Bonus timma

Milton och pappa badade på morgonen, sen åt vi mysfrukost innan vi klädde på oss och gick ut. Vi hängde upp pippi-mat i trädet så förhoppningsvis får vi några hungriga besökare snart. Sen gick vi till lekparken och åkte kana, Milton åkte själv för första gången och han bubblade av skratt=)
Efter lunchen slockna han direkt. Nu njuter vi av lugnet och funderar på vad vi ska göra resten av dagen.
Hoppas ni har en fin solig söndag

God morgon!

Frukosten är avklarad, alla är påklädda och tvättade. Nu leks det för fullt på golvet med nya duplot och allt annat. Kommit ganska långt med tanke på att det är lördag. Vad händer idag då?
Vi har inga planer för helgen så vi kör nog bara på som vanligt.

Milton kommer och tar tag i mina händer och klättrar upp på mina ben och upp i min famn hehe, vilken liten akrobat. Dagarna i enda klättrar han högt och lågt. Nu är det någon som börjar bli trött här. Vi ska busa lite till först innan det blir sov stund.

kram på er.

En vanlig onsdag

Efter två nästintill sömnlösa nätter är vi nog tillbaka på banan. Vi tog en välförtjänt sovmorgon idag så vi har inte hunnit med något speciellt fast klockan redan är 12.30.

Milton och Diza leker på golvet och än så länge är dom sams, men det är nog bara en tidsfråga innan nån blir upprörd. Det kstas bollar kors och tvärs så det gäller att ducka haha.

Nu ska jag göra lite tråkjobb här hemma.
Hoppas ni får en fin dag.

Busis

Idag har vi varit på busfabriken, efter en lååång fika så insåg jag att, det här går inte och gick all in! Hoppade loss, kröp, klättrade och åkte. Tror nog att jag lyckades bränna någon kalori på vägen. Milton hängde givetvis på och åkte kana han med=)

Med oss hem fick vi en 7årig tjej. Kul att spendera tid med var och en av dom lite grann. Världens mysigaste tjej. Hon och Milton har byggt torn och badat. Överst på Miltons önskelista kan jag lova att en "storasyster" finns. Lite svårt att fixa just den... Tur att de finns kusiner att låna hem=)

Imorgon blir det ett besök i den lilla stadenDär ska vi träffa fler släktingar så morgondagen blir nog fartfylld den med. Barnen sover och vi ska göra dom sällskap alldeles straxt

 

Godnatt


Banan partaj

Här hemma äts det banan med gaffel för fulla muggar. Milton använder hellre gaffel än sked. Då trillar inte maten av så lätt=D

Idag har vi varit på kalas hos min bror. Massa gott fikabröd så nu skulle en låååång promenad behövas, men vädret är inte alls som jag vill. Vi ska ju till Busfabriken imorgon så jag får väl leka riktigt ordentligt då  istället. Tills Busis ska vi med kusinerna från Frankrike och nykommlingen i skaran. Hon kommer nog inte leka så mycket dock hehe. Hennes mamma kanske planerar att klänga runt desto mer. Nu ska vi leka lite innan det blir läggdags för vissa av oss

Natti*

Lördags stoj

Skulle hämtat faster Hanna 12, det är lite svårt när man vaknar halv 12 och Milton fortfarande sover gott i sin säng!
     Jisses vilken chock. Trodde K ställt om min klocka för att busa lite med mig, men nix 11.28 var den. Man tror ju inte att man ska behöva ställa klockan för att ens 1åring sover till halv 12 annars. Vi stressade iväg och en timme sena kom vi till farmor. Där fick vi mat och gott fika=)

Till farmor kom även farbror med familj + att gammel mormor eller mormor E som hon vill kallas, hon är där och hälsar på. Stackarn var nog helt slut efter att 5 barnbarns- barn stojat runt hela eftermiddagen. 

 En härlig Lördag med en massa góa människor och skrutt väder. Milton tvär somna på vägen hem och nu ska K & Jag joina. Imorgon blir det kalas=)

 

Fredag hela veckan

Är helt seg efter igår, vart en lång dag med en massa släkt besök. Idag blir det att ta igen sig, öppna skolboken kanske och en tur till optikern. Ikväll blir det ialf potatisgratäng=)

Milton och pappa leker på golvet, just nu är det dans som gäller, jisses vilka övningar han gör. Vem som helst skulle få träningsvärk av det där. Nu ska jag joina.

Första snön 21/10

Igår var det begravning och solen strålade. Dagen var så fin den kan bli, en dag som denna. Det slutade med att den första snön föll och la sig som en täcke över viloplatsen.

Mysis

Idag har jag och Milton haft en bra dag. Det vill säga, han har sovit bra, ätit bra, skrattat och varit glad. Vilket i sin tur leder till att mamma får en lugn dag. Det behövde vi idag efter några hårda dagar.

Jag tog på mig ansvaret att ta hand om Milton inatt. Han vaknade först halv 4 och ville ha mat, sov sen till 8.50 hehe. Till skillnad från när K har honom, då han äter tre gånger under natten och går upp innan 8=D
"Duktig pojke"

Nu ska vi titta på lite danska mammor så vi vet hur vi inte ska bete oss

kram♥


                            


                            

Feber yra

Milton vaknade sent igår kväll med en feber på 39.8C. Han andades konstigt så vi ringde sjukvårdsrågivningen direkt. Efter rådet "panodil och svalt bad" gick tempen ner till 38.C efter en timme. Under dagen har den legat på 38.7-39.3. Han är på bra humör trots den höga febern. Han har dock varit väldigt lugn hela dagen och suttit i mitt knä för det mesta. Han somnade till och med rakt upp och ner hängandes i knät! Då är man verkligen sjuk! Han har ändå ätit lite grann idag, så han har varit riktigt duktig min lilla plutt. Skrämde mamma så mycket med så hög feber, är så rädd att något ska hända efter alla otäckheter som hänt på sistonde.
Älskar ju honom så mycket♥

Lökar

På kvällskvisten gick vi ut allihopa för att plantera vår lökarna. Milton var väldigt hjälpsam med spaden och vovven grävde på för fullt. Alla var inblandade i att gräva en liten rabatt, förutom jag som stog och as garvade åt K som hade fullt upp att hålla koll på spaden barn och hund hehe. En liten rabatt blev det till slut och i vår hoppas vi på att få se lite blommor sticka upp i vår solen. Hoppas han satte ner lökarna åt rätt håll så de inte växer neråt...! (skoja) Haha.

Miltons krafter tog slut efter plantering och lite bandy spelande så han golvade kl 19!! Han satt och grät och när jag frågade om han ville gå och sova, blev han jätte glad (söt). Somnade nästan medan jag borstade hans tänder. Han var så trött att han la sig till rätta innan han ens fått vällingen! (då är man vääääldigt trött). Nu sover han gott och jag skulle kunna göra det samma. Måste bara maila in några uppgifter till skolan. Sen ska jag krypa upp i soffan med en filt och lite choklad=)

Ett minne blott

På kvällspromenad på stranden

 


*plask-plask*


Gos♥


Vår helg

Vi har haft en mycket mysig och intensiv helg. Har hunnit med massor. Vi har träffat Linn, Nowa och Lilo ett flertal gånger=) Elin var på besök, vilket var jätte trevligt, bara sitta o snacka lite.
     Sen var vi hos Tess o Lallis. Vi fikade och tog en promenad.

Miltons och min promenad blev lite längre än jag tänkt mig....
     Han tappade nämligen sin snuttis (KATASTROF!!) Fick så snällt gå heeela vägen tillbaka för att leta efter den. Jag hittar extremt dåligt i bråstorp och gick givetvis vilse också. Som tur var hittade vi snutten i ett dike! Gud så arg och svettig jag var efter den promenaden. Stackars Milton vågade inte säga ett knyst i vagnen när han såg hur arg mamma var. Snutten är nu i trygga händer och inom kort kommer den finnas x2.

Imåndags tog vi en jättefin höst promenad ner till stranden och kastade pinne med vovven och plockade kottar. Tänka sig att det kan vara så kul. Milton älskar att gå promenad, blir så himla paff hur långt han orkar gå. Lilla muskel-knutte där♥

                              
                              

                                                           "Brum-brum" på Miltons läppar

                                 
                                                                            På promenad

                         
                                 
                                                       Miltons fina bollhav som morfar byggt=)

Finbesök

Idag har jag, K och Milton haft finbesök av faster, farbror och lilla nya tjej kusinen. Jätte kul att få gosa med bebis och sniffa bebis lukt. Milton är inte redo för ett syskon då han började stor tjuta när jag höll henne, kunde inte förstå att mammas knä var fullt=(

Plutten har blivit så stoooor. Förstår i princip allt man säger och hans ordförråd växer. Han har börjat att skaka på huvudet om man frågar något, dock kan det betyda både jag och nej haha. Han är en riktig liten snackis. Han pratar och pratar, berättar saker för än, men man förstår inte ett sus haha. Min lilla snuttegris så fin han är!

Har fixat lite i trädgården inför vintern också, lite mer ogräs att rensa, sen är det klart. Skönt, för jag är less på att rensa ogräs! Gräset är klippt och imorgon ska vi plantera några lökar så vi får fina vårblommor=)
Godnatt allihopa, sov gott.

Fredag

Fredagsmys ikväll. Massa bra på tv och hela familjen samlad. Ikväll ska vi laga lite god mat och bara njuta. Milton har haft några tuffa nätter vilket har lätt till att vi andra också haft tuffa nätter, känner mig helt färdig! Kan bero på att hans tänder håller på att pluppa upp överallt i munnen. Hörntänder kan inte vara någon hit att få=/ Snart är det ialf. fullt där inne och vi alla hoppas på god sömn snart igen.

Minstingen

Minstingen är inte minst längre. För den 4/10 föddes han lilla söta flick kusin. Vi har såklart redan varit där o klämt o känt lite på tösen. Milton tyckte inte hon var så intressant, men det dröjer nog inte länge tills han inser vilken liten skönhet som kommit till oss. Grattis H & P till er fina lilla tjeja♥

RSS 2.0