Nu är allt klart:)!! Bara lite vänner som ...

foto0938 (MMS)

Nu är allt klart:)!! Bara lite vänner som saknar! Gott nytt år på er!


Nyårsafton

Sista dagen på året 2011. Vi har haft ett toppen år och ser fram emot nästa.
Här hemma förbereder vi oss för ikväll. Mannen skruvar möbler så att alla kan få sitta ner och äta ikväll=)
Vädret hos oss är kanon så en promenad står högst på listan så vi orkar med en lång kväll.
Hoppas er dag kommer bli kanon med.



"Se glad ut Milton" =)





Vecka 25

Vet inte riktigt vad som hände, men idag gick jag in i vecka 25. Det firade jag med att gå runt i mysbyxor som ni ser=) Är det lov så är det. Städat och fejjat har jag hunnit med så snart är vi redo för det nya året, helt galet vad fort året gått! Tror att 2012 kommer bli ett fantastiskt år





 



Med Milton i vecka 25. Vad säger ni, ser dom lika ut??

Pricken är nu ca 22cm och väger ca 850g. Pricken kan nu knyta händerna & ta tag i fötterna=)
Livmodern är stor som en fotboll.


En liten despyt

Försöker få min två åring att förstå att man inte ska jaga hunden, att man inte ska stå och gläppa i lamporna, att man inte ska skrika. Tror att jag klämt ur mig närmare 150 inte, och kl. är bara barnet. Nu måste ju ändå dagens ranson vara klar och vi kan sysselsätta oss med något roligare???

Idag ska vi handla nyårs maten och lite lull-lull. Tror att det kommer bli riktigt trevligt imorgon, undrar vilken klänning jag ska mosa in mig i??

Först ska jag se färdigt filmen jag började se igår "A little bit of heaven", när jag hade bölat ut 2 liter tårar var jag tvungen att stänga av och återvätska mig, men nu är jag redo igen



En liten muskel-knutte galning=)
Han är ialf mån om knoppen och vill ha hjälm på sig=)


Storm

Hej vad det blåser här hos oss.
 Vi var på promenad och jag fick riktigt kämpa mig fram. Jag gick och gick och till sist somnade kotten. Nu är jag helt slut och det där nyttiga jag tänkte att göra medan han sov idag är bara att glömma, mina höfter skriker efter vila!

Mamma lyx.

Flera dagar i rad har jag fått sovmorgon till halv 9-9. Underbart ju=) Är det lov så är det. Milton är ju dock vaken, men han tittar nöjt på bompa och väcker mig när han tröttnat.

Idag blir det att förbereda lite inför nyår. Blir inget fancy-fancy, men en trevlig middag med förhoppningsvis god mat=)
Vad ska ni hitta göra på nyår?

Våra julaftonar 2011

Det var ju inte lätt att få ett kort på den lilla herrn på julafton. För det första hade han inte tid och för det andra så är "det inte roligt" att vara med på kort enligt honom själv=)
Man kan dock se en liten glimt av outfiten på korten



Julafton nr 1. Slipsen åkte på med mer eller mindre tvång!



Oj vilken hit pippi båten är! Den leks det med all day long=) Sen blandar man ju in lite bilar och skopor med såkart, en del bilar kan man ju parkera i båten *wow*




Den här dockan fick han av oss, vi tänkte att han skulle lära sig att ta hand om en liten bebis tills syskonet dyker upp och öva upp fin känslan liiite=) Efter att ha sett påklädnings tekniken kan jag lova att det behövs haha. (Just nu sitter han och läser bok för dockan och matar den med pannkaka, det ni ;) )




Ett steg närmare tomten på julafton nr2 (stort steg efter att ha suttit fastklistrad i mitt knä "Vill inte titta på tomten mamma" )



Nu ni, tar i hand med tomten och allt! Han var visst inte så läskig när allt kom omkring. Förra året darrade han som ett asplöv när han såg tomten.




Efter att ha öppnat alla julklappar lektes det för fullt med allting.
Här med lilla kusinen som matchar så fint i rutigt=)

En ny vecka igen

Gravida jag har ju hamnat i en ny vecka nu med under jul helgen. Nu har vi nåt fram till 24+4 (önskar att det var 34!)



Kameran är ju inte den bästa som ni ser hehe. Magen syns ju inte så värst under denna klänning, men den är där=) Den är för övrigt ett av fynden som jag hittade till mig på rean.  Hittade även några få bebis plagg och lite till Krille, så alla fick sin beskärda del ;)


Några rea fynd

Här är några av de fynd från rean. Milton är kitad från topp till tå=)



 



Alltihopa från Kappahl.

Idag är det samma visa som igår, vi leker med julklapparna=) Solen skiner så efter lunchen blir det en promenad med hela familjen.


Jul sviterna

Består mest av trötthet och lite snuva. Annars mår vi toppen här hemma.Det har lekts för fullt med de nya gejerna som de alla var en succé. Tack igen för alla fina saker Milton fick. Han är sååå lycklig just nu=) Han har knappt tid för mat och sömn hihi

Idag var jag galen nog att ge mig ut på annandags rean, men vilka fynd jag gjorde sen. Tror att det lönar sig att trängas lite, för jag hade inga problem att hitta rätt storlekar. Nu är vi hemma i hemmet lugna vrår igen efter några dagar på vift=)
 Bäst att vila upp sig nu innan nyår;)

Nu är de morgon i vårt hus. Vilken perfekt...

foto0930 (MMS)

Nu är de morgon i vårt hus. Vilken perfekt juafton vi hade. Barnen älskade sina julklappar! Å vad dom lekte. Milton var helt salig:) god jul på er. Kram


Tack snälla tomten!

Imorse när jag kom ner så hade tomten bytt ut vår tv mot en helt ny och stor en=)!! Tack snälla snälla tomten för det. Precis vad jag önskade mig ju=) Nu sitter hela familjen nergosad tillsammans och tittar på "Cars" (Tomten hade visst varit här lite tidigt och lämnat den filmen till Milton). Oj vad vi måste ha varit snälla i år=)

Det roliga var, att när vi vaknade så sa Krille, "visst skulle det vara mysigt med en brasa att sitta och titta på?" Sen smög han och Milton ner, och när jag kommer ner är det inte de första jag ser att det är en ny stor tv på plats utan att det är en brasa på tv:n och fäller kommentaren "Där har du ju din brasa=)" Sen stanna jag upp backade och kikade igen för det var en väldigt stor brasa jag såg haha, då såg jag att det var en ny tv och att han hade slagit på en film med en brasa hehe.

Hela dagen har jag gått och funderat på hur han bar sig åt för att få in den och packat upp den utan att jag märkt något??!! Och när jag frågar så skrattar han bara, han vet att jag är världens nyfiknaste och njuter av varje sekund=P


Ner bajsad

Under våra 2 ½ år tillsammans har detta aldrig inträffat tidigare. Idag bajsade Milton ner mig totalt. Hela min outfit var täckt med bajs och lill killen hade bajs upp till skuldrorna. Ååå vad nöjd jag var. Hans kommentar var
"oj, mamma har bajs på byxan, hände mamma?" (Ja, vad hände Milton???) "Man kan inte äta bajs, det är äckligt mamma" (No shit???!!) I särklass det äckligaste jag varit med om. Nu hoppas jag att det aldrig kommer ske igen, varken med Milton, lill* eller någon annan.



sjysst lek pose



Lite oklart vad som händer här



Nya outfiten, skulle igentligen blivit en julklapp, men efter bajskalaset och duschen därefter så var detta som låg närmast=) Hur söta är inte dvärgarna då??



Sovmorgon

Idag tog vi båda sovmorgon. Ååå vad härligt det var. Snart ska vi ut på promenad i snön medan den finns kvar=) Det är lite grått ute så kanske kommer det mer idag?? Förutom promenad har vi no plans idag, hur underbart är inte det???!!





Jullov

Från och med idag har Milton jullov, såvida inte jag behöver jobba något. Vi ska alldeles strax förbereda oss för att sticka iväg och handla de sista julklapparna, bara lite små plock kvar så det ska bara bli kul.

Lunch med Hanna & Lovelia är inplanerat och jag är jätte sugen på att köpa en julros att ha här ute, har ni sett dessa?? Så himla vackra och de kan man tydligen spara till nästa vinter och dom älskar snö (kan ju liksom inte bli bättre, hur kan jag lyckas ta dö på en sån???)

Bebis i magen är helt tokig idag och de känns som den försöker göra ett utbrytningsförsök!




Min stora bebis=)


Julgranen

Igår efter jobb och dagis åkte julgranen upp=) Milton tyckte det var jätte kul och var jätte duktig på att hänga upp kulorna och allt det andra i granen.



Hänger upp polkagrisar så fint=) I samma stund låg hunden och tuggade på en som hon hittade kvar i kartongen...hon luktade gott i munnen ett slag ialf!hehe



Finast, koncentrerad=)



Tillsammans♥

Nu är vi redo för julen!!!


                                                                                              


V.23 med snö

Nu är vi inne på v.23 (+3) och lite lite snö har vi fått=) Tycker att magen växt lite sen förra veckan, och kanske inte så konstigt, nu väger bebis ca 600-700g och är 22cm från knopp till rump. Känns så konstigt för jag har sett bebisar i den här storleken så jag vet verkligen hur de ser ut. Känns jätte skumt. Nu ska jag pallra mig till jobbet och ta hand om de små liven.


Lite lagom size på magen=) Skulle kunna tänka mig denna storlek under resten av tiden med=)


Måndags morgon med snö

Efter tre dagars snöande så bestämde sig åtminstonde 2cm av den snön för att stanna=) Vad ljust och fint det blev ute! Det var en glad liten gosse som skuttade hela vägen till dagis och påpekade om och om igen att "Milton tycker om snö mamma". Annars brukar den lilla latmasken åka vagn de puttiga 50 meter som vi har till dagis.

Idag blir det jobb för mig så jag håller på att ladda lite.
Igår namnade jag alla paket och klädde dom fint med snören. Så nu är vi snart redo för the big day.

Vi låg och pratade om igår hur sjuka vi var förra julen och att vi befann oss i ett insöat Paris vid den här tiden. Jag hade haft lunginflammation precis innan, Milton var jätte sjuk hela julhelgen och Krille lika så. Milton har lyckats vara sjuk alla julaftonar han varit med på, så nu funderar vi på vad han ska hinna dra på sig här nu på några dagar...??! En frisk jul hoppas vi verkligen på i år!


Lördag i vårt hus

Här hemma har vi en alldeles underbar lördag med massa slapp!!=) Gud så skönt. Blev visst helt slut körd av jobbet. Sov 10 timmar i natt och hade bara lite ont när jag vaknade, kändes riktigt härligt.

Hitills har vi hunnit med klippning, julklappsköp, mat handling lunch och nu en stor kopp kaffe. Ska strax väcka Milton och se vad han är sugen på att hitta på, gissar på att leka med garaget, bygga med lego eller läsa=)






Gos fredags

Hemkomna från jobb och dagis, rätt matt efter två dagar på jobbet. Mycket nytt att ta in och kunskaper som måste rotas fram=) Känns ialf hur bra som helst och det känns "hemma" där. Nu är det helg och vi alla är lediga, vilket kommer innebära massa familjemys!!
Hoppas ni får en toppen helg, med lite snö kanske??!





"Inte äta upp mig mamma" brukar Miltons säga, men seriöst..!Hur ska man kunna låta bli??=)

Nu ska vi sova här hemma. Imorrn blir det ...

foto0928 (MMS)

Nu ska vi sova här hemma. Imorrn blir det upp tidigt för då börjar jag nya jobbet. Nervöst o pirrigt:)


vackra blomster



Dom här fina blommorna kom älskling hem med i måndags då det var min sista dag i skolan.
Min älsklings blomma=)


En härlig lucia morgon

Imorse var vi uppe arla för att titta på lucia firande på Miltons dagis...dagen började så här....





jätte glad över att vara tomte (not) över att gå till dagis (not) över att inte få ha nappen (not) över att gå ut (not)

Jätte härlig start på morgonen och jag blev inte alls stressad och svettig när klockan tickade på....=)



Så här ser man ut när man ombeds att "se glad ut"


Sjunga? Nopp, inte en ton kom ur munnen på denna lilla tomte. Han satt bara och stirrade där på bänken bland de andra barnen hehe. Vi får väl vara glada över att han inte grät ialf=) Jag, Krille, Hanna & Lovelia tyckte ialf att alla barnen var jätte söta och duktiga ialf, fast det inte sjöng=)
Fika var ju desto roligare och då kunde man ju spexa hur mycket som helst(!!??) och då passade det minsann att sjunga varenda julsång och dansa till!

 


Home sweet home

Hemma igen, göra nu då???? Helt plötsligt har man "ingenting" att göra (om man bortser från tvätthögen i tvättstugan och det faktum att det skulle behövas putsas lite här o där) Jag är ledig skulle man kunna säga..skum känsla. Nu är magen hungrig så måste fixa lite lunch snabbt som tusan.

Provet gick bra ialf, nu är det bara att invänta resultat!

Står o väntar på bussen. Förhoppningsvis ä...

Står o väntar på bussen. Förhoppningsvis är det min sista dag i skolan idag:)!! Nu väntar ett x antal timmar långt prov.


Stolta föräldrar

Milton fick springa runt utan blöja här på kvälle och lufta lite=) Han sitter och leker på golvet och efter ett tag säger han "Milton kissar"
Jag säger att vi springer bort till toan och kissar där istället, han skuttar upp på toaletten och kissar! Jätte stolt och vi lika så=)! Första gången det händer, att han säger att han vill kissa och att det faktiskt kommer något. Stolt som en tupp torka han rumpan och spolade helt själv. Stora killen
Hoppas det inte var en engångsföreteelse=)

Jul sånger

Här hemma rockar vi på för fullt till julsånger=)!! Milton är helt galen och hoppar runt och sjunger "ge mig mer jular" haha. Fixar upp ett klipp  på det sen, men nu ska vi hoppa i plurret för vi har dansat oss svettiga. Underbara Lördag

Vecka 22

Nu har vi landat i v.22+0. Lill pricken har växt till sig och är ingen liten prick längre, det känns=) Idag roade sig den lill* med att sparka mig i vänster revben under hela provet...vad lätt det är att koncentrera sig då=)



Rörelserna känns mycket starkare nu och inte så mycket sparkar utan mer vändningar och kullerbyttor, buffar och tryckningar. Denna lill* gillar nämligen att bara spjärna ut en kroppsdel rätt i magen så den blir alldeles stenhård och man kan känna precis vart den är, känns lite läskigt.




Här är jag

Här sitter jag med mitt kaffe och dum-glor i näringslära boken. Prov kl. 13 idag. Vet inte om jag blir klokare direkt=/

Fredag idag och det är ju underbart bara det, det innebär även att det är mindre än en vecka tills jag börjar jobba=) Ska bli så kul att träffa alla igen.
   Näe, bäst att stirra lite i boken igen=)


Favvo







Absoluta favorti leksaken är nog denna grävskopa, att han aldrig tröttnar.



Tidigt

Här hemma vaknade vi allihopa 20 minuter innan klockan ringde inkl. bebis i magen. Känner mig typ utsövd, men lite mör i kroppen, en ryggmassage skulle ju inte vara helt fel om jag säger så.

Drömde mardröm om att Miltons overall var slut i stl 98 (läskigt va??) så vi kunde inte byta och han fick ha en stor overall i vinter. Ska nog ringa ner till affären när de öppnar och lägga undan den.


Mot stan!

Nu åker jag och plockar upp lillkillen och drar och köper vinter outfit till honom, verkligen på tiden!
Vi höres!!

En lykta

Pimpade vår fina lyfta som vi har. Tycker den ser väldigt somrig ut, men lyckades få den lite julig ialf=)







Den pyssliga sidan dök upp hos mig idag, tycker det är mysigt att sitta och knåpa när man har tiden=)




Höpp höpp! Vad är detta?? En liten tomte tjuv???


En liten sjungande tomte=)

Världens sötaste tomte=)



En liten kompott av låtar Milton kan. Dumt att hålla sig till en låt=)
(Nu behöver jag bara lista ut hur man gör för att vända på filmen...??)

Vår morgon

I natt har vi sovit jätte gott både Milton och jag. Han har sovit i sin säng hela natten (andra natten i rad) och jag har sovit i ett sträck=) Nu mumsar vi skinkmacka innan en av oss ska till dagis och den andra ska öva till prov. Iefm blir de en shopping tripp då vi äntligen hittad en overall *puh* vilken pers det ska vara varje år! Och ändå lär man sig inte hehe


Jul tema

Ska slå in lite paket innan DS
Det vart mycket julsnack idag, men det är väl härligt??! Världens sötaste tomte spexade loss för oss förut ikväll





Springa runt runt, sen stanna till och pussa giraffen.



Var är tomten????



Här är tomten!!



Julskinkan=)

Som jag längtat! Idag köpte vi en bjässe som jag fixade till. Oerhört nöjd med hur fin och god den blev. Dessutom var den super fin innuti, inget fett alls=) (Tror att mamma blir imponerad av min fina skinka när hon ser den=))
Till kvällsmat blir det givetvis julgröt och skinksmörgås=) Mamma har bakat världens godaste bröd som vi sparat tills skinkan blev klar. Brödet är fullt med russin så det föll den lille mannen i smaken oxå.





Visst ser den riktigt smarrig ut=)??



Jul bak

Här hemma har vi haft jul bak. Lite pepparkakor blev det, Milton gjorde dom finaste pepparkakorna haha (han har övat med play-doh´n)











upptäckte att vi inte hade någon julburk *ups* fick knycka Miltons kexburk=)



Provsmaket... "Inte dott". Nepp, Mille gillade varken degen eller dom färdiga pepparkakorna, men han är jätte duktig på sången=)


Undersköterska

Om en vecka kan jag titulera mig som undersköterska=) Och nästa torsdag börjar jag jobba=) Än så länge hr jag 5 arbetspass inbokade i december, men hon skulle återkomma när hela schemat var klart.

Har hittat en jättefin undersköterskebrosch som jag önskar mig i examens present och en jättefin namnskylt, dessutom hittade jag pennfodral i massa skojiga färger (jämfört med landstingets mörk blå) och givetvis går hela temat i rosa=)

    

 (Bilder lånade från www.everand.se)


Tänk så söt jag kommer bli när jag skuttar fram i korridorerna, rosa som jag är=) Alla sakerna kommer från everand.se och givetvis ska det stå mitt namn och titel på namnskylten istället=P

Hoppe hare

Här bakas det med play-doh och den rosa haren har fått liv och mumsar bär, samtidigt som Milton sjunger om "hoppe hoppe hare". Vilken liten sångfågel vi har.

Hej Vecka 21!

Och vilken start på denna vecka, solen lyser och himlen är blå, termometern visar på -1 grad. Fick släpa fram vinterjackan imore och spänna om midjebanden lite innan vi kunde gå till dagis=) Idag ligger foglossningen och sover eller är ute och solar? Ingen är gladare än jag ialf som känner mig hyfsat nära min riktiga ålder idag.







Vecka 21+ 3

Den lill*mäter nu ca 18cm från huvud till stjärt och väger ca 420gram. Den kan röra sig fritt i fostervattnet och kan sparka både långt upp i magen och ända nere vid blygdbenet (Den utnyttjar allt spelrum kan jag säga=). Gillar att köra ett race vid 22.30 (bådar inte gott) och att sträcka på sig.


En liten bebis

Vi var och hälsade på Miltons lilla syssling. Hon var så liten och söt och luktade så där underbart som bara bebisar kan. Ååå vad jag längtar tills vi får lukta på våran nu. Milton var så söt mot henne. La på henne filt, gav henne nappen och klappade henne jätte försiktigt. Han bädda ner sig själv brevid henne och efter han hållt henne ville han inte släppa henne och tyckte att jag skulle ge tillbaka henne=) Han kommer bli en toppen storebror om han sköter sig så där bra!

Grattis fina Emma & Fredrik till er helt bedårande och perfekta flicka!








En pysslig liten tomte







Milton gör en massa massa stjärnor. Han älskar stjärnor.


2a Advent

Milton hjälpte mig att tända ljusen imorse till frukosten






Sen hade vi mys frukost tillsammans=)





Sen julpyntade vi här hemma, Milton fick bestämma vart alla tomtarna skulle stå, så nu står allihopa tillsammans i ett fönster. Den här killen hängde vi ut så han fick klättra lite väggen. Snart måste ju julstämningen infinna sig tycker jag.


Nya pjux

Milton fick ett paket idag (varför är det så kul att ge dom paket??)





"Vad är det här då mamma?"



"Ett par skor då mamma, ta på den skon"









Måste ju prov springa dom! Vovven hängde med på ett varv sen fortsatte Milton att kuta 4-5 varv till










Alldeles slut efter allt spring=) Skorna ville han inte ta av så antar att dom är godkända=)
Nu kommer han bli super tuff i vinter. Han har ett par ordentliga vinter stövlar så dessa är ett komplement. De är vattentäta och tjockfodrade så dom kommer nog funka fint.


Snabb lunch

Här sitter jag med min snitzel gordon blué låter fancy, men kom i en kartong och värmdes på 8 minuter så ni kan ju tänka er... Har stressat mig igenom 4 klädaffärer på jakt efter overall. Kamma hem noll! Blev lite halv förtjust i en Didriksons, men jag vet inte. Jag måste ju priceruná allt innan jag köper något (freak) vill inte betala mer än i onödan=P

Hann dessutom storhandla på 30 minuter (blev såklart avstämmning med) hade dock varit duktig och scannat allt=)
Nu bär det iväg för att träffa mitt team en sista gång, tråkigt gillar dom här människorna.

So long!

Goder morgen

Idag var det mörkt inne när vi klev upp. Fick tända lampor och adventsstjärnor. Vi mumsar frukost nu innan det är dax för dagis.

Medicinen funkade fint igår, men fick något ryck och letade fram hantlar och gummiband som jag började att dra och slita i. Så idag känner jag av lite träningsvärk, men det är väl underbart=)

Idag har vi ett seminarium i vårt team, vi är inte ett dugg förberedda eller motiverade heller för den delen, men ordbajsa i 30 minuter borde ju verkligen vara min grej ;) Det rodnar sig som Krille brukar säga.

Ha en trevlig dag!


Inköpen

Ååå så var det ju vad som kom hem i påsarna oxå



Inte en pryl till mig (eller någon annan heller för den delen) Bara, Milton, Milton, Milton.
Kappahl har 30% rabatt på ett helt köp (me like) Tyvärr hittade jag inte så mycket av det som jag var ute efter. Skjortan är till Julafton ialf och jag får väl gå naken. Den underbara musse tröjan är från H&M


Min arma kropp!

Efter några timmar i köpcentrumet värker min kropp sönder. Dom sista metrarna till dörren kröp jag fram haha okej kanske inte kröp, men nära på;) Rumpa, höfter och ben känns som dom skulle gå sönder och ramla isär när som! Som tur är fick jag med mig världens bästa medicin hem=)





Tänk att pressbyrån hade skumtomtar i lösvikt=)

Mille mannen kikar lite på smurfarna iklädd pyjamas redo för sängen. Sen tänkte jag krypa ner i soffan med en filt, lite ljus och förhoppningsvis något bra på tv! (och medicinen med såklart)


Overall jakt

Upptäckte till min fasa att Milton overall är i storlek 92! Trodde jag köpt en 98!! Aj aj, nu är jag på jakt efter ny, men Kaxs proxtec som jag är ute efter är slut såld!! Helt otroligt, inte en enda liten finns det! What to do?? Vi hade denna förra året och var super nöjda med hur torr och varm han var. Dom har ju fått jättebra kritik just för denna för att den är prisvärd och har så bra kvalité. Någon som har en och vill sälja i storlek 104??

RSS 2.0