade hans tax tagit ett initiativ och gått fram till diza som satt vid vagnen, trevlig som hon är gjorde hon ett utfall och visade hela tandraden. Taxen stirra på henne och lunkade vidare. Oj oj vilket äventyr det blev. Killen var jätte tacksam och åkte vidare. Vi gick hem och fyllde på kaloriintaget efter ett jobbigt träningspass=)

Kärlek till Kärleken

Har firat alla hjärtans dag som så många andra idag. Vi begav oss till gamla stan och åt en helt underbar cheesecake med blåbär (too die for)
Milton charmade ett gäng med tjejer som satt och "åå"-ade sig=) Då var pappa stolt

Promenader har vi med klarat av ett par styckna. Packat en kartong och städat lite har vi med hunnit med. Nu är jag helt slut och ligger i soffan medans Milton krper omkring på golvet, leker och gör sina härliga ljud.

Var ju ute igår. Första gången och det var riktigt kul, självklart skickades det en del sms för att kolla läget hemma, men han sov så gott min plutt=) Får jag nog ta att göra om snart igen=) Måste ju passa på att gå ut här i stockholm innan man flyttar lixom=P

Blue boy

Så här blå och söt brukar Milton vara, ändå får man frågan om det är en pojke....
Så nu har jag bestämt mig för att köpa den knallrosa nappen med kaninen på, har tvekat ett tag. Folk tror ju ändå att man klär en flicka från topp till tå med blått så...

                       

trött, helg, shopping sugen, kär

Vilken natt...ojojoj han började gny redan kl 01.00. Höll på till 3 innan jag gav upp och gav honom mat. Sen sov han till 7 då gjorde älsklingen välling för jag var helt väck, inte en muskel fungerade. Sen somnade han till 9. Så igentligen borde jag vara glad, men efter att ha haft sådanna här nätter en vecka (eller mer) så känner man sig helt slut ialf.

Vi har inte gjort många knop idag, badat/duschat, ätit och busat lite. Vi ska åka iväg här efter lillens lunch och fixa lite inför helgen.
Ska bli så skönt med helg och ha K hemma *mys*
Ikväll är det "Solsidan" och bara det gör ju att man känner sig mycket gladare/piggare.

Blev kär i en tapet för några år sedan. Har tänkt på den ibland och så här om dagen ramlade jag över den på nätet!! Jag tjöt av glädje. Den ska upp i nya sovrummet=) K tyckte med att den var häftig (tur för mig)

BVC

Idag ska vi till BVC och väga lilla "bebisen". Se om han gått upp något i vikt efter sin magsjuka eller vad vi nu ska kalla det.

Inatt fick jag sova 6h i täten, heeeelt underbart! Var så himla glad när jag vaknade halv 9. Puh, behövde verkligen det.
    Han somnade straxt innan 9 igår. Vaknade 12, stoppade in nappen och ytterligare en gång vid halv 1. Någon gång mellan halv 2- 2 så ammade jag honom. Straxt efter 3 vaknade han och var ursinnig för att han inte fick mat. Så fick så snällt gå och göra välling. Sen däckade han och sov till halv 9. Får se vad BVC säger om det här.

Läkaren på BVC hade sagt till en annan mamma, "ja, men låt henne skrika då" För dom behöver tydligen inte äta mitt i natten. Men hallå, vi har faktiskt grannar och en karl som ska upp och jobba, dessutom är man dödstrött själv. Inte så himla lätt

testing testing

Caroline var ju snäll och gjorde en stämpel till mig, tyvärr funkade det inte att spara ner den=(
Satt och mixtrade ihop med karln och fick ihop något eget. Nu är det ju inte så det ska vara, men detta var vad vi lyckades åstakomma. Inte rätt, men helt okej=). En höst bild på Milton när vi gick runt Djurgården

                                   

"Dam dam dadamm"

En av mina äldsta kompisar ska gifta sig!! AAaaa har vi blivit gifta-gamla redan?? Oj oj oj, jag trodde (känner) att jag är typ 18, kanske 20. Jag är så himla glad för deras skull. Dom är så himla söta båda två. Ååå vad roligt det ska bli.
Grattis till er båda! I helgen kommer the-bride-to be hit och då ska vi fönstershoppa *jippi*

Måste bara hylla kaffets magiska verkan, löööve It. Behövdes efter den här natten. Jag vill så gärna sova!!!

sova

Ska sova tidigt. Är jääätte trött efter x-antal nätter med gråt.
Gluttar lite på vinterspelen, hehe skojigt. Är choklad sugen på köpet..finns ingen choklad=(

Nä, panodil och sova.

Är med och tävlar om valfritt smycke från Creative lounge i Evelinas blogg happilyeverafter.se

less

Är less på att sitta hemma, imorrn blir det öf för hela slanten.

När man inte har barn och är trött går man och sussar en stund. När man har barn och är trött dricker man kaffe, hjälper de inte dricker man mer.

"kan själv"

Om han kunde så skulle han nog säga så...=)

                                     
       Äta pasta....själv


                                     
  Idag reste han sig upp första gången mot något annat än mamma, pappa eller vovve.Och givetvis var jag där med kameran=)


snorkalas

När ska detta snorande ta slut??? Har inget luktsinne kvar. Känner inte när det luktar bajs ens. Måste titta efter..

Min lilla (stora) pojke är som en liten klättermus här hemma och vill resa sig upp överallt och han är inte ens sju månader än! Vovven är dock inte lika glad över att vara ett "verktyg" för att ta sig upp.
Han ställer sig på händer och fötter nu, ser ut som han gör yoga hihi. Han är så glad över sina nya talanger och skrattar som tusan åt sig själv ♥

Snorandet gör att vi får hålla oss hemma idag med=(

Ska ut och gå med min mp3 spelare sen och sjunga lite för mig själv;)


repris

Andra gången den här veckan vi vinkar av familjen. Mamma & pappa åkte nyss och det blev alldeles tyst och tomt=(
Ikväll kommer älsklingen hem och det ska bli jätte mysigt=)! Vi har saknat honom massor.

Vovven har fått magsjukan, så ni kan ju tänka er vad jag roar mig med idag. Nu, tvättstugan

Lördags gott

Igår lagade jag maten och idag blir jag serverad=)Underbart med föräldrar!
Vi har varit på långpromenad idag och nu är vi alla helt slut. Ikväll blir det lite gott och melodifestivalen (trogen tittare)
Mamma la Milton för en stund sedan, men nu är det nog dax att väcka honom om han ska sova ikväll=)
  Syster med familj sitter på ett plan till Thailand nu *avis* och mor & far åker om två veckor, bara jag kvar här hemma, blek och slö =(

Vackert väder

Idag är det perfekt vinterväder med strålande sol. Så ska ut och gå med en annan mamma. Så nu får jag sätta fart, har ju massa annat att styra med idag. Ikväll kommer miina föräldrar. Ska bli såå kul=) Känns som en evighet sen jag träffade dem. Nu måste jag öka på här för att hinna

vink vink

Nu har vi vinkat av älsklingen/pappa. Kommer kännas tomt ikväll=(
Har äntligen fått Milton att sova. Han har kommit in i någon period då han bara skriker när man lägger ner honom, han blir klippt vansinnig och inget man gör hjälper??? Plocka uå honom funkar, men det är inget alternativ.

Vi ska ta en tripp till affären sen och handla lite inför helgen=)
Ordet "aja-baja" går på högvarv här hemma nu när Milton kryper runt och pillar på allt


Snöstorm

Snöstormen gjorde att promenaden blev kort och inte alls så trevlig. Nu har vi fixat undan alla kartonger här hemma så det ser lite trevligare ut (dom är gömda i hörnan)
Älsklingen åker iväg imorgon och kommer inte förän söndag=( Hur ska vi klara oss utan dig?=/
Nu ska vi titta på ouppfostrade vovvar

mp3

Fick en mp3 spelare av älsklingen härom dagen, jag vet, jag är förmodligen den enda människan på jorden som inte haft någon och nu ska man ju säkert ha något annat=P Men hur som helst så nu har jag en och jag har även var lite olaglig och stoppat den full med massa bra musik. Så nu ska den få följa med på promenad.
  Gud, känner mig som en gammal tant som inte hänger med i svängarna längre.
Nu: lunch/mellis?

BFF

                               
   Milton älskar sin lilla vovve. Han skrattar jämt åt henne och kryper bort till hennes säng för att dra lite i öronen.

                             
                     Kvällsmys i sängen med välling är en riktig favorit=) Min lilla skatt vad gó du är!

Känner mig lite hängig idag (förskylningen) så blir ingen öf. Vi stannar hemma och myser istället. Får se om det blir en promenad sen istället. Lilleman sover och jag ska ta en efterlängtad dusch

Vinterpromenad

Träffade några mammor och gick vid djurgården, så himla fint där ute. Diza fick följa med idag eftersom ingen fika var inplanerad efteråt. Hon tyckte det var jätte kul och sprang runt och letade pinnar i snö drivorna. Efter 1,5h var det en trött vovve som slängde sig i sin korg och somnade bums=)

Själv drack jag kaffe och mumsade på drömrulltårta medans Milton levde loppan mer eller mindre sin lekback.

Ikväll blir de kanske pannkakor? Är nog lite sugen på det


RSS 2.0