Shoppingtur

Imorgon ska jag och Miltons faster, min bästis/svägerska Hanna på shoppingresa!! Har sett fram emot de här...jippie så kul det ska bli. Hoppas vi hittar fina guldkorn att ta med oss hem.

Hum hum i humlegården

Idag och igår hängde vi i humlegården i deras kalasiga lekpark! Den är verkligen toppen. Finns avdelningar beroende på hur gamla barnen är. De finns en grillplats (grillen är alltid tänd) så kan man köpa korv, saft, kaffe, kakor inne i stugan o grilla. De finns toaletter med skötrum och matsal med micro.
  De finns personal som jobbar där från 9-18 som fixar lmed olika pyssel. Ja det är vekligen toppen! Milton och Sofia älskar att hänga där. Om ni är i stockholm måste ni gå dit.

Klippt slut

Sitter i bilen på vägen hem. Ögonen är så tunga så tunga. Två dagar i rad har jag gått upp innan 7!! och  kört full fart hela dagen. Min älskling bjöd mig på hotell & tre rätters igår. Maten smakade mumma och sängen/rummet var kalas. Jätte fint golf hotell på landet var det. Romans faktorn är på topp här, hoppas allt är bra med er med.

Tisdags regn

Dagen har bestått av regn och lite mer regn!Vi har hållt oss inne. Vi åt dock frukost ute för då sken solen=)
Vi ska snart åka in till stan och klippa håret på samtliga familjemedlemmar=)

Annars häder de inte mycket idag. Förutom att det är tv kväll i kväll och det är ju super kul oberoende av vädret.

Nu ska vi äta lite gröt här innan vi beger oss

Pics från helgen

Bjuder på lite bilder från den fina helgen!


Vi hängde upp gungan, det var en riktig hit!

Lekte med bilar i solen

 


Kärleksförklaring från älsklingen. Han kom in och hämtade mig, jag fick blunda och följa med ut. Sen visade han mig det här.
Romantiskt va???
♥♥
*love you*


En drog

Älskar´t. Kan inte få nog. Vampyrerna is tha shit!Måste se ett avsnitt till bara.
Skulle kuna sitta hela natten o titta, men de funkar ju tyvärr inte när man har barn=P
Jag får spara några avsnitt.
Nu blir det natt för mig ialf.

Helgen har varit fullproppad med aktiviteter och det har varit en alldeles underbar helg. Har tagit massa kort som jag tänkte visa imorgon.
Natti

Nu tar vi helg

Nu är det helg, och som vanligt är vi helt uppbokade från morgon till kväll. Ibland är det så skönt att bara vara.
Idag har vi varit ute i stort sett hela dgen. Milton övar på att stå och vi andra tittar på. Ikväll blev det grillat. Mums vad gott det var.

Imorgon blir det födelsedagskalas och lite dejter under dagen. Söndag ska vi ha gäster så vi måste hinna fixa lite fint tills dess=P
Nu ska vi mysa lite här hemma.

Trevlig helg


Familjen samlad

Nu kom K hem! Nu är hela familjen samlad under samma tak. Milton tvär däckade 19.35. Trodde att jag skulle få avnjuta en kväll med vampyrer, men hockey...!!!???

Den helt underbara dagen avslutades med att faster Hanna & farbror Per kom förbi och mumsa glass. Jätte kul med oväntade gäster. Milton tyckte det var jätte kul att visa upp sina talanger. Vi avslutade kvällen med ett bad, välbehövligt efter denna varma dag=)

Nu ska vi alla nanna kudde

Liseberg pics

Ville bara visa mitt fina torn först=)

 


Mingel med brudparet kvällen innan bröllopet.

Min söta kanin & jag♥

När Amy D. sjöng var det hörselkåpor som gällde=)


Bruden kliver ut på scenen

Brudparet och Amy D.


Milton och hans ballong på vägen hem


Där fick jag!

Känns som jag fick för mitt inlägg igår kväll...Idag har det varit super varmt här!!! Milton kröp runt ute i enbart body.
Idag har han ställt sig upp utan stöd! Upp och ner, han tyckte det vra sååå roligt att va på sin  nya talang. Jag hann ta flera kort på honom när han står upp. Han blir så stolt över sig själv och jätte glad när man berömmer honom. Han fnissar nästan lite hihi, goding där. Sen har vi gått fram och tillbaka ute på gräset med lära-gå-vagnen.
   Nu äter han havregrynsgröt (han gillar´t) så då slipper vi pulvergröten mer=)! Sen blir det en till promenad med vovven.

 

Så här såg det ut när Milton övade balansen, duktig va?


Sommar dag

Äntligen börjar Maj att likna något. Jag vill ha värme. Min födelsedag är nästa vecka och då brukar det vara superskönt och jag brukar redan ha en solbränna. Både brännan och värmen känns långt borta.

Idag har vi (K) klippt gräset. Så det kommer se fint och välvårdat ut på söndag när vi får gäster.

Ska försöka lägga upp lite bilder imorgon från Liseberg=) Så ni får se lite hur vi hade det.

Kram & Natti

Myggor

Idag när vi gick på promenad så krockade vi med jätte myggor!! Dom var super stora, seriöst så duckade jag! Buh vad äckligt.

Idag har vi lekt i sandlådan och byggt torn. Milton tyckte sanden var lite läskig, men ändå spännande. Tillslut hittade han en liten pinne som fångade hans intresse, den var mycket mer spännande än hink o spade.

Nu blir det tv kväll med Betty, fruar, Kristine och en ny favorit c- town ;)

Ha det gott

Massa gos

På morgonen har vi gosat massor massor massor. Han var så kramig och pussig och då gäller det ju att passa på=)

Han har även tränat på att stå själv. Han ställer sig mot mig, tittar på mig lyfter händerna över huvudet och fnittrar lite. Sen blir han nervös och slänger sig mot mig, då vill han ha kramar, pussar och massor med beröm. Den lilla charmisen.

Vi har även gått runt runt med lära-gå-vagnen och dansat. Man hinner mycket när man har någon som är morgonpigg.

Nu sover han sött i sin säng medans jag sitter här och njuter av en kopp kaffe. Mulet och tråkigt väder så vi får väl hitta på något skoj här inne. Nu ska jag sätta lite fart

Packat och klart

Väskan är packad, kameran laddad. Nu är vi redo för en helg i Göteborg. Ska bli så mysigt med lite familje semester. Även roligt och se vad lilla Mille tycker om Liseberg. Jag hoppas på uppehåll (sol är väl lite att ta i) så att man kan åka lite karuseller. Sen till höjdpunkten- Hotell frukost!! Me looove=)

Nu ska jag mysa med min älskling. Ge honom lite massage kanske mot den dumma ryggvärken som älgen orsaka=/

Trevlig helg allihopa=)

Fix och trix

Idag har jag fixat iordning här hemma som jag vill ha det. Innan har allt varit så provisoriskt, men nu börjar det se hemtrevligt ut=)

Igår hade vi besök och då grillade vi och åt jätte gott. Mums, tzatsiki, majs, fetaost allt som jag älskar och det bästa av allt är att det blir left overs till middag!=)

Milton har hunnit bli 10 månader mitt uppe i all flytt och flängande hit och dit. Nu kan han en massa trix;) och har även fått sin 5e tand. Har börjat planera hans 1 års kalas lite. Tycker ju sånt är så kul och det måste ju firas med dunder och brak när lillen fyller 1!!!


Men vad hände med vädret??

Änglavakt!

I fredags hade vi änglavakt. K krockade med en älg på E4an. Han klarade sig med några smärre åkommor! Det var många "tur att" inblandad i olyckan. Som tex. tur att du satte fast sakerna i sätet med bältet (han körde ner en omgång flytt prylar från stockholm). Tur att du fällde upp nätet så de fångade upp alla grejer. Tur att du körde lagligt! Tur att det var en älgkalv. Tur att den tog mitt fram på bilen.

Uch, har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Skulle försöka ringa honom när jag fick höra vad som hänt, men det blev precis som i filmer, jag tröck fel nummer, klickade på fel knappar, händerna skakade. Det var fruktansvärda minuter innan jag fick reda på att han verkligen mådde bra. Jag är såå tacksam att jag fick hem min älskade K oskadd!! Hade vi inte haft den bil vi har hade det i princip varit kört.

Nu en tanke till den stackars lilla älgen och till vår fina fina (nya!!!) bil som inte mår något vidare

Dagen i korthet

Promenad, städat, plockat och så fick vi fin besök av faster Hanna. Jätte kul att hon pressade in oss i hennes tajta schema=)
Vi fikade, snackade och lekte med busungen som mellan varven sov och jagade vovven.

På förmiddagen hade jag som plan att sätta mig ute i solen och läsa reklam med älsklingen sov, men precis när jag har satt mig så kom en iskall vind och mörkgråa moln, tack. Bara att traska in igen.

Nu blir det en nattur med vovven sen ska jag ta igen lite beuty sleep. Ha det fint

Att man inte lär sig

Man tror att "det är så lite grejer kvar, det går fort", men det går aldrig fort och det är aldrig lite grejer. Nu börjar vi se ljuset i tunneln ialla fall=)

Igår var vi på skansen med familjen M. Vi hade jätte kul och barnen satt iallafall tysta, så tror att de med hade rätt skoj. Vi tittade på djuren såklart och fikade lite. Höjdpunkten för mig var ju lemuerna, men de höll sig inne pga vädret=/

Idag har vi städat och packat, men vi har även hunnit med en tur till lekparken och gungat samt sprungit på gärdet.
Nu måste jag sluta om vi ska hinna färdigt.
kram på er

Slitigt värre

Flyttstäd är sååå trist. Har tvättat fönster och lister nu ialf. Puh..bara resten kvar....
Imorgon blir det iallafall skansen för hela slanten. Bäst för C  & K att det är lika fint väder imorgon som igår. De små liven ska få kika in på barnens zoo och mamma ska äntligen få träffa lemuerna som är sååå söta.

Ska straxt ut och knuffa lite på fina vagnen=)

Dagen i bilder


Milton & Sofia gungar i humlegården


Kompisar=)


Promenad


Utsikt från fiket.

Hoppas ni med har haft en toppen dag och att solen lyst på er. Nu blir det snart lite vampyrer Jippi!!


It´s here!!!

Äntligen!! Som vi väntat och längtat. Nu står den i hallen och är så fin så fin=)

Vi har även tagit på den på en provrunda. Jag och K hyllar den och Milton verkar gilla den med. Imorgon ska han få provsova den med. Ååå vad den är fin=)!!!


Yes!

Imorgon kommer vagnen Iiiih vad spännande=)! Hoppas den är så fin som jag tänkt mig

Fin besök

Linn & Nowa har varit här på eftermiddagen. Jättemysigt att träffa dom igen. Milton, Diza och Nowa lekte sen fika vi och gick promenad. En nybadad Milton leker nu på golvet innan det är läggdags. Här kommer lite bilder från i eftermiddags


Milton fick prova Nowas halsband=) Hihi visst vart han fin.

Ett armband med såklart

 


Vovven var såklart med


Man blir trött av att leka=)


Godnatt puss

När vi nattade Milton låg han i mellan oss och drack välling. Han klappade lite på mig och petade med sitt finger sen petade han på K och klappade honom lite. Jätte mysigt=)
Han är så rolig nu, man märker att han förstår vad man säger. Nu kan han klappa händer, vinka och visa lampan om man frågar. Kul med lite respons. Söte-plutten. Han rynkar näsan på ett jättegulligt sätt när han skrattar thihi.

Idag har K oljat möblerna igen så hoppas att det inte behövs någon mer gång. Vi har tvättat och även gjort fint på framsidan.
Nu är det bara lite fina blommor som behövs. Vad ska man ha?

K åker tillbaka till sthlm imorgon och vi joinar honom förmodligen onsdag förmiddag. Ska träffa våra mamma-o-bebis-vänner så det ska bli kul=)

Vår gbg helg närmar sig!! längtar älskling=)!!!

Bildbevis



I sommarstugan, leka med bilar är sååå kul.


Diza åker snålskjuts


Ser ni!! JAG rensar ogräs


Milton hjälper pappa att skruva ihop bordet

Flera gånger om dagen måste man smaka lite på sina skor

 


Mina nya byxor som me love!! Jag vet att spegeln är smutsig, men den är inte upphängd än.
Nu har jag varit mer än generös med bilder så nu slutar vi.

Glömde säga att vi även satt upp ett staket så att vovven kan vara ute


Var är du?

Vagnen vart tog du vägen?
Du är någonstans i Sverige, men vart? Kom hem nu, vi vill prov åka/köra dig

Trädgårdsarbete

Ni må tro att vi slitit idag. Solen har varit framme hela dagen och vi har fixat i trädgården. Ränsat ogräs (min mamma kommer inte tro det) räffsat, handlat utemöbler som K har fixat ihop, oljat utemöbler. Det har blivit jättefint här hemma. Vi har även hunnit med en grillning som åts utomhus. Väldigt lyckad dag. Milton har självklart hjälpt till att fixa=) Tänkte visa er lite bilder sen, men ska lägga min son nu.
kram på er


RSS 2.0