Tom

Idag känner jag mig helt tom, utpumpad. Mina tankar finns hos föräldrarna. Inga ord kan beskriva vad de måste gå igenom nu. Det bara snurrar i huvudet. Är så tacksam över min fina lilla friska pojke.

Glöm inte att stanna upp och vara tacksamma.

28/9 2010

Igår släktes ett litet liv. Alldeles för tidigt togs hon ifrån sina föräldrar, släkt och vänner. Känns som det inte finns någon rättvisa alls. För hur kan det här vara rätt på något vis?!! Ett stort tomrum, sorg och saknad finns kvar. Vi har tänt ett ljus för dig och tänker hela tiden på dig, hoppas innerligt att du har det bra vart du än är lilla vän.

 

orättvist, så orättvist


Hejdå Sverige

Nu sitter vi alla tre i en fullpackad bil påväg till arlanda. Mille mannen somnade för några minuter sen och snarkar sig nu igenom bilresan. Jag själv ska plugga lite innan vi kommer fram. Vovven är i tryggt förvar och ser nog det här som semester med. Om inte mamma försöker lura ut henne på promenad innan sju, då blänger hon och låtsts sova haha. Får se om det blir någon rapport från solstolen=)

Ha det fint Sverige, på återseende 

         


Lekdag

Linn och girlsen var här idag. Milton och Nowa levde loppan och prov-lekte de flesta leksakerna. Kul var det ialf. Träffas alldeles för sällan för att bo så när varandra nu.
Vi hann även med att åka till mormor & morfar och äta spagetti o köttfärssås. Han har inte ätit på hela dagen, men då åt han minsann. Spagetti o köttfärssås-lover som pappa sin. Sen var vi ute allihopa och sparka boll innan vi åkte hem och sov.
   Nu är det mys i soffan med älskling som gäller.

Miltons nya place

Miltons säng har fått flytta in till hans rum, kändes inte helt okej i mamma hjärtat. Första natten sov han ganska oroligt och ville inte somna på stört som han brukar. Han vaknade några fler gånger än vanligt och vile ha nappen. Natt två gick bättre och natt 3 var som vilken natt som helst. Skönt att det fungerade bra, både för mig och han=)
Nu är vi ute efter en matta till hans rum, eller en heltäckningsmatta. Någon som har några bra tips om vart man kan köpa snygga stora mattor?

2 dagar kvar till Kreta=)

Nu är vi laddade, jag är mest nervös som jag alltid blir, tror att jag glömt massa saker. Inga mardrömmar den här gången om borttappade/glömda saker ialf. känns skönt. Ska åka och handla det sista idag. Provade Miltons badbyxor som han hade på babysimmet (stl 62/68) och han kunde ha dom haha. Dom har ju inte så stor rumpa, så dom får följa med.

Ska bli så skönt att komma iväg och bara vara vi tre. Hoppas Milton sköter sig på flyget...det är jag mest nervös för. Nu ska vi klä på oss och gå en promenad i höst vädret.

Plugget då?

Plugget går framåt. Idag hann jag göra en hel uppgift. Den ska dock inte lämnas in, men är grunden för den tredje uppgiften. Så imorgon ska jag börja på nästa uppgift och målet är att bli klar (???) Annars har jag sagt till mig själv att jag inte får åka till Stockholm på onsdag (hehe). Hur det än blir så ska jag dit! Och jag längatr!! Ska bli så kul att träffa alla igen och se om lilla Sofia växt något. Oj oj så kul det kommer bli

Pass

Man måste ju ha pass när man reser, så även lilla Milton har blivit plåtad för att få sitt första pass, borde få det vilken dag som helst. Han vart så söt med sitt lilla rufs och förvånade min. Första passet, det är stort=)

Traska många mil

Milton har fått fodrade höst skor, så när kylan slår till är vi redo. Hittade en söt mössa och fingervantar med. Så fort han får på sig vantarna går han bara runt och vinkar med båda händerna=) Bara för att jag sa att han skulle vinka till pappa när jag satte på dom. Haha så gulligt. Han har verkligen fått en egen liten peronlighet. Förutom hans hiskliga humör (!!) så har en sån charm och är så gosig. Så fort K skrattar så skrattar han med...högt! Helt underbart att se honom utvecklas varje dag. Se hur mycket han lär sig och hur mycket han förstår. Jag sa till honom idag att vi skulle gå ut och att han skulle gå och hämta skorna, då gick han iväg ut till skorna och tog fram ett par.

Vi handlade även ett par sommar sandaler som blinkar när man går=) Vi ska ju nämligen till Kreta nästa torsdag hihi vad jag lääängtar. Ska bli skönt att hoppa i bikinin igen. Jätte konstigt, men det känns som en evighets sen. Det ska ätas tzatsiki, fetaost, gyros, sovlaki tills jag får bäras där ifrån, mums så gott det ska bli. Ska bli kul att se Miltons min när han ser alla flyplan. Han har ju lite problem att sitta still, så det är tur att det bara tar drygt 5 timmar. Planeringsmänniska som jag är, har jag redan börjar packa lite=)


RSS 2.0