Pluggandet

Pluggandet har hägrat ett tag nu. Plugg plugg sen hämtat lillen för att köra fullt ös med honom till halv 8. Sen däckar vi båda två gott.
    Nu kommer förjtänsten för allt slit i sommras ialf. Vi drar nämligen till Kreta på fredag *jippie* längtar till sol, värme, sanden och den goda maten, mums mums vad jag ska äta hihi. Jag som är ett litet kontrollfreak behöver börja packa nu så att jag inte stressar ihjäl mig imorgon. Mycket som ska med, och denna gång får vi inte glömma ett msk mått. Jisses vilket hel*te det var förra gången med välling och gröt utan det (i-lands problem).


Ser väl härligt ut, inte sant??
(Bilden är lånad från google)


Utklädning

Milton håller på och sätter på mig hårband och plockar av, av-på-av-på. Förlorar ett par hårstrån på kuppen känner jag, men vad gör de när man får beröm som "mamma fin"
Här är någon som jag tycker är väldigt fin ialf ♥


Yes! Lite tur

Upptäckte idag att Milton kommer kunna ha sina Kavat defender skor i vinter, jippie. Där sparade vi 700=)
Hans fötter har inte växt sen i våras (håller tummarna) och som tur är följde jag kavats råd och tog två cm för stora skor, då dom ändå satt så bra på foten. Dom är 16,1cm innuti och även om han växer några millimeter kommer de vara åtminstonde 1cm förstora=)
Vardags glädje kan man kalla det?=)

Världens coolaste kille ska åka o äta snit...

foto0822 (MMS)

Världens coolaste kille ska åka o äta snitzel! Mums tycker vi!


Frukost dags med tända ljus. Vädret ser in...

foto0818 (MMS)

Frukost dags med tända ljus. Vädret ser inte jätte lovande ut =/ tror dock att vi får en fin dag ändå!!


Miltons nya frilla

Before ♥

After!!
Collaste killen ever.♥ Stolt över att vara din mamma ♥


Gah!!

Boken var är du? Behöver dig här nu, blir att plugga hela helgen nu ju=(

Har kollat resor istället. Har hittat tre perfekta hotell med fin barnpool, lekplats, nära havet o resturang, nu är det bara att vänta på att priset går ner lite. Jisses vilken pris skillnad det blir nu när Milton är två! Betalar full pris för honom! Dåligt tycker jag.
Vill ta med familjen till solen nu! ♥


Sussa sött

Jag & vovven har kikat på en rulle "Bad Teacher" skojfrisk film hehe. Lillpojken trynar gott i sin säng sedan promenaden vid 7. Det var super fint väder ute och faktiskt riktigt skönt i luften. Hoppas på fler fina kvällar innan det är dags för höst rugg.

Vovven har krypit ner och jag ska göra det samma, imorgon är det en ny dag!

Kram

aj-aj mamma

Milton har fått aj-aj=(. Så mamma fixa plåster, vilket ledde till blandade känslor...

 Just nu... Milton chillar framför Babar efter en lång dag på dagis

Har för övrigt gjort lite allmän nytta här hemma så är tråkigt att lyssna på samt fixat böckerna till skolan. Hoppas på att kunna börja med uppgifterna snart!
Nu ska vi mysa här hemma
kram!


Min älsklings snuttHar varit på restaurang med familjen en härlig sommarkväll


"Titta, Milton kipper tårna pappa!

Hitta honom i trappan, i full gång med att klippa tånaglarna, inget konstigt alls. Han ropade glatt på pappa för att berätta vad han gjorde. 5 ord är inte så dåligt tycker jag!

(Nya frillan på bild med, dock inte stylad, men cool ändå)


Skolstart

Imorgon börjar skolan igen, hjälp vad tiden går! Blev liksom inget sommarlov alls. Letar resor som en galning på jakt efter sol och bad. Vi kommer nog dock inte undan så löjligt billigt sóm vi gjorde förra året och det var ett toppen fint hotell, känns sådär att betala mycket mer för ett sämre hotell som saknar både en och två av de grejer vårt "gamla" hotell hade. Där hade vi stranden precis vid hotellet, barnpool, lekrum och lekplats. Om man lyckas hitta en eller möjligtvis två av grejerna nu är man glad. Bara att leta vidare.

Ikväll jobbar jag mitt sista pass, känns skönt, men mest tråkigt. Härligt att hiva in cashen i slutet av månaden.


Är man kort så är man, smart liten kille ialf.
Filmdax tycker Milton, får man ingen hjälp får man klara sig själv


Milton passade på att ta en fika paus i ett underskåp, medans pappa byggde kök


2 roliga...

Milton står och tittar på mormors o morfars äppleträd, ovetandes om att vi alla studerar honom. Som väntat plockar han ner ett äpple fast han inte får, varpå mormor säger

- Milton du får INTE plocka äpplen, dom är inte färdiga!
Milton ser helt förskräkt ut och tittar länge och väl på både trädet och äpplet, till slut försöker han sätta fast äpplet i trädet igen hihi


Milton o mamma spelar fotboll, efter tre utbrott får mamma nog och tar med Milton in, förklarar för honom att man kastar sig inte i, man sparkas inte, man slåss inte och man skriker inte. Nu är mamma arg på dig.
Sen satte jag mig vid bordet och läste min tidning, Milton står kvar i hallen och typ skäms??
      Sen kommer han smygandes, först lägger han huvudet i mitt knä, sen vill han sitta i mitt knä. Efter en liten stund vänder han sig om och lägger händerna på mina kinder och tittar mig i ögonen och säger

- Mamma söt (o ler lite sött o nickar)
HUR kan man vara arg då?? Fjäsk unge♥

RSS 2.0