good news

Fick bra besked idag, kommer att jobba lite i sommar. Bara några nätter så inget slit direkt. Man måste ju värma upp lite försiktigft. Kan ju inte börja fullt ut, då får man väl en chock. Har vant mig vid det här "lugna" livet nu. Om Kristian säger att jag får vara hemmafru säger jag "JA!!" haha.

Idag är det jätte fint väder och 4 grader varmt. Om man håller sig i solen är det nog riktigt skönt. Måste rota fram mina vår skor som jag så omsorgsfullt packat ner i tron om att jag inte skulle behöva dem på ett tag, tjii fick jag.

Lite lunch kanske

Moments


Första gången Milton provade pannkakor


En glad parvel


Promenad

Jag och en mamma till Milktons kompis ska ta en vår promenad i efm. Förhoppningsvis lyser solen fortfarande då. Idag ska vi beställa flyttbil, och packa. Blev sugen på att vara lite mer kulturell nu när våren närmar sig. Får se vad det blir...

fjärilshuset pics


Så här söt är man när man ska till fjärilshuset. Vår klädd kille. Det är 25 grader i fjärilhuset och då kan man inte ha overall!


Fiskarna var jätte häftiga!


En "liten" fjäril. Jag var totalt livrädd när de kom flygande


Farliga fiskar

 

Väldig fuktigt därinne så håret krullade sig på oss alla.



Efteråt blev vi fika sugna=)

 

 


Familjetripp

Idag gjorde vi en familjetripp till fjärilshuset. 25 grader varmt, så en liten försmak på sommaren=) Milton blev alldeles svettig och håret krullade sig som aldrig förr *sötis*

Fotade lite fjärilar, tittade på fiskar & papegojor och så fikade vi. Milton tyckte att fiskarna var roligast.

Har även varit duktiga och packat några lådor. Nu står maten på spisen, vi alla är hungriga.

Flytten närmar sig och jag inser mer och mer hur mycket jag kommer sakna stockholm.

Kändis besök

Thihi en kändis har gjort inlägg i min blogg


Kanin rea

Gick in i djuraffären för att vi tyckte det skulle vara kul att se Miltons reaktion. Han såg inte alls imponerad ut, stirrade lite på dom, men inget tecken på större intresse. Jag därimot såg en sååå söt kanin med lugg!! Han var på rea!!?? Jag använde den kända rådjursblicken, trots detta blev svaret ett bestämt "nej". Förstår inte alls. Kan inte riktigt släppa bilden av den söta kaninen som ingen vill ha...=(

Ingen action

Den här helgen har vi verkigen inte gjort någonting!! Milton höll mig vaken en natt när Kristian var borta på jobb. Han sov verkligen ingenting och inget jag gjorde fungerade. Det verkade som att han hade ont för att när han inte stortjöt pipplade han. Efter den natten har jag inte riktigt kommit i form igen och är heeeelt slut. Jag har verkligen ingen energi att göra någonting. Behöver sol och vår nu så man kan ladda om!



       Vår fina pojke♥


popcorn

Snön har smällt i rasande fart. Nu ser man brun geggig mark. Lagom till att de mesta hade smällt bort började det att snöa popcon! Det var precis vad vi behövde...mer snö!!

    


Aja-baja Semper

Hörde på radion att semper drar tillbaka alla sina mjölkfria produkter för att de innehåller mögel. Hur sjutton hamnade det mögel där...???!! Kanske ska använda enbart nestlé tills de har kollat igenom alla sina produkter. Kul att veta att man matat sitt barn med mögel. Milton tycker om min mat nu, så borde kanske bara ge honom det.

Bortskämd

Skönt att bli lite bortskämd ibland, med att få sätta sig vid ett dukat bord och färdiglagad mat! Att det var raggmunkar som serverades var ett extra plus!!! Tack så mycket för maten.

Mille nannar kudde. När han vaknar så blir det en lunch med en kär gammal vän:)
Nu ska jag fixa håret så jag är klar när han vaknar.

Är desperat efter en barnvakt på fredag!!!

Vanlig tisdag

Milton beslöt sig för att vakna 07.45 idag...vilket var fint av honom, men han somnade inte om efter vällingen. Så idag har det gått åt extra mycket kaffe!



Alla nya bilder är på Kristians dator upptäckte jag precis, får kliva bort dit och kolla om jag hittar något att bjuda på


Stört skön

Imorse när jag gjorde välling, satt Milton på bänken och tittade på. Han tog upp nappen till flaskan och satte upp det ena benet och började tutta på nappen. Jag började garva åt honom och då skrattade han med. Sen gjorde han samma sak igen. Vilken liten clown man har att göra med!=) ♥

Full fart

I helgen har vi hunnit med mycket. Tack vare Milton, han firade helgen med att INTE somna om efter morgon vällingen 07.00 respektive 07.30. Tack för den!

I går hade vi middagsbesök och vi tittade såklart på melodifestivalen...*suck* hur kunde det bli så här?
Man kan inte skicka en ballad!! Folk kommer gå och kissa/sätta på kaffe när Sveriges låt kommer.
    Idag har vi varit på middag i en fantastiskt mysig lägenhet på söder med lika fantastiska människor=)
2 glas rödvin slank ner söndagen till ära.

Barret ser okej ut efter klippning nr 2. Har börjat vänja mig vid att det är lite kortare än vad som var tänkt.
Nu ska vi sussa kudde här.

Natti natti

Frisör besök nr 2

Var ett bra mycket trevligare besök. Man vill ju kunna luta sig bakåt och njuta ett tag, det kunde jag inte igår, var stel som en pinne och följde hennes minsta rörelse. Tjejen idag visste vad hon gjorde och tog god tid på sig att styla mig efteråt. Håret blev kortare än vad jag hade velat, men nu är det jämt och en mycket finare frisyr. Aldrig mer elevklippning.

Milton drog precis en flaska efm välling och håller nu på att undersöka dammsugaren..hehe. Längtar tills han kan dra runt lite på den;)

Mille Bille Bus

Blev igår 8 hela månader!! Inte världens bästa dag i många avseenden. Han har såklart blivit sjuk igen. Snoret sprutar och han är jätte rosslig. Ska till BVC imorgon och se så att det inte blir lunginflamation av det hela. Min stackars lilla bebis spenderade gårdagen i min famn. Jätte hängig och pipplig. Vi grät ikapp igår

Tårarna sprutade

Igår var en hemsk dag. Jag skulle till frissan och bli lite fin. Slutade i en mardröm. Gick till en elevskola här i stockholm. Jag lovar, tjejen hade aldrig hållt i en sax tidigare. Hon klippte snett, ojämt  och helt olika. Bara litet klipp här och där. Jag sa till henne att gå och hämta en riktig frisör. En kille kommer lomandes. Kollar lite, klipper lite och säger "Jo, men det här är visst bra" Jag säger till honom: "det är ju helt snett och ojämt, det ser ju inte likadant ut" "Jo, jag tycker att det ser bra ut" Sen gick han bara. Jag gick därifrån med tårarna brännandes, jag höll mig hela vägen hem.
   Där brast det. Stor tjöt 1,5h. Sen plattade jag håret för att se hur det igentligen såg ut. Då började jag tjuta igen. Det är två olika "frisyrer" på båda sidorna. Håret vid ena örat är 4cm lång och på andra sidan 2dm långt. Det är bara avklippt lite varstans. jag har tagit bilder, för det här var det jävligaste jag varit med om. Min kära snälla mamma sköt till med pengar så att jag idag kan gå till en riktig frisör så de kan fixa till det här. Jag är bara rädd att hon måste klippa av allt hår för att få rätsida på det.

Jag får ont i magen varje gång jag ser mig i spegeln och tårarna börjar rinna. Det här ska dom f*n inte få komma undan med. Vad är det för en oseriös skola?? Aldrig mer, ska se till att INGEN går dit

Rödvin

Har för första gången druckit ett glas rödvin och tyckt om det. Tycker väl inte att det var super gött, men helt ok. Jag är ju en riktig ölbrud så det är ju helst det jag dricker...eller förresten allra helst dricker jag pepsi max=)

Har haft en jätte mysig kväll med jätte god mat och Hanna & Per på besök. Melodifestivalen var en stor besvikelse, men gjorde inte så mycket.

Milton har blivit sjuk igen. Snoret bara forsar, aja..hans lilla söta näsa var ju torr en vecka åtminstonde. Nu sussar min lilla skatt gott i sin säng, med rumpan i vädret.
Vi var precis ute och tittade på stjärnhimlen, såå fin den är ikväll! Nu ska vi joina lilla grabben och sussa kudde

Natti

"Pryl-bög"

Trodde inte jag var nån prylbög längre. Känns som jag kommit ifrån det lite, men lyckan var enorm när jag höll guldis i mina händer för första gången=) Det var äkta kärlek vid första anblicken. Ju mer jag utforskade, desto starkare växte kärleken. Vi har varit oskiljaktiga hela efm. Nu har jag provat i princip allt, så den första förälskelsen har lagt sig. Aja, det var kul så länge det varade...

Fick reda på idag att vi får vänta i eeevigheter på vagnen=(

punktligheten själv

Milton somnar mellan 20-21, kl 22 gör han den obligatoriska vändningen (huvudet mot fotändan, uppe-på täcket) Han sätter sig upp,snurrar och lägger sig igen.
Yes, han är en punktlig liten gosse, nu pratar vi om en pojk på knappt 8mån som inte kan klockan, som inte ens vet vad det ä!! Lycka till att hitta någon mer punktlig person. Denna egenskap har han INTE ärvt av sin far...

Och nu, Milton har sagt sitt första ord! Eller vi tror det ialf. Vovven är ju hans bästa vän, stjärnan i hans liv. Vi pratar ofta om vovven och att vovven säger voff-voff. Så nu tittar han på Diza o säger "ovv". Hade ju hoppats på "mamma", men känslan är helt underbar. Min älskling♥

P.s Ni missade inte den nya kidnappningen va??

GB clownens äventyr

Clownen har blivit kidnappad... K är så exalterad över detta. Inte enbart det, utan för att han vet vad som kommer hända. Nu får vi övriga luta oss tillbaka och invänta den spännande fortsättningen. 
   

Godnatt

hund café

Hundcafét "himelska hundar" som ligger på gatan bredvid här är så himla mysigt och gulligt och nu såg jag på "Design Simon & Tomas" att de är dom som fixat i ordning det, kul=)

Idag har vi packat ytterligare ett par kartonger, man hittar bara mer och mer prylar som ligger och skräpar i gömmerna.

Idag vinkade Milton för första gången=) Så himla gulligt.Thihi så där åt fel håll som barn brukar göra..lilla snutten. Han kom på att det var rätt roligt så det har blivit mycket vinkande idag. Han somnade även tidigt ikväll (halv 9) så vi får lite mer tid ensamma, tillsammans=) nåt sånt=D
Köpte en jättesöt vårjacka till Milton som vi längtar till att få använda, hade lite hopp om att våren närmade sig när det töade i helgen, men så började det att snöa idag igen.
Vill ha vår, NU!

RSS 2.0