Som vanligt igen

Påsk helgen är slut och vardagen är här igen. K är tillbaka på jobbet och jag har öppnat ett tomt dokument som ska fyllas med massa bra ord som fröken sedan ska läsa och förhoppningsvis belöna med ett MVG=)

Vilken helg det varit! Sommar värme, näsan har fått fräknar och armarna har fått färg=härligt!! Dock har lilleman haft 39 grader i feber hela helgen och inte alls varit så rolig som han kan vara. Stackars liten, varför ska han alltid vara sjuk på högtider?? I Julas var han oxå jätte sjuk. Har inga förväntningar på midsommar nu ialf hehe.

Hoppas på att farbror doktorn tar emot honom så de kan kolla om det är något allvarlit. Hanhar ju haft vattenkoppor och en följdsjukdom kan vara lunginflamation. Inget dagis den här veckan heller förmodligen *suck*

Nu ska jag fortsätta skriva massa viktiga ord.

Mitt i påskveckan

Idag var vi iväg med faster o kusin för att inhandla solhatt, hittade såklart massor andra saker som jag inte kunde låta bli oxå. Ett par bedårande bamse foppa tofflor, jeans shorts och zip tröja...till Milton då..inget till mig som vanligt. Jag ligger i mitten på näringskedjan, K ligger längst ner som aldrig får något stackarn. Ibland överraskar jag honom med en liten present, nu är det ett tag sedan så snart är det nog dax igen=)

Imorgon blir det trädgårdsarbete för hela slanten, inte den lilla trädgården då utan den stooora och lite korvgrillning såklart=) = kaloriförbränning. Solen är så klart inbjuden till detta kalas.

Hemmafruar

Här var de längesen man var. Dagarna har ju vart så fina så har bara velat vara ute. Idag har vi haft fullt hus, med Miltons kusiner på besök. Vi hade jätte kul och var ute mest hela tiden o lekte. Tror nog att de lekte igenom alla leksaker=) Sen vart de kvällsmat hos Miltons faster o familj efter de avslutades kvällen med att glo på hemmafruarna med hemmafruarna=) Mycket trevligt.
Nu ska vi sova och hoppas på att få sova en hel natt utan massa tårar från lillen.
Natti.

Vem hade trott?

För, säg 10 år sedan, vem hade trott att vi skulle sitta här ute i samma lilla villa område med varsinn familj??? Vi hade nog skrattat åt det, men gillat tanken. Och på riktigt är det jätte kul=) Kan inte bli bättre än att ha sina gamla trofasta vänner nära sig.

Make-over

Dom gör make-over på Top model just nu, konstigt att det alltid ska lipas så mycket, dom vet ju att det ingår???
Fick mig ialf att tänka på att det är 4 månader sen jag klippte mig...ups. Det måste vi göra något åt. Har inte hittat något bra ställe i Lkpg, vill bara klippa mig hos min gamla i hemstaden, får väl leta vidare.

Snart kommer Miltons faster o kusin, vi ska på promenix i det fina vädret. Dom vill nog inte komma in pga av prickig korven min=)
Bye

26!!

Hjälp, jag fyller 26, 26!!! om 1 månad. Jisses vad läskigt. Det låter ju så gammalt! När vi var runt 17 så tyckte vi att de som var 26-27 var dööö gamla och att livet var "typ" över. 26 låter så läskigt tycker jag. Jag känner mig ju fortfarande som 23. Ibland måste jag tänka efter när någon frågar hur gammal jag är, vill ju gärna svara 23. Face fact liksom, jag börjar bli stor=/ (känner mig fortfarande som mammas & pappas lilla flicka)

Ute och grejat



Mina fina♥
Plockade lite ris och fixade till, mycket roligare än att städa=)


Så himla kul, ingen vill titta på mig haha


Dagens

Idag blir det att fixa lite inne. Vädret ser ju lite trist ut, men jag misstänker att det blir en tur till sandlådan ändå för att inviga nya traktorn med skopa.

Han drack ingen välling inatt och då känner man sig lite piggare och utvilad på ett annat sätt. Igår kväll var han nog hungrig ialf för han drack 3 st välling på 4 timmar=P. Är man hungrig så är man.

Hopp o hej!

Igår när jag lade Milton till sängs hade han helt andra planer... Han grät o grät och ropade på mig. Fick gå upp till honom flera gånger och ge honom nappen som han tappde. Sen när jag sitter i soffan hör jag bara ett "du-dunk". Jag gick upp för att se vad det var som åkte i golvet. När jag skjuter upp Miltons dörr möter jag honom i dörröppningen???!!! Killen har på något sätt hoppat ur sängen. Jag frågar honom hur han kom ur, men det ville han såklart inte avslöja. Så nu är det väl slut på friden antar jag.

Leksaker

Vilken tur att vi fick hem ett stort lass med duplo innan lillen blev sjuk!! Han får en sak varje dag, jisses vad han leker med det. Han älskar arbetsfordon och än så länge så har han en polisbåt, traktor, grävskopa, brandbil, oj så han leker. Heeela tiden, bara sitter och pillar, sätter i gubbarna ch plockar ur dom. Hoppas han får bättre tålamod med dom här leksakerna hehe.

Tänkte plocka bort lite mer av de leksaker han inte leker med, men helt plötsligt blev dom roliga igen???

Imorse hade han fått massa mer prickar=( Några har spruckit, men inga tecken på kli?? Har satt ett hårspänne i håret på honom så att håret inte ska killa på dom utslag han har i pannan.

Igen sol idag, men vi ska bort till grannen sen så vi har att göra ändå=) Bara det inte regnar på mina nytvättade fönster=(

Memory lane



Miltons och mitt måndagsmys förra veckan, då visste vi minsann inte att han skulle vara alldels prickig 1 vecka senare.



Testpanelen, Mille provar pappas produkter och gör tummen upp=)



När min lilla skrutt var mindre



Farbror polisen tittar efter så att det är ordentligt låst.



Torr körning funkar oxå=)



På flygplatsen på väg hem, kolla in Miltons macka hahaha


Vi fick fin besök!

Sommaren var här och hälsade på! Jag passade på att tvätta fönstren, räfsa bort alla löv och torrt gräs och bränna näsan. Var ute i bara linne så varmt var det. Härligt härligt=) Hoppas det kommer fler sånna fina dagar.

Vattenkopporna har börjat spricka, men han visar inga tecken på klåda? Han bryr sig inte alls. Han är bara lite hängig liksom fast ändå glad. Hans tempo är inte vad det brukar, men annars inget.

Nu sover han gott och jag tog mig ett glas och satte mig i soffan=) Snart blir det sängen även för mig, man blir trött av frisk luft=)

Internet

Det är vattenkoppor. Flickan på dagis han har spanat in har det oxå...

Nu blir vi hemma ett bra tag. Tur att jag inte ska ha praktik, annars vore det kört för mig!! Nu får jag försöka plugga så gott det går med lilleman på hemmaplan. Han är vid gott mod och visar inga tecken på att störa sig på kopporna ännu. Än så länge har han ett tio tal, men de blir väl fler=/ Flera stora i ansiktet har han, hoppas han inte får massa ärr där! Tack för att internet finns. Där kan man hitta all info man behöver utan att behöva sitta i telefonkö till farbror doktorn för att få information. Nu är vi proffs på vattenkoppor.

Om någon vill ha vattenkoppor är det bara att skicka hit era barn=)

Nu blir det kaffe kaffe kaffe kaffe!!!!


Söndags fix

Hann med att dammsuga bilen och handla på kvällkvisten med, sen glömde jag nämna långpromenaden jag och Emmis tog. Var så himla skönt väder. Nu längtar jag till kjol tider och att damma fram poolen att ligga o guppa i=)

Nu är jag super trött. Lilleman somnade gott efter ett bad med pappa. Inga nya prickar så vi får se imorgon hur han ser ut. Hoppas att han får sova gott inatt lilla skatten. Såg att det fans någon creme på apoteket som lindrar symtomen så det kanske blir aktuellt. Någon som har några andra tips??

Rensning!

K har rensat förrådet, eller mest han flyttat runt på sakerna, och hade inte jag kommit hem hade nog inte något blivit slängt.
Nu blev vi av med lite prylar, men det finns mer att hämta " det kan ju vara bra...." standard kommentaren från gubben.

Nu ska vi äta hamburgare som hör och häpna, inte jag har lagat!=)

Vattenkoppor

Misstänker vattenkoppor på lilleman Svårt att veta när det bara är små röda prickar. Får se om de fler och ändrar karaktär. Skulle passa bra med vattenkoppor nu annars när vi inte har något speciellt planerat....

Vilken dag

Milton har i stort sett gråtit sen 23 igår kväll. Det dunkar och ekar i mitt huvud! Som tur är ska E komma med pepsi max till mig, det dövar det mesta=P
  Nu sover skrutten som en stock. Han blir hemma från dagis imorgon med. Snoret bara forsar!! Vi har gjort slut på två näsdukspaket idag mer blir det nog imorgon. Han sov hos mig inatt och det vill han bara göra när han är sjuk. Gav honom en panodil innan han la sig så förhoppningsvis sover han gott inatt. Jag är ialf helt slut som tur är är föreläsningen inställd imorgon, annars hade jag behövt sjukanmäla mig eller vabba eller vad man nu gör när man pluggar. Orkar inte tänka mer idag så jag ska mysa i sängen framför tv:n när pepsin anlänt.
Godnatt.

Tick-tack

Äntligen dax att dansa bort och hämta trollet. Den här dagen har vart lååång. Kanske för att jag vart vaken sen 5??? Jag har saknat lilleman något enormt idag ialf, så nu ska det pussas ordentligt och förhoppningsvis vill han ha "till" (mer pussar) ♥underbart♥

Sen vankas det promenad med nya grannen=)

Ute i vår solen




Vinka till mamma♥

 


Finaste trofast♥


Mammas fina pojke.


Lilleman säger

Igår när vi kom till sandlådan fanns det inga grejer. Milton står mitt i andlådan och snurar runt, inga leksaker? Jag säger till honom att jag kan gå hem o hämta spaden "mmm, aáa, aaa,mmm, ja" svarar han (man måste prova lite olika sätt att svara ja på). Han står och tittar på mig när jag går hem, jag hämtar spaden och håller upp den och säger "Här är spaden" var på den lilla mannen svarar "sping!"= spring. Hur klockrent är inte det?? Helt underbar kommentar lilla skrutten♥

Dansa baby dansa

När musiken går igång gör Milton likaså. Det börjar rycka i kroppen direkt och han blir super glad. Bäst gillar han "vuxen" musik. Tror att Robyn är en hit för då stampas det, huvudet svänger och armarna flaxar hehe en ganska rolig syn. Han försöker även att hoppa, men det går inte så bra hur han än försöker=) Har riktigt fina klipp på det, men vet inte riktigt hur man gör för att dela med sig?!!

Här hemma lagar vi (jag) mat och Milton ställer upp alla sina bilar på rad tätt tätt intill varandra, så fint sååå. Ordning och reda=) Sen vankas det promenad i det underbara vädret.

Såg förresten ett vår tecken idag!!!=) Första blomman, såg dock bara en snabb glimt för glubska vovven tuggade i sig den???!!

Liite bättre

Haft små ångest hela morgonen, men fick ett mail nu så ser lite ljus i tunneln. Håll tummarna för mig hörrni!

Dagis dags

Milton är droppad på dagis och jag pluggar. Idag kommer jag få massor gjort har jag bestämt. Lillskrrutten blev ledsen idag när jag gick=( Uch vad ont det gjorde när han ropade efter mig. Smög lite utanför grinden och såg att han gick runt och lekte så det måste gått över på en mille sekund. Han har ju inte vart där sen i torsdags så det kanske var lite långt break för honom. Hoppas på ett bättre avsked imorgon. Idag är det dessutom lång dag och han ska äta mellis för första gången. Spännande och se hur de går... han är ju så krsen med maten...
Kaffe oh dyka ner i boken igen

Beröm

Beröm till Krille som den här helgen har fått mycket gjort. Skruva här och borra där och nu är alla to-do grejer fixade. Förresten var det jag som borrade, stort.

Ord dagar

Milton har ord dagar. Han kör ett ord och tjatar ut det totalt.
Här om dagen var allt "paty" =party
"wow" är ju ett annat populärt uttryck.
 "Bajs" var det i torsdags och fredags och igår var de "fissi"= försiktig.
Vi var hos en gammal kompis och fikade här om dagen som by the way ska flytta hit=) och när vi gick så sa jag "Tack för fikat, hejdå" och Milton direkt efter "tack tack, hejjåå". Sen när han vi gick förbi där senare var det första han sa "tack tack, hejjåå" haha. Han körde den även på Krille här idag. Artig liten grabb ;)

Fredag

Helg igen, veckorna springer förbi!! Praktiken blir på ett älderboende för dementa, inte alls som jag önskat eller hoppats på. Trots besvikelsen är det bara att göra det bästa av situationen.

Idag blir det lite besök här hemma så jag ska piffa till mig lite, vädret är inte det bästa så ingen cykeltur som det ser ut nu ialf.

Hoppas ni får en fin dag.

Super Nintendo

Titta vad jag hittade, trodde inte att det fungerade, att jag var tvungen att fixa en ny kabel, men det hoppade igång direkt. Så jag och Milton spelade lite Jag förlorade direkt sen var det Miltons tur....

Gick inte direkt bättre för honom, vi kan säga att han inte direkt var bra på att ta instruktioner hehe


Det lilla proffset.



Och när det inte går som man vill är det bara att stänga av eller hur?=)


RSS 2.0