Glad påsk!!

Kidsen fick leta påskägg på efm. Uppskattades. Troy dök på sitt, men uppskattade själva ägget mer än innehållet:) Tvärtom hos den store:)

Glad Påsk på Er!!:)


Påskärring

Idag var det lite påskfirande på dagis och barnen fick klä ut sig. Vi sminka till Milton lite och klädde med sjal och förkläde, o så söööt han blev:) världens finaste påsklärring❤


Invigning:)

Nu är hyllan på plats, likaså lite leksaker mm. Så kidsen invigde direkt med att kolla in allt och bygga med klossar:). Troys favvo är pippisarna i taket:) "titta-titta" och så pekar han. Vart perfekt tema för han. Träd som han älskar och fåglar.
Nu är det bara pytte lite kvar innan det är klart.


Troys rum

Kämpar på med lillens rum:) får massa hjälp med, så det går sådär härligt fort:P Har fått upp lite konst o bytte till vita gardiner så han slapp dom rosa:)
Nu ska vi snickra lite:)!

Haha ser visst väldigt kalt ut än, men snart så:)


Fixar med rummet

Har haft fullt upp med att göra klart Troys rum! Tapet är uppe och det är målat, bara detaljer och pillet kvar (det roligaste, älskart) har fixat jätte fina tavlor som ska upp imorrn och lite annat. Troy sov faktiskt första natten där igår. Han vaknade några gånger, men de kan ha vart för att han var lite små sjuk med. Han vaknade jätte glad imorse ialf och satt och tittade på tapeten när jag kom in hihi (his favorite:)) visar pics imorrn på allt:)

Nu sover han så gott och hittills har vi inte hört ett pip!:)


Våffeldagen

Jag och mina två små hjälpredor gjorde våfflor idag (första gången för mig) Har aldrig gillat det, men det var faktiskt ganska gott:) självklart hade vi grädde och hallonsylt till. Troy gjorde blä tunga åt våfflorna och gav sin snutt till vovven:) Milton gluffsa dock glatt, och det fanns inte en smula kvar efter den fikan hehe


Hjälpsam

Troy hjälpte mig att packa upp väskan igår (så tråkigt). Det vill säga att jag ställde ur saker. Han tyckte jag stöka ner och la tillbaka dom:)


På svensk mark

Oj oj oj så fint vi haft det!! Fick ett infall och bokade en resa till Egypten förra veckan. Slängde ihop packningen och sprang som en yr höna och försökte komma på vad vi behövde. Några timmar senare slängde vi in oss i bilen med bly foten på pedalen.
Nästa morgon låg vi utsträckta i en solstol!! Eller rättare sagt vi hängde i barnpoolen åkte en jäkla massa kana och sprang skyttetrafik mellan glassbaren och poolen:) men toppen gott har vi haft det, även om de inte blev så mycket slappande;)

Egypten är ju så himla vackert så om ni inte vart, åk!!!! Tekniken var ju så där där, därav blogg tystnaden!

https://cdn3.cdnme.se/1496289/7-3/pic_514d94d0e087c322df6dd531.jpg" class="image">


Ute på isen

Vilka underbara vinterdagar vi haft. Idag har vi vart ute på isen igen, tänk så roligt man kan ha med lite fantasi, krossat is, kört is fotboll, åkt spark och byggt is torn. Barnen (och vi) har haft så roligt.

https://cdn3.cdnme.se/1496289/7-3/pic_51405803ddf2b3696d9d5e5c.jpg" class="image">


Skate baby skate

En perfekt dag på isen idag med. Milton provade sina nya skridskor igår och idag tog vi en till tur. Vad duktig han var!! Stod jätte duktigt och åkte mellan oss. Hade jättebra balans, han tyckte det var jätte roligt att åka runt med oss. Sen hade Milton och brorsan bus på isen. För lillebror älskar att krypa runt där och pilla på isen och snön. Isen är verkligen super fin!!! Helt slät och fin, har nog aldrig sett så fin is på en sjö förut.

En riktigt underbar helg!!:)


Stjärnor

Min fina lilla Milton säger så gulliga saker i bland. Ikväll när vi la honom så sa ja till honom att titta ut genom rullgardinen för att stjärnorna var framme. Milton utbrister med mild stämma "åå vilken vacker syn!" Sen stod han och tittade på alla stjärnor där uppe❤


Ensam

Detta är helt otroligt, men jag är helt ensam hemma!! Efter jobbet kunde jag bara kasta mig på soffan och ta igen mig istället för att kasta mig in i lek, blöjbyten eller matning, s k ö n t!!:) men nu längtar jag efter min familj som är på ingång och då kan fredagsmyset börja:)

Vackra vädret vi haft idag:)


Nya stolen

En väldigt bra bompa stol tyckte Troy som satte sig till rätta:) Nu är det dax att byta stol för minstingen, ååå de känns ju så stora då och då vet man att det inte är bebisar längre:/

Han trivdes hur bra som helst ialf så vi kanske ska fortsätta att ha den som bompa stol:)...eller åka mer bil?

Stolen verkar verkligen kanon. Man höjer bältet och ryggstödet som en enhet i olika steg där bak med ett litet handtag. Tack gode gud för att slippa trä om hela bältet för att flytta upp eller ner. Super smidigt. Sen kunde man sätta den lite hur som i bilen och den behövde inte stå på ett visst sett. Kanon-isch. Och hur snygg är den inte??!!?:)


Utflykt

Nu är vi på väg på utflykt med kidsen och kusinerna. Solen försöker stråla genom molnen och det är så där lagom kallt/varmt. Vi ska åka till ett tropicarium med massa ormar, hajar, apor, surikater, krokodiler och en och annan papegoja. Ska bli super kul då Milton älskar alla dessa djur. Toppen dag framför oss:)


God natt min skatt

När jag skulle krypa ner hittade jag min minsta så här:) Vilken stil hihi värsta slappar kungen. Jag ska joina honom i drömmarnas land, är såååå trött efter jobb, lek och HLR kurs. Kommer sova hur gott som helst! (Hoppas hoppas)

Imorrn blir det roligheter med en utflykt, besöka massa spännande djur med kusinerna:)


Spännande saker

Konstigt det är att dom mest spännande sakerna inte är leksaker...! Just nu är det som är mest spännande; skor, strumpor, fjärrkontroller, ljus och och och g r i n d e n (!!!??)

Hemkommen från jobb och helt slut haha. Då gick jag inte ens upp tidigt. Cred till dom som jobbar 100%


Onsdag med jobb

Dax att pysa till jobbet för min del och grabbarna här hemma får snart besök av kusinerna från Frankrike!:) Milton har längtat så, frågat om de kommer "idag" varje dag i två veckor:) Så nu äntligen blir det leka av.


Första jobbdagen

Klev ur sängen hyfsat lätt och när jag såg hur ljust och fint det var så blev jag ännu piggare och gladare. Efter ganska exakt ett års ledighet klev jag innanför dörren på jobbet med lite pirr i magen. Hur skulle jag klara det här och hyr skulle Krille klara att rodda allt på hemmaplan??:O

Jo.. Vi alla överlevde dagen och mer där till. Vi hade alla en riktigt bra dag:) Var riktigt kul att träffa kollegorna igen och arbetsdagen var rolig och gick förvånansvärt fort!! Hann knappt att tänka på min lilla bebbe där hemma.

Men sen när jag kom hem kom saknaden ikapp. Ååå som vi gosade och kramades. Jag och Milton har ju haft vår jobbiga period när vi sträckte på navelsträngen när han började på dagis så vi har ju vant oss med några timmar på varsin plats, men jag o Bojan har ju vart klistrade vid varann sen födseln (typ) och det var vi på eftermiddagen idag med kan jag säga hihi. Bara gos gos gos och kramar och pussar i mängder!!❤ Milton fattade nog inte alls varför mamma var så klängig på sina barn hehe


Lek premiär för Troy

Eftermiddagen spenderade vi på baksidan. Så himla varmt och skönt det var!!:)
Troy fick på sig galonisar och Milles gamla gummistövlar så att han med kunde få leka. Oj så spännande det var att krypa runt och pilla på allt!!:)

Milton var helt lyrisk över att få leka med sakerna i förrådet och få cykla runt:)


Myse-pyse-Troy

När Troy blir trött kryper han runt och lägger sig överallt samtidigt som han låter "gojj-gojj-gojj-gojj-gojj" super sött. Han gosar upp sig mot mig och Krille även Milton om han är still tillräckligt länge. Dom här bilderna är från när jag gjorde välling. Till sist tog de för lång tid så han började klättra upp mot micron, sen vart han trött och la sig igen:)

Söta underbara Troy❤


Underbara sol

Vågar man tro att det är vår solen som skiner?? Fåglarna tror det ialf, snön smälter och solen värmer ordentligt. Dessa dagar önskar man att man hade en kock så man slapp gå in:) Vi är inne för lite lunch, ialf jag och Krille, Troy sover och Milton leker ute. Krille fixar lunch och jag sitter med benen i kors! Så det ska va eller hur?:)
Sen går vi ut igen.


Föräldrarledighet

Vad läskigt. Nu har den där stunden kommit som man tänkt "att det är så himla långt kvar dit. Jag ska vara hemma och mysa med bebis jäääätte länge först..." Men nu är den här!! Jag ska börja jobba på måndag!
Känns både kul och lite scary:/ Lämnar liten hemma med pappa ett halvår. Känns ju som jag lämnar honom så tidigt eftersom jag var hemma med Milton till han var 1 1/2år.

Tror det kommer bli jätte bra när man väl kommer igång och vår plan är ju att jag bara ska jobba lite grann så vi har gott om tid för familjemys:)


Fredag!!

Mars månad, fredag, sol och iphonen tillbaka, kan det bli bättre????!!:)
Nu när det blivit Mars har vi bestämt att vi ska vara friska och krya:) Vi hoppas på tidig vår och lång varm sommar:)

Idag har vi handlat hela familjen och gjort fint här hemma inför helgen. Älskling vet hur jag vill ha det, så igår fick jag ett fång nya blommor oxå. Vi ska ha lite fredagsmys här och imorrn drar vi till mormor o morfar för att se och höra allt om deras Afrika resa!!:) Milton är ju väldigt fascinerad av krokodiler och hoppas på många bilder på dom:)

Grabbarna däckade båda två i bilen på väg hem från affären idag, tydligen väldigt slitsamt att shoppa!


RSS 2.0