Så rart

Imorse vaknade jag av att Milton satt och snackade i sin säng. När jag väl orkade sätta mig upp såg jag honom inte i sängen. Jag ropar på honom, han sätter sig upp och bara tittar på mig, så jag vinkar till honom och sötnösen vinkar tillbaka, haha tyckte det var så himla rart bara.
    
Blir så glad av det här kortet ♥

Plutte snutten har varit en stjärna idag och lekt jätte duktigt medans mamma försökt att plugga. Imorgon måååste jag ta mig i nacken och sätta fart med min uppgift. Sen kommer faster Hanna och då blir det en massa bus i nya bollhavet. Milton kanske lagar lite mat till henne med, dcet är han duktig på.

Nu ska jag gå kvällsvarvet med vovven


I Miltons fejs

Stackarn ser ut som ett litet krigsfält i ansiktet. Igår skaffade han sig sitt första skrapsår på kinden. Han ramlade här ute på uppfarten. Idag när vi var ute skaffade han sig ett nytt, mitt på näsan=( Hela näsan svullna upp och blev röd. Massor små skrapsår i ansiktet. Stackars liten.


Jätte ledsen




Efter lite sömn och Lasagne är man glad igen.


Förlovningen ♥

Vill bjuda på några av de fina korten som togs under vår förlovning 20/8.











Tack för en oförglömlig kväll, ser fram emot många fler ♥


"Polsk" handyman

Nää inte riktigt, han var hel svensk och min far, kan även beskrivas som världens bästa far eller räddande ängel! Han var nämligen här igår och fixade upp borgen, hyllor och spacklade lite. Trevligt med lite sällskap var det med. Det blev sååå fint. Stod bara och tittade på rummet igår kväll. Milton gick dit direkt när han vknade idag och kröp in i bollhavet. Han har dock missat poängen med det. Han kastar nämligen ut bollarna. En missbedömning av  antal bollar gjorde att det knappt blev något bollhav. Får åka o köpa mer=) Någon som vet var man kan köpa?Här i LKPG säljs dom i 100pack o det räcker inte långt kan jag säga.

Ska ta lite pics på rummet och visa, men det är inte klart än så vill dra på det lite, men jag är sååå nöjd!=)

Blåbärsskogen

Tänkte att Milton ska få prova sina nya fina gummistövlar idag, finns ju blåbär som bara skriker efter att få bli plockade här ute i skogen. Så det blir dagens andra "att göra". Sen ska jag nog små pula lite i Milles rum med. Väntar på att någon handyman ska komma hit o borra lite åt mig, K är ju dessvärre på jobbet den här veckan=(

Var är du??

Väntar på att brevbäraren ska komma med min bok snart. Jag är såå pluggsugen, dessutom sover Mille och jag vill hinna plugga lite innan han vaknar, sen tror jag dessvärre att det är kört. För vad är tråkigare än när mamma ägnar sig åt något annat än Milton??

Vädret är boring, grått o halvblåsigt, trodde det skulle bli lika fint som igår. Väntar även på att posten ska dimpa ner hos andra oxå....spännande

Miltons rum

K är osams med Miltons tapet, Milton sitter i sin säng och försöker snacka sig upp igen. Jag håller mig här nere, vill inte hamna mitt i fajten mellan tapeten o K. Milton och jag har skruvat ihop hans nya hylla och så har vi kört bilrace...det blir många bilrace på en dag...
Imorgon är det måndag och skola, bussen går 8.20....eftersom K bestämt sig för att sno bilen får vi åka buss. Ingen sovmorgon då inte. Ikväll hoppas jag på mys i soffan med chips o pepsi max=) Först ska jag ta en cykeltur med vovven.
Hoppas er helg har varit lika underbar som vår ♥

Klädleverans

Miltons klädleverans kom idag, efterlängtat kan jag säga. Kläderna var så fina och allt satt fint. Tänka sig att han blivit så stor. Han älskade de tunna byxorna mest. Han var så imponerad av att det var små figurer på byxorna och när jag visade "vovv" som var på byxorna blev han helt salig och ville inte ta av sig dom. Han sprang runt och skrattade och böjde sig fram och peka på de olika figurerna, skrattade och sprang iväg igen haha. Kul att han gilla dom.


                                 


                                 
                                  Prov -går en av bodysarna

                                 
                                   En annan body, jättefin den med

      Och när man provat en massa kläder blir man ju så himla trött och gosig=)....


                                 

                                  (baksidan av bodyn är randig)

                                 

                                 
                                   Vig liten kille

           
            
               Godnatt allihopa.
           


skolstart

Igår började jag skolan. Sen var jag och trängdes på Bokia för att köpa nya skolgrejer som jag tycker är så kul. Utbildningen verkar bra och på torsdag är det kursstart då jag får veta litteratur och uppgifter. Ska bli kul att ha något att sätta tänderna i=)

                                              
                                                      Så här fint blev skrivblocket och kalendern

tandvärk

Jag och Milton poppar panodil, vi håller nämligen på at få tänder. Milton två och jag en. För er som inte kommer iåg hur det känns så gör det jääätte ont=(
  Imorse när jag vakna var jag helt svullen och kunde inte stänga munnen. Undra om K hörde något av vad jag sa?
Mille håller på att få två hörntänder där nere på varsin sida, mitt på bara..inte jämter de andra? Stackarn det måste göra super ont. På ett sätt var det bra att vi fick samtidigt för då kan man ha lite förstående för deras humör å andra sidan är jag lika gnällig jag.

Imorgon blir det kolmården för hela slanten så nu hoppas vi på fint väder. Jag och Milton ska åka med faster H & farbror P, kusinerna och farbror K. Ska bli skojigt. Hoppas tänderna har slutat bråkat med oss tills dess


Min fina

                               

                                
                             

                             

shopping

Milton har växt ur nästan alla sina bodys... guud vad tråkigt. Lindex har fått in sååå mycket fint. Shoppade loss lite ialf och om 7 dagar kan vi hämta ett paket. Jätte smidigt, eftersom Milton numer har fått en egen vilja och bestämt sig för att gå i affärer är super trist.

Uch nu åskar det, skynda dig hem K!

Onsdag morgon (förmiddag)

Frukost klar, nu bus och lek. Får visst börja hela inlägget med att byta en mysig b-blöja....

...Inga tårar, skönt.

Idag har vi inget speciellt på agendan då vi gjorde allt igår, klippte häcken, plantera vinbärsbuske, sopa ute, rensa ogräs, trimma gräskanterna, dammsög, fixa tvätten.
   Nu är det bara 2 nätter kvar på jobbet för min del, både trist och skönt eftersom jag ska börja plugga nästa vecka. Det ska bli riktigt kul!!
Ska plugga mesta delen hemifrån och K ska vara pappaledig så då är vi hemma allihopa och kan göra massa roliga saker ihop. Hoppas att jag får vicka lite med så det blir lite xtra klirr i kassan=)

Nu ska jag dricka upp kaffet och hoppas på att det blir lika fint väder idag som igår. sen är det nog lekparken som hägrar.

P.s nu blev det en ny b-blöja=/ d.s

Mille snack

Orden börjar bubbla ur hans lilla söta mun, det mesta har man inte en aning om vad han säger, men han babblar dagarna i enda=)
Han kan ialf säga

vov=vovve
mo=muu
brum brum=bil
kkkscchh=(hästen låter så?) Han tar fram hästen och låter så haha
titta=titta
Dä=va är det
Mamma/mamm=mamma
pappa/dadda=pappa


Den lilla kocken

Har en suverän video snutt på Milton när han plockar ut alla kastruller från skåpet, han kravlar in så man bara ser ben och rumpa för att få tag på ett lock. Sen sitter han och pysslar med alla grejerna innan han tröttnar och går iväg för att leka med nåt annat. Jag ropar på honom och frågar om han inte ska plocka undan efter sig. Milton vänder sig om och kommer tillbaka, han börjar plocka in allting i skåpet igen och jag tittar förundrat på. Sen när han fått in alla grejerna igen knallar han iväg. "Du lämnade dörren öppen, ska du inte stänga den Milton?" Han vänder sig om och tittar mot skåpet, kommer tillbaka och stänger skåpet och knallar iväg igen. Kvar sitter jag helt förundrad över att han förstår så mycket alla redan. Känns som det kommit över en natt. BVC sköterskan var oxå impad över Miltons färdigheter och att han var så himla tidig, så det är inte bara jag som överdriver om det är det ni tror ;)

Efter hans lilla uppträdande, kan man ju inte låta bli att tycka att det är ok om han drar ut allt ur skåpen, killen städar ju efter sig lixom♥ 

Dumma dumma geting

Geting invation hemma. Vet inte hur många vi slog ihjäl igår!!
Det började så här:
Vi satt och fikade på baksidan i det fina vädret. Milton satt och mumsade på torkad papaya och vi drack kaffe och åt GB glass, smultron och vit choklad den är mumma!! (smygreklam). Hade noga koll på Milton eftersom det var så mycket getingar, men sen helt plötsligt så skriker ungen i högan sky.
   Lilla söta tummen svullnade upp i ett nafs och jag ryckte upp honom och sprang in till mitt "mini apotek"  hitta smärtlindrande salva för insektsbett o sår "xylocoain" tror jag de heter, en riktig räddare i nöden! Alcolsprit och lite annat smått och gott plockades fram. K ringde sjukvårdsupplysningen för vi var rädda för att han skulle få en allergisk reaktion. Det visade sig att man bara kan få det om man blivit stucken innan, så nästa gång (hoppas hoppas att det inte blir någon) får man ha större koll. Jag satt med mitt hysteriska lilla barn i famnen, gungade och sjöng alla visor jag kunde. Tutten & snutten var ovärderliga i denna stund. Min stackars stackars lilla pojke. Tuff som han är så var han i full gång 30 minuter senare och sticket var bara ett minne blott. Senare gick han runt med flugsmällaren och vevade högt och lågt medan han pladdrade på, berättade han om sin hemska upplevelse tro?

Finaste Bröllopet

Förra helgen hade jag äran att få vara med på en av mina bästa vänners bröllop. Det var så vackert, hon var så vacker och allt var bara så perfekt. De gifte sig på stranden i pariseviken och Nates pappa vigde dom. Att det regnade gjorde inget alls när de var så himla fina. Så nu betyder det alltså att vi är gifta gamla, jag som känner mig sååå ung. Vi får se vem om är näst ut...

                             
                             

                                                                     Grattis vännen♥

Leksaksregn

Miltons kusiner från Frankrike var här igår, de hade med sig en bag med leksaker till honom. Alla 4 lekte hur bra som helst och Milton älska dom från första stund. Tror aldrig jag hört honom skratta så mycket.

Idag har han lekt och undersökt sina nya leksaker, jag tycker dom är minst lika roliga som han haha.

Milton har nu övergett krypandet och går nu bara. För en vecka sedan bestämde han sig för att krypa är ute och gå är inne=) Sen dess har han knallat runt, runt, runt, överallt vart vi än är. Dom är ju så himla mysiga när de börjar knalla runt=)


RSS 2.0