Lite sommarlov

Blir dåligt med uppdateringar så här mitt i semestern, mest för att jag inte har semester=P och för att när jag väl är ledig vill jag vara med familjen.

Igår var vi i valla och klappa djuren. Först var vi i gamla Linköping och strosa runt och köpte glass, sen åkte vi bort till djuren, lekte lite och avslutade med en picknick i brandbilen som Milton körde. Han hade inte tid för ens en sekund att lämna förarplatsen så sin macka la han på instrumentpanelen (en brandbil i lekparken) knastrade nog gott i tänderna sen.

Hans nya uttryck igår var "tokigt" och "sa den mamma?". Så fort ett djur lät frågade han "sa den mamma?" hihi ur gulligt.

Nu sitter lill prinsen bredvid och bakar med play-doh, nya favoriten=)Idag har vi mycket att stå i så dax att sätta fart. Vi ska sova i sommarstugan några nätter så måste packa en del. Solen skiner så vädret ser lovande ut=)


Grabbar på vift

Milleman och pappa är på vift idag. Bra för dom att få re sig själva och så får jag en Lotta dag!=) Den blev mest bort sovd, har ju jobbat och ska jobba inatt igen. Skönt med lite egen tid ialf, känns som evigheter sen jag bara umgicks med mig själv. Njuter av tystnaden och lugnet. Vädret kunde dock varit trevligare. Imorgon är jag ledig igen och ser fram emot att umgås med familjen igen. Hinner se dom en snabbis innan jobbet då vi ska äta middag tillsammans ialf.

p.s Milton har börjat sjunga, han sjunger imse vimse och lilla snigel och så sitter han och sjunger massa ord bara hihi. Lyckades filma honom igår. Hur mysigt som helst ju min lilla snutt!!!

Humun & offa

Jag och Milton har sovit hos mormor aka humum och morfar aka offa inatt. K var ute och svängde sina lurviga. Har haft en slö och alldeles underbar helg. Nu är vi tillbaka på hemmaplan och kvällsmat står högst på listan. Milton och K kollar på Bamse så det blir väl jag som får fixa ihop något.
     Imorgon blir det cirkus=)!!! Spännande och se vad Milton tycker om det, själv tycker jag det ska bli super kul, vet inte när jag var på cirkus sist....

kram & hej!

Uppdatering

Oj oj, vad längesen jag skrev. Så är det när man har fullt upp. En liten update får ni ialf.
Jag har jobbat, haft kalas för lill parveln som hunnit bli två år och så jobbat lite till. Där i mellan har vi klämt in kusin träffar och grillkvällar.

Tänk att mitt lilla solsken fyllt två år nu, han som är så liten och pluttig. Här kommer lite bilder istället för att behöva läsa mitt babbel=)


Paket öppning i sängen fredagen den 8/7


Bara massa roliga saker i paketen. Han ville börja leka med en gång innan alla paket var öppnade.


Nemen vad är det här för stort paket??!!*Wow* vilken grej, den måste genast testköras och märkas med "min" stämpeln, och så var dagen gjord. Inte så svårt att lista ut vad vi gjorde resten av dagen kanske.


På söndagen hade vi kalas och hela huset fylldes med barn och vuxna. Det var fullt ös här hemma ett par timmar och jag är fortfarande helt slutkörd sedan dess=P
Milton fick mängder med paket och massa fina saker som han blev jätte glad över!!
Tack allihopa för att ni var med och firade vår lilla älskling på hans två års dag!

 

 

 


RSS 2.0