Tiden går fort

En del dagar går såå fort. Den här dagen bara sa "poff" så var den slut. Troy simmade som en liten fisk och envisades med att hålla sig vaken genom vår lunch efteråt, trots att ögonlocken bara hängde hehe.
Sen vart det helt plötsligt bara kväll?! Vi som skulle handla i dag ju.
Något annat som går fort med är ju åren (inget nytt) jag och Milton tittade på bilder från när vi var på disneyland i Januari förra året. Då låg Troy i magen och nu hokus-pokus har det gått ett år och man är två barns morsa till två riktiga busfrön. Kikade lite i Troys bild mapp med från då han var "ny". Säger det igen, sååååå fort det gått. Nu är han ju så himla stor, vill äta vår mat, bestämma allt själv, pekar på allt och säger lite väl valda ord.
  Nu ska vi äta till hamburgare här innan vi ska stoppa om knoddarna (lyx middag enligt Milton hehe)
Trevlig kväll till er!
 
Lite Nostalgi pics=)
 
 
 
 
 
 
 
10 April, 11 dagar innan han föddes
 
 
(Mysbyxorna var ständigt på haha)
 
 
*Ny* ♥

Kompis sällskap

Troy fick sällskap i vagnen här om dagen, inte utav brorsan utan av kompisen M:) både tyckte nog att det var lite roligt/konstigt för de satt och stirra på varann hihi
Smidigt med syskonvagn så man kan ge sin polare lite snål skjuts ibland:)


Torsdag och bad dags

Här hemma slappar vi för att orka med bad och lunch/fika efteråt med badkompisarna:)
Rätt sliten idag efter att Troy vaknat flera gånger inatt, pipplat lite o vägrat somna om:/ Tänderna kanske??

På bild 1 en glad Troy och på bild 2 en mindre glad Troy som är arg på mamma för att han inte fick ta min kaffekopp trots att han ansträngde sig så fint:P Han kanske oxå känner sig sliten idag?:)


Mitt i veckan

Onsdagar är vi lediga, så då är ju en sovmorgon lockande!:) jo jag tackar j'a. Då sover dom minsann inte. Mycket märkligt. Milton har kryddat dagen med att fråga "varför" om allt jag sagt. Inte aaaalls irriterande...:P

Imorrn ska jag och Troy plaska igen:)


Natti

Hur lyckas Diza bädda in sig så här??:) hihi hon ligger som en liten bebis med tassarna på täcket:)


Gympa update

Gympan började på samma sätt som de första gångerna. Bara satt o tittade surt utan en antydan till att vilja försöka värma upp, detta trots att han hemma sjunger heeeela uppvärmnings sången och gör rörelserna till *suck*
Efter att ha surat och vägrat att prova nåt på hinderbanan så vände de tvärt. Han gjorde alla stationerna, log och skojade till och med. Varv 2 sen gick kanon och han blev till och med lite röd om kinderna för att han ansträngt sig. Wow säger jag:)

Hoppas nästa pass börjar i samma positiva anda som vi avslutade med. Synd om honom att han är så blyg:/
Det konstiga är att han lyser upp som en sol om man säger att han ska dit och han säger att "gympa är roligt"
Heja heja Milton, de här klarar vi!


Mat

Troy blir galen om han inte får smaka vår mat. Brukar alltid göra nåt så han med kan äta. Ikväll käkade vi plodpudding efter gympan. Troy skrek som en galning tills han med fick. Sen satt han bara och mosa in så nu har han plodpudding i hela ansiktet hihi
Smaskigt sa han:)


Två bissingar

Den här lilla godingen har fått två tänder där uppe fram. Inte konstigt att han vaknat och gnällt flera gånger de senaste nätterna. Han har vart lite lätt retlig idag så till natten blev det en panodil. Hoppas nu att vi alla får sova gott inatt.

Imorrn är det upp och skutta "tidigt" för då är det dagis dax igen för Sir Milton, som för övrigt har varit ett hyfsat solsken ihelgen. Trotsen har lyst med sin frånvaro:) Och jag och Troy kan sitta och läsa massa då, han älskar att läsa. Sitter och tittar och lyssnar:) Pekar och säger "dä, dä" yber gulligt tycker vi såklart:)


Fredags fint

Det har blivit väldigt poppis att beställa hem blommor från nätet som man får hemskickade, kanske speciellt till helgen? Kul tänkte jag och klicka mig in. Upptäckte snart att de kosta typ 200-tja 600kr för en bukett. No fu*****g way!! Det är jag alldeles för snål för (några tulipaner o grönt lull-lull för 300???!!=O)

Gjorde en budget variant som jag tycker är minst lika fin:) plockade på mig en bukett tulipaner på maxi (man handlar ju nån gång eller hur?) sen var jag ute och klippte lite grenar som jag fyllde ut med och voil'a!! 39kr. Passar min plånbok mycket bättre:)

Trevlig fredag!!:)


Milton hos doktorn

Milton och pappa var hos doktorn på morgonen med hans utslag/eksem igen. Dom vet inte vad det är, men vi ska fortsätta att smörja med kortison. Så himla märkligt, vi har vart där 3 gånger nu för detta. Blir dom inte frustrerade av att inte veta vad det är och försöka få reda på det?? Det skulle jag bli om det där var mitt jobb!
Hur som, utslagen har gått ner i nageln!!? Så den blivit skrovlig och torr och nu har den spruckit ända ner till roten och delat på sig!!:( jätte läskigt. Vi ska tejpa nageln och hoppas på att det som växer ut är friskt.

Milton fick en tatuering för att han var så duktig ( dom bortsåg tydligen de första 25 min då han gömde armen och vägrade visa den hihi) den ville han ha på magen, så fint så och han är så stolt:)


Vink vink

Vi vinkade av pappa till jobbet i morse. Troy tyckte det var väldigt roligt och spännande. Sen dess har dagen gått i ett med blöjbyten och insmörjningar, jagande och plockande:P
F R E D A G!!:) ser fram emot nåt gott att äta och dricka ikväll och mys med min käresta såklart!


Soluppgång

Vi har världens finaste utsikt från köksfönstret:) så mysigt att sitta och titta ut mot skogen. Idag är himlen klarblå och solen håller på att gå upp och lyser mot träden!
En riktigt fin start på dagen!


Hallå där inne?!

Jag hängde tvätt och Bojjan gjorde ett rek på tvättmaskinen (lite gratis reklam till dig med älskling i bakgrunden;) ). Hörde helt plötsligt "ehh ehh eh" och det lät lite eko aktigt så där, så kollade efter vad lillen syssla med...
Jag: "hittar du nåt där inne Troy???" Hihi
Troy: "ehh ehh" sen tittar han ut och flinar jätte lyckligt:)
Ja ni ser...bilderna talar för sig:)


9 månader bilder

 
Tog fram riktiga kameran för att fånga Troy på sina 9 månadersbilder. Ungefär 50 av dom blev bara massa sudd hehe.
Igår bestod dagen att peka på lampor med lilla pekfingret och när man svarar att "dä e lampan" så skiner han upp som en sol
"d´ä, d´ä, d´ä" säger han och pekar. Oj vad det går undan nu är dom börjar lära sig och förstå mer. Vi började ju bara för några dagar sen och peka på lampan och redan nu har han fått kläm på det, galet.
 
Dom små tänderna=) och bulan han skaffade sig i badrummet=/
Passa på och leka med fiskespöet som man inte annars får
Fiskar lite och drömmer sig bort :P
Jätte nöjd=)
 
 
 
 
 
En väldigt arg Troy när mamma tog fiskespöet. Man kan ju inte alltid skina=P
 
 
 
 
 

9 månader

9 månader idag!! Oj såå stor.
Nu kan han vinka och peka på saker. När man frågar om "vart är mamma, vovven" så tittar han på mig och vovven. Och igår upptäckte vi tand nr 3 där nere på hans vänster. Han gillar att leka med brorsans bilar, bollar och stå i köket och laga mat:)

Han har börjat och äta lite plockmat, majs, pasta, kokta grönsaker *mums*
Stora fina killen❤


På öppna

Idag är vi på öppna! Utklädning var en hit:)


Njutning

Underbart


En vanlig lördag

Gud vilken slappar dag vi har. Sov på tok för länge sen har vi bara glidit runt och små fixat här hemma. Yber kallt ute idag -15 så Troy och jag stanna inne och de andra gick en sväng ute i skogen.
Sen har jag och Milton gjort kladdkaka:)
Hoppas på att det lilla yrvädret vill sova en stund så jag kan sy!:) de andra ska bygga lego:)


gympa

Idag har Milton haft sin första gympa. Han tyckte nog att det var ganska roligt. Han ville dock att jag skulle vara med hela tiden. Han gjorde som de sa..mesta av tiden ialf=) Tar nog några gånger innan de kommer in i det. Trodde nog att det skulle gå mer åt skogen då Milton inte är någon fantast med att prova nya saker.
 
Nästa vecka väntar mamma i omklädningsrummet med de andra päronen. Spännande, fortsättning följer=)

Varför ska man sova??

När man kan göra så mycket annat skoj:)!
Nyss hemkomna från en super helg i Stockholm, kan inte säga att jag är utvilad, men massa skoj har vi haft och det är ju viktigast!!?

Troy lagar mat och matar mig och Krille. Super koncentrerad när han rör och matar oss. Tänk vad han kan och förstår nu!


Ska man va fin..

Ska man vagn får man lida pin fick en helt ny innerbörd när jag provade denna paljett topp. 4 rivsår innan jag fick av mig den (förstår att den var på rea hihi)

Mys helgen började sådär, när mina älsklings skor blev förstörda:(
Men snart väntar en middags bokning på böfhus;) "En karaff öl" har utlovats så kvällen kan ju bara sluta bra:):)


Skofynd

Jisses, den här januari innehöll hur mycket fynd shopping som helst!!:) d en här förmiddagen fyndade jag dessa godingar till Troy från superfit. Han as garvade när jag satte på dom hihi. Bra betyg:)??!! Hade glömt hur små och söta de första skorna är!:)


Ännu mer paket!

Alla mina köp kom visst på samma gång *lycklig*
Troy fick prova igenom sina saker och Milton kastade sig över sin och ville ha direkt:)

Troy blev så yber söt och gosig i sin vår overall, ville bara käka upp honom❤ Milton ville skicka en bild till morfar direkt, så de gjorde vi. Coolingen❤


Liberopaket

Libero sakerna jag köpt i deras poängshop. Tåget var verkligen ybergulligt och uppskattades av de båda. Milton älskade sin nya tröja;) Han ville ha den direkt (ovanligt att han bryr sig om kläder, om de inte e cars på vill säga) "tack så mycket för dom fina kläderna du köp mamma"
Oja, han kan om han vill:)!!


Tjoho vilken toppen dag!

Sprudlande energi idag!!:) det var längesen kan jag lova med all feber som vart!
Märktes att det är väääldigt längesen vid simmade. Troy bara flinade i vattnet och hade helt glömt bort alla konster. Vi tog det lugnt och efter ett tag kom han på hur man simmar framåt:)

Var värsta rean på stan så jag hade behövt mycket mycket mer tid, men lite hann jag rycka med mig i farten;) sen när jag kom hem hade jag fått ett paket och nu fick jag sms om att paketet från Ellos kommit oxå *hoppar jämfota*
Bara såna saker får mig på toppen humör hihi:) Dessutom (som om de inte räcker) sålde jag precis av bsbysittern och babygungan så nu blev plånboken rejält påfylld (man tackar och bockar)

Mellis pojkar och klädfynd



Babysim rond 3

Tredje omgången babysim börjar idag!:)
Kom på att simbraxarna var ju i det tajtaste laget för 1,5 månader sen så måste in till stan och akut leta efter ett par nya. Laddar med kaffe först;)
Hade glömt hur omständligt de blir att dra iväg när de små börjat äta mat!!:/ får prova om mat termosen funkar idag kanske?¿!


En ledig dag hos oss

Sovmorgon till halv 9, tack snälla barn. Tyvärr är det inte så lyxigt som det låter. Troy har krånglat med sömnen ett tag nu och vaknar oroligt flera gånger per natt. Oftast vill han bara ha nappen, men ibland är han helt förstörd och bara gråter och gråter. Så ibland när man ska upp på morgonen känns det som man inte sovit alls:/

Idag är vi lediga och då brukar vi bara slappa, och leka tillsammans.

Igår var vi hos min kompis och lekte med hennes barn och en annan vän var även där med sina knoddar. Det var fullt ös kan jag säga:) Tyvärr var vi oförskämt sena så vi hann inte leka så mycket:( Hoppas därför vi kan boka in en ny dejt snart!:)
Sen vart det pannkakor och bus hos morfar innan de båda slocknade som små änglar i bilen på vägen hem;)

Två kottar i mammas knä:)


Guldlock

Troy har en liten lock mitt på huvudet idag som står rätt upp hihi. Hoppas han får lika härliga blonda lockar som hans bror hade som liten❤

Idag ska vi leka med mina "gamla" kompisars barn!!:) Tycker ialf jag ska bli super kul:)

Först ska vi en tur till tassarnas trim och klippa Dizas klor.


Bus nissar

Olika sätt att äta taco på
1. bara äta innehållet till tacosen, som majs, banan, bröd (Troy)
2. göra monster- masker av brödet (Mille)


Vardag igen

Efter all ledighet blev det vardag för oss här hemma igen. Huset blev väldigt tomt utan pappa och Milton hemma.

Tror att Milton saknat dagis och sina kompisar, han blev helt sprallig när vi kom dit:)
Det var förvånansvärt lätt att komma upp imorse, för mig ialf hihi. Dom två små toksov och vakna inte av nåt:) Så kan jag lova att det inte kommer vara på onsdag när vi är lediga;)

Lek och bus på hemmaplan idag



Ute dag i solen

Vi har haft en toppen dag ute med massa sol, lek och klappade massa djur. Vi hälsade på i stallet hos hästarna och getterna. Sen var vi inne hos hönsen och kaninerna och gav dom knäckebröd.

Sen vart det fika med varm oboy i lekparken:) en riktigt fin dag. Ikväll åker vi till syster och blir bjudna på god mat:)
Vi har en riktig toppen lördag helt enkelt! Så himla skönt att vara frisk och orka göra grejer tillsammans med barnen igen


Lunch mys

Har man små rumpor så kan man ju dela plats;) sen är det ju mysigt oxå, man kan ju kramas lite (eller puttas om man känner för de...) och vi mammor tycker ju såklart de ser gulligt ut när de sitter där och mumsar mat tätt in på varann❤


BVC kontroll 8 månader

Idag har vi hunnit med kusin bus och BVC besök. Idag är han ju 8 månader och nästan 2 veckor+.
Han vägde 9080gram och var 73.8cm.
Milton var vid samma besök (bara nån vecka yngre) oxå 73.8cm! Sjukt!! Fast han var lite spinkigare och vägde ca 300gram mindre;) 44.5 var huvudet tror jag, 2 cm mindre än vad Miltons var


It nörd

Tänk att teknik grejer kan vara så spännande. Inga leksaker i världens kan visst mäta sig mot en spännande dator.
Första dagen på nya året. Spännande att se vad som kommer hända detta året:) vi har ju ett 1 års kalas som närmar sig i läbbigt snabb takt och stor trollet blir 4 år. Ja jisses vad tiden går!!


RSS 2.0