Bums i säng!

Nu ska lilleman i säng och jag ska läsa ett par rader.
      Har haft en jätte trevlig eftermiddag med Hanna och en annan kär vän. Vart en nostalgi fika och lite skit prat innan vi sprang runt i några affärer. Sen var det dax att tuffa hemmåt (efter bajs blöjor, gråt, spring och påfyllning i magen) och nu sitter jag här mätt i magen. Gjorde stekt lax och potatis till kvällsmat, jätte längesen, men det är ju så gott och lätt.

 Dax att ta tag i tandborstning vi ligger lite efter läggdags idag.

Nytt i garderoben

Tänka sig att jag fick två och Milton bara en, wow=)

                                 

      Till kommande dop kanske? Behövde något färg glatt. Den ser lite ballong-ig ut, men föll snyggt på.

                                 
                                            Fin till vardags, en söt liten kofta till vore fint=)

                                 
Dagis mys, lill killen har tagit ett väx- kliv och alla kläder i garderoben är för små! Insåg att alla mysbyxor  i garderoben är i storlek 86 och det är alldeles för litet.


Inte som man tänkt sig

Jaha gott folk, ni vet det blir aldrig som man tänkt sig. Nu har jag suttit och malt med uppgiften i 2 timmar och den är inte klar!! *suck* det är sååå trråkigt. Sitter och skriver om de 6 näringsämnena och massa blaj om dom. Dessutom skulle man fylla i en tabell med energiinehåll per 100 g (dvs. sitta och skriva av från tabellen i boken ) går jag i 3:an eller!!??Gud så larvigt.
    Kan säga att detta ämne inte ligger mig varmt om hjärtat. Jätte viktigt att veta en del grejer om ämnena absolut, men inte allt detta uch uch uch. Planen är därför omlagd till att göra klart uppiften till imorgon förmiddag!

Nu måste jag verkligen sätta fart om vi ska hinna iväg, oj oj skynda skynda =/

En duktig dag

Idag ska jag iväg efter lunch så det blir snabba puckar med pluggandet!! Har lovat mig själv att göra färdigt 1 uppgift och lämna in annars får jag inte åka iväg =D (får hota mig själv lite) Ikväll tänkte jag krypa ner tidigt och läsa bok inför provet på fredag.

Dagens craving: Äpple juice=)

Refill

Nu har hela familjen varit och handlat så att kyl och skafferi är påfyllt, härligt inför en ny vecka. Så mycket roligare att åka tillsammans än att åka själv.
Nu badar grabbarna och jag njuter av ett avsnitt Gossip girl. Sängarna är nybäddade så ikväll blir de skönt att krypa ner.

Hoppas ni har en toppen kväll ni med!

Lugnt hus

Just nu har vi det super lugnt. Milton sover gott i vagnen och jag söndagsslappar is soffan med datorn i knät, vad härligt det är med dessa dagar då man inte har några måsten!
Iofs måste vi handla sen, men det får vi ta då, just nu vill jag bara njuta=)

                             

                        Milton och hans kusin slappade med i sängen tillsammans här om dagen, super söta=)
                                          Två små ljushuvuden som stack upp bara och en massa fnitter=)

Söndags seg

Idag känns det segt...Milton har väckt mig massa gånger under natten för att han varit snorig. Tillslut känns det ju inte som man sovit alls och vrenda liten del ikroppen värker.

Igår var vi på en shopping tripp, blev dock inte mycket shopping utan mer att kika runt=) Sen var det lite pill på hemmaplan innan vi gick bort till Miltons faster och åt middag med dom och ett par till. Mycket trevligt som vanligt=) vi blev dock inte så lång randiga för lille Milton ville absolut inte somna trots att ögonen gick i kors. När vi kom hem tog det inte mer än en minut innan han sov väldigt gott. Sovmorgon uteblev och han slog upp de blå 07.40..jaha=)

Hoppas ni får en fin söndag.

Hair cut

Vågade ialf förnya mig och frisören fick välja hur hon ville göra. Hon gjorde en lång page, and I like It. Ser inte lika bra ut på bilderna som i verkligenheten. Nu ska jag bara vänja mig vid två decimeter kortare hår...känns jätte konstigt, men super skönt och inga tårar när jag gick därifrån. Lämnade en stoooor hög efter mig när jag gick.



Imorgon får jag nog ta att putsa till den där spegeln ;)


En liten morot till mig

Fick tillbaka min uppg. redan igår, det var snabbt jobbat av läraren. Han måste jobba natt! Ialf. pryddes min uppgift med tre vackra bokstäver som förgyllde min kväll!! Ååå det behövdes, en liten morot för att ta mig an den "tråkiga" kursen. Jag har kikat igenom uppgifterna och börjar pilla lite på den ialf.

Idag ska jag äntligen till frisören, hoppas på att jag vågar göra något vågat och annorlunda, men kommer nog som vanligt att fega ur=P Om jag blir nöjd så får ni se en bild ikväll. Nu måste jag fixa iordning här innan vi ska dra i väg.

Härlig fredag till Er=)


Tack och bock!

Tack snälla Sarina för att du hjälpte mig med headern. Jätte snällt och så fint det blev=) Titta in på hennes fina blogg och följ hennes familj Familjen-Bus

Nu ska jag hälla i mig kaffe så jag vaknar ordentligt!

Scones mums

Nu ska vi till smoothiechee och äta scones, mums så gott.
Trevlig kväll!=)


På vägen hem

Idag var det inte svårt att få med honom hem från dagis, den här saken hade parkerat precis bredvid huset och höll på att grejja...oj så spännande =P





"Oj, mamma ser du? Dä borta, gäskopa ååå wow mamma, gäber"
Hehe inte så svårt att lista ut om han gillade det han såg ;)



Haha, och så här glad blir man när man ser en grävmaskin som håller på att gräva=)


Har vi fått post??





Att kolla brevlådan när man kommer hem från dagis är jätte kul...även om man inte ser så mycket
"opp opp mamma"


Probleeeem

Som ni kanske ser?? Fattar inte varför headern blir så pluttig?? Åå jag fattar verkligen inte sånt här!! *Hjälp*

Update...och nu är headern heeeellt borta, please help*

Goood morgon

Ja idag känns allt liite bättre. Hela familjen har sovit som en stock! Välbehövligt efter två nätter med taskig sömn och en massa aktiviteter igår.
Idag ska jag bara ägna mig åt skolan så jag blir färdig någon gång!

Milton skuttande in på dagis för en stund sedan glad över att vara tillbaka, idag skulle de ha skapande...spännande att se vad som hittas på. Snart är det även dax för ett utvecklingssamtal som jag längtar till. Sist vi hade ett hade han bara gått två månader så det blev inte så matnyttigt. Nu hoppas vi på att få höra vad dom sysslar med där borta och hur det går för han. 
     Frågar man honom själv vad han gjort, svarar han "äta mat" hehe=)

Nu är vi färdig busade=)

Hemkomna och alldeles slut! Milton somande redan på plats haha, efter mycket klättring,åkning, cykling var det dax att åka hemmåt. Idag har vi fått oss ett rejält gympapass ska jag säga hehe. Var jätte kul och alla var nog trötta och nöjda när vi lämnade stället.

Har även hunnit med lite "roliga" hemma sysslor, sånt där man måste göra, så nu ser det skapligt ut här hemma igen=)

Längtar för snart kommer K hem oxå♥

Ut på äventyr

Idag sticker vi iväg en stund. Både Millebus och jag har tagit ledigt...





Full fart här hemma som vanligt när man ska iväg, skynda skynda
Ha en toppen dag!


En super duper nyhet!!=)

Har ju totalt glömt bort!!(Hur jag nu kunde göra det???!!) Min praktik på Neo/IVA är ju slut sedan två veckor, sista dagen var ju väldigt sorglig och jag ville inte gå hem=/
Men, när jag är färdig i skolan ska jag börja jobba där jippie!!!! Det här är mitt drömjobb! Att få vara där hela dagarna och hjälpa till skulle inte kännas som ett arbete, utan en ära. Vilket arbete de utför och snart "vi"=) hihi.

Är verkligen super lycklig över att få in en fot där, jag blir anställd som timvikarie, men man måste ju börja någonstans eller hur?=) Jag ska infinna mig där dagen efter jag börjar skolan och jag lääängtar!!

Hur kunde jag glömma bort att nämna det?


Samma anda

Fortsätter i trött-andan och lagar potatis och fiskpinnar till kvällsmat ;)
"mmm, gott" sa Milton. Så han verkar vara nöjd ialf=)

Vi har varit ute och rivit upp tomatplanterna, dom hade spridit sig som ogräs och det var tomater överallt!! Trodde att det skulle vara klart på en kvart, men två timmar senare kom vi in! Då hade vi iofs. även planterat några små buskar vi fått av min mamma. Så i sommar hoppas vi på fagra blomster=)

Energilös

Bara att inse att någon energi kick inte kommer att infinna sig idag. Lyckades ialf. att lämna in min uppgift och har nu börjar kolla efter en ny kurs bok. Ämnet tilltalar mig noll "Näringslära" kanske därför jag skjutit upp det.
Såg dock till min stora glädje att det bara var tre uppgifter i ämnet ialf *vågen*

Nu ska jag snart masa mig bort för att hämta Milton. Hoppas och ber att han är på strålande humör!

En tisdag morgon

Kan inte säga "god" direkt. Har sovit som en kratta. Milton har väckt mig flera gånger och jag kom i säng sent. Är helt slut känner jag. Dessutom kom herr trots på besök i morse (orka) Det kastades mackor, slogs och skreks...*suck* vad ska man göra?? Säger jag till honom att inte skrika skriker han bara högre!
  Några minuter försent fick jag ialf med honom till dagis där jag hoppas att han lämnar herr torts, annars drar jag nog täcket över huvudet =D

Hoppas att Er tisdags morgon började bättre.

Lite mamma söker

Sitter och slö tittar på ensam mamma söker, egentligen borde jag skriva färdigt min uppgift...snart kommer nog fröken bli arg på mig. Måste ta mig i kragen nu.

 


Doggy dogs

Passade på att ta lite kort på de små när de ändå är sams=) Hoppas att de alltid kommer att vara vänner nu så vi slipper alla hundbråk på julafton =P









Ni ser hur road Diza är av ta kort va?? Haha, hon har aldrig gillat att bli fotograferad, då ser hon jätte tjurig ut=)
(Diza är till höger) De har nästan samma täckning, bara att Diza har lite bruna inslag oxå.

 

Milton sover gott efter bus, bad och kvällsmat. Han har som tur är börjat dricka välling igen! Tycker att han är lite liten för att sluta, tycker han behöver lite extra fett så som han far runt!!=) Kommer väl få ångra det kan jag tänka mig haha ;) Jag drack välling tills jag var 4:a, så det måste vara riktigt gott.


Fruktsallad

Vi har mumsat på fruktsallad med glass, en liten måndags synd;) Väldigt uppskattat.
Vi har även hunnit med en tur till skogen och lite kusin lek. Nu ska Mille hoppa i plurret innan det är dax för kvällsmat här hemma.
Idag är jag riktigt trött så förhoppningsvis får jag krypa ner tidigt ikväll=)

Kalas pics 23/10

Kollade igenom bilderna från igår och några måste jag bara bjuda på=)


Den här läckra bilen la Mille beslag på det första han gjorde


Det är ju inte alltid bara och glida runt, ibland måste man ju mecka lite med bilen oxå;)


Milton, några av hans kusiner och farbror P i bollhavet, har inte frågat om lov att visa ansikten, därav de sköna ansiktsbilderna. Här hoppar de runt som tokar i bollhavet...skoj!!=)



Hoppla pollen




Denna bild var ett måste, två glada kusiner som skulle sova bredvid varanndra=) De fnittrade och busade som aldrig förr. I sommras kom de inte alls överens då båda var inne i "min" perioden. Så jätte kul att de att de börjat uppskatta varanndra nu=)


Ni ser ju själva vilken kanon dag vi hade. Tack för ett jätte fint kalas och alla skratt!


Kalas killen

Igår när vi skulle åka på kalas, hela familjen var redo i god tid!! =O


Världens finaste kalas kille=)


Lite lek med traktorerna innan man hoppar in i bilen är viktigt!!


Farväl Diezel

Idag säger vi hejdå till vår extra familjemedlem som vi haft en vecka. Diezel får ikväll åka hem till sig egna familj. Måste säga att jag tycker det är lite tråkigt, kommer sakna by-rackarn=/
Tror dessutom att Diza kommer sakna sin vän! De har kommit varanndra nära denna vecka och kommit jättebra överens! Tror aldrig de varit så överens faktiskt. Dom har inte rykt ihop en enda gång, detta är alltså två hundar med två riktigt kraftiga temperament hehe.

Hoppas dom åker bort snart igen så vi kan få låna honom igen=)



Fina fina vovvar♥


Helgen som bara försvann

Jag tror att jag blivit norpad på helgen!? Det sa ju bara svisch så var den över!!

Igår hade vi kalas-dag för Miltons kusin på Bill och Bull i Motala. Riktigt bra lekställe tycker jag, lagom stort så man kan hålla reda på sina små=) Sen var väl inte själva kalas idén den bästa jag sett...det kanske man kunde ha gjort liiite roligare?? Man satt i ett vitt rum med några ballonger tjugo minuter där barnen kastade i sig maten för att få springa ut och leka...that was It liksom...snopet skulle jag tycka.

Vi hade hur som helst ett kanon kalas och det var jätte kul att träffa alla igen och Milton blev så glad över att hans kusiner kom och hälsade på igen. Han är heeel sålt på födelsedagsbarnet=) hihi
Kalaset avslutades i sommarstugan med fika och massa bus, han ville inte alls åka hem. Han hade så himla kul och då känner man sig så elak när man avbryter deras lek.
Han somnade dock väldigt gott så fort vi kom hem och sov som en stock hela natten=)

Jurassic park 3

Sa ju förut att det bara var skräp på tv:n och gissa vad vi hittade??!! Jurassic park 3 haha, visste inte ens att det fanns en trea! Själv har jag nog inte kommit till mer än tvåan. Finns det fler??
Måste säga att den var sjysst gjord ändå, hade för mig att de inte var så bra. Ja, ja vi blev roade ialf=)

Lite nostalgi är aldrig fel.

Biff-buff

Biffarna blev very good=)



Tillagning



Ät klara=)
Dom blev riktigt bra om jag får säga det själv, men övning ger färdighet som man brukar säga ;)
De uppskattades faktiskt av alla, stor, liten och hårig=)


Kompisar från förr

Kolla in dessa skönheter=)





Ni som känner till dessa två vet ju hur de är....Då har man svårt att tänka sig att de kan sitta så här fint jämter varandra utan att käka upp varann.
Tänk att dom kan umgås i samma rum haha


Färsbiffar

Fick för mig att göra färsbiffar till kvällsmat, har aldrig stekt dessa förut bara grillat, men jag hoppas dom smakar lika gott ändå...
Blev sugen på mimosasallad när jag gick förbi den i affären med, bara lite grillad majs oxå så vore sommarkänslan komplett.
Tänk så tokigt det blir när magen får bestämma.

Under den molniga himlen

Har vi luffsat runt i skogen med hundarna. Så härligt det är att bara strosa runt där och känna doften av skog. Vovvarna var dessutom väldigt nöjda för det fanns pinnar i mängder=) Konstigt att dom ändå ska slåss om samma =P

Nu har vi faktiskt fixat alla de där projekten som legat och lurat, så är väldigt nöjd med dagen. Nu förtjänar vi lite vila tror jag.

En fixar dag

Har små fixat här hemma idag, ni vet sånna projekt som bara ligger utan att man aldrig tar tag i dom.
Dom tar vi tag i idag! Vädret var ju ganska trist idag, blåsigt och mulet, men ändå ganska skönt. Kanske man tycker bara för att det är så väl behövligt att komma ut efter några timmar inomhus.

Min syster och syskonbarn skulle ha kommit ikväll, men syrran var sjuk=( Så nu får vi underhålla oss själva. Ingen idé att hoppas på att det finns något bra på tv ialf.

Bild

Kom ju på att jag kan ju visa en bild=)



Volá=)


Till mig=)

Ååå vilken belöning för mödan med fönster putsen! Gardinerna damp ner i brevlådan, så har hållt på att stryka och sy upp dom lite. Vart perfekt, precis som jag föreställt mig. Nice, vilken bra fredag det blev =)=)=)

Libero klubben

Har varit med i Liberoklubben sen Milton föddes och samlat poäng, har dock aldrig plockat ut något eftersom jag inte hittat något jag riktigt ville ha!
     Upptäckte för ett tag sen att alla poäng var borta, och då visade sig att man bara fick samla poäng tills barnet fyllt två. De hade knyckt mina poäng! Jag blev rasande och skickade ett mindre smickrande mail om att jag ville minsann använda mina poäng (inte mer än rätt tycker jag) Fick därför hem den här i brevlådan bara någon dag efter....


Inte så fin, men den var väldigt mjuk och gó ialf.

Tack Libero


Fredags fint

Solen strålar fortfarande...härligt, men inte när solen lyser upp all smuts på fönstren! Det var jag genast tvungen att ta hand om=) Så nu glänser de så fint i fredags solen=)
Tänk vilka konstigheter man kan få för sig en fredag.

God morgon soliga fredag!

Vilken morgon. Solen strålar, himlen är blå det är bitande kallt ute och frosten knarrar under skorna. En väldigt vacker höst dag om jag får säga det!!
Nu ska det intas frukost för min del efter promenad, dagislämning, sko utlåning och allt annat jag pysslat med innan frukost!!

 


*Mums* med färskpressad apelsin juice med=)


Förstoring

Gjorde ju några förstoringar, ja det blev ju lite galet det där..ramarna passade inte tillsammans. Hade tittat på en annan ram först, men bytte och tänkte då inte på vilka bilder jag valt. Bilderna är jag 200% nöjd med, dom blev sååå fina=) Stolt som en tupp då det är jag som är fotografen. Här är en av fotona som hamnade i hallen i stället, och det blev ett jätte lyft faktiskt!


Vi har inte gjort något speciellt med hallen där uppe för vi (jag) har inte bestämmt hur jag vi (jag) vill ha det=) En liten sneak-peak på Milles rum med.


Milleman sa...

Bar runt på min lille klimp igår och gick förbi ett kort på övervåningen (hans ultraljudsbild) och han hajade till och sa "titta mamma"
"Javisst" sa jag, "vet du vem det är på bilden??"
"Ett moonsteer" (med läskig monster röst!!)
Haha ibland kan man ju skratta gott åt dom.

Mäss fynden

Samlade ihop lite av grejerna jag fyndade på Underbara barn mässan. Hottade inte riktigt allt.

 


Napparna syns visst inte så väl, men det står "Love" på den gröna och den blå står det "I love daddy" han har en likadan fast det står mummy, men den hittade jag inte nu. Stilen på nappen är mer lekfull än dom vart på den tidigare modellen. Flasktermosen kan man hänga på vagnen och håller drycken varm eller kall. En ynka hundring för den jämfört med 250-300kr som den kostar i butik.
Käpphästen är ljusblå och helt bedårande med träskaft och hjul nertill.
Riktigt nöjd med dom fina sakerna ialf=)


Morgon göra´t klart!

Frukosten är klar, Milleman är lämnad på dagis, vovvarna har gått promenad. Köket är tillfixat och till och med jag! Tvätta, dammsuga och handla står på schemat, men först en balja kaffe!! (förutom allt plugg alltså)

APU

Cirkus halva APU uppgiften är skriven...Hoppas på att insiration och ny energi ska infinna sig i morgon förmiddag.

Sitter och väntar på att Krille ska joina mig, men än så länge så hör jag hur han sitter och sjunger för vår lilla son som kämpar in i det sista med att hålla ögonen öppna...


Igår kväll hade Milton ett utlägg för mig varför han var tvungen att sitta upp i sängen och dricka välling!
"sitta upp dricka den minning (välling)"
      Varför undrar jag såklart som tyckte att det skulle vara mysigare att ligga ner och lyssna på bok samtidigft...

"Milton sitta upp dricka den, spilla minning sängen" och så pekade han på kudden.

Tycker det är så fint att han är ärvt min pedantiska sida och hade i åtanke att han skulle spilla välling på sängkläderna om han la sig er med flaskan.

                                                            
                       Omtänksamt tycker jag mot den som sköter tvätten i det här hemmet

En sommardag i lekparken

Här har vi spenderat många dagar. Denna dag hade vi besök av Miltons bebis kompis från stockholmstiden



Vi firade deras 2 årsdag i efterskott med jordgubbar och glass, och paket öppning såklart. Titta så söta som hjälps åt=)


Skönt att se tillbaka på härliga sommar minnen, när höstrugget med regn är utanför fönstret...


Ett Kappahls besök

Märkte här om dagen att Milton växt ur sin jacka! Ve och fasa, jag som glatt mig åt att jag inte skulle behöva handla några höst/vinter kläder i år.
 
Hittade en jätte läcker jacka ialf, så nu i efterhand känns det fint=) Hittade inte jackan på deras hemsida, så jag kan inte visa den, men han kommer bli grymt cool ;) Passade ju dessutom bra att det var 25% på alla ytterplagg veckan ut!!

Problemlösning

Har sysselsatt mig med att lösa ett "problem". Hittade äntligen ett par gardiner till vardagsrummet. Jag har letat som attan och nu hittade jag ett par jag var nöjd med. Sen lyckades jag hitta ett par bedårande julgardiner med renar med, sen fick jag en fin rabatt med så för två par gardiner och adventsljus siffror betalade jag endast 298kr för. Ett fynd tycker jag, alla gardiner är alltid så himla dyra annars.
Nu kommer det bli höst fint i vårt hus♥

Nu ska det lekas med traktorer tydligen så det är bäst jag avslutar här!
kram & hej!!


Tisdag förmiddag

Frukosten intogs till ett avsnitt av vampire diaries, jisses vad jag älskar den serien! Man vill bara se meeer.
Vovvarna har busat runt här, men sover nu gott. Lilleman är i skogen med dagis så det är väldigt lugnt här. Jag ska fortsätta med APU uppgiften efter jag rotat fram två panodil. Den är snart klar och då är ett bara ett prov kvar tills jag är färdig med kursen.

Fick ett väldigt trevligt samtal från en gammal gó vän=) Att man inte tar sig mer tid till att höras...vi har ju båda familjer så man får väl vara glad för de minuter vi får=)

Lite mer kaffe, ponodil och plugg nu då!

Underbara barn mässan i Älvsjö

Ååå den var toppen. Först hade jag ingen energi att trängas och lyfta på grejer, men hittar man ett fynd blir man sugen på fler=) Fick massor blöjor av olika märken, våtservetter, slavor, oljor och lite annat smått och gott som är så tråkigt att handla.

Hittade väldigt fina fynd till Milton som jag tänkte visa, men jag håller på att ladda kamera batteriet för tillfället så lite senare sen kanske=)

Soft

Idag tar vi det bara lugnt. I helgen har vi flängt hit och dit och idag känns det i kroppen. Milton har desutom dragit på sig en förskylning och är lite hängig. Han kollar på trasdockorna och jag ska precis avnjuta ett avsnitt av purfärska vampire diaries!! Som jag längtat=)

Vi är ju hundvakt åt min brors jack russel för de är på semester. Vovvarna sussar gott på varsitt håll och Milton tycker det är jätte kul med två vovvar=) Dom har hitills varit jätte gulliga mot varandra och väldigt lugna. Vi får se om det håller i sig hela veckan hehe. Hade förberett oss på ett väldans liv och bråk här hemma, men det här går ju super!!!

God morgon

Ny dag, ny energi=)
Solen skiner och himlen är blå, bara det är ju en bra början. Lilleman är nu på dagis och jag ska öppna boken och göra lite nytta. Om en timme eller så kommer en liten vovve hit som ska bo hos oss en vecka. Eftersom vår hund är liiite tjurig av sig så behöver dom träna lite innan=)

Bilder från frukosten förut. Titta så duktig han är på att luta sig över bordet när han äter yoghurt=)

                                 


Pax först en!!

Pax för att äta upp den här goingen först! Gaah så underbart gó man kan vara. HUr i allsingdar har man lyckats glömma det???


Hihi tänderna syns inte ens=)




En liten mumsbit, den där mobilen blev fuktskadad...


..undrar varför??=P



Tänk vad stor och duktig du blivit. Du babblar och sjunger hela sånger. Fantiserar och hittar på historier som du drar för din mamma=) Alla dina meningar består nu av 4-5 ord. Och trots att tålamodet är lite kort så försöker du att klä på dig själv. Tänk att det är två år och tre månader sedan du kom till oss. Ååå vad vi älskar dig vår lilla busunge♥


Titta vad jag kan=)

Fick en fotolektion=)


Cykeltur

Väntar på att klockan sk ticka på så att jag kan hämta Mille från dagis. Vädret är alldeles kanon, så vad passar inte bättre än en cykeltur? Skön motion tycker jag. Milton älskar att sitta och titta på allt vi cyklar förbi.
Tänkte försöka bota huvudvärken med frisk luft, eftersom inget annat verkar fungera. Har aldrig varit med om något liknande. Huvudvärk i 4 dagar??






Gud så sööööt! Hur kan man bara glömma bort att de varit så små??

Nu fick jag visst besök=)


Garderobs problem...!

Uch, e super längesen jag handlade nya kläder till mig. Är så trött på dom kläderna! Börjar desutom inte finnas allt för många alternativ. Har titta runt efter nya kläder, men nej tack säger jag bara! Aldrig att jag tar på mig dessa färger som är nu eller modellerna heller för den delen. Brand orange?? Please!
                                                          Får väl hoppa ner i en säck eller nåt.


Kreta 2011

Nu har jag varit otroligt duktig! rensat bilderoch lagt in massor av bilder för framkallning, så nu längtar jag efter mina fina förstoringar som vi haft ramar till sedan i Juni!! Om ca 1 vecka sitter dom uppe på väggen, ååå så fint det kommer bli.
Hittade årets Kreta bilder med och tänkte visa några av dom.




Chanias hamn



Simmar alldeles själv i havet!


På promenad på hotell området


Matdags igen då...


Lazy day´s on the beach ;)


Vi hittade en massa kattungar en dag


Killen som vaktade stranden, han hade även dom minsta badbyxorna ;)


På väg hem igen då, gör ett försök att se glad ut över det


Milton kikar på flygplan, woow enligt honom själv


Tidsfördriv...

Lekte lite i ett fotoprogram...inte ofta man har tid till sådant...behöver dock öva massor


Måndag morgon

När Milton kom in tassandes kl 07.56 kände jag mig ganska pigg. Satte mig upp och huvudvärken small till. Jahopp, hade hoppats på att den skulle vara väck idag. Milton fick vara hemma med mig idag. Får man ha barn på dagis när man själv är sjuk?? Hur som helst orkade jag inte gå upp för att lämna honom till 6 så han fick vara hemma. Hoppas på att han ska va snäll mot sin mor idag.

Ser ialf fram emot helgen då Underbara barn mässan är i älvsjö! Ååå vad jag längtar. Har inte varit där sen Milton var bebis, och det var heaven ska ni veta. Det är massa bra utställare i år och jag hoppas på många fina mässerbjudande. Mest förvånande är ändå att Kristian med tycker att det ska bli jätte kul...
På söndag hoppas jag på att hälsa på mamma & pappa för det var alldeles för längesen för föräldrarsjuka jag.




Världens finaste pojkar♥


Slut

Jag alltså. Huvudvärken vill bara inte ge sig. Jag som ville till praktiken imorgon! Skulle ju va på BAVA. Hoppas vi kan fixa något nästa vecka isåfall. Vill ju inte att det ska ta slut=(

Fixar kvällsmat till pojkarna o svärmor, men sen är det nog godnatt för mig.

Söndag med sol

Dagen började med en grym huvudvärk, som fortfarande hänger i. En mysig frukost blev det tillsammans ialf.

Med sylt på mackan, dagen till ära. Utan tillsatt socker eller konserveringsmedel såklart;)







Kämpar med skorna ett bra tag...


Slutligen var han redo för en cykeltur med pappa!


Lite lugn och ro för mamma nu då att kurera sig=/

 

 


Jaha.. Vovven sover en stund efter lite le...

foto0894 (MMS)

Jaha.. Vovven sover en stund efter lite lek...det ser ju jääätte skönt ut..


Jobba helg

Jaha, nu tar folk helg och jag ska snart till jobbet. När man ska jobba kväll går man liksom bara o väntar tills man börjar, även fast man kanske inte direkt längtar...konstigt. Ska slänga ihop lite köttfärssås innan tänkte jag....såå det är väl dax att börja snart.

Hittade en bildmapp med massa mysiga kort som jag glömt bort. Vilka härliga minnen det väcker!


Lite suddig för herrn är så klåfingrig, men mysig ändå=)



En härlig vinterdag i sommarstugan


Kompis♥



Miltons första midsommar


Älskar det här kortet, det är Miltons mormor och kusiner.

 

Tillbaks till verkligheten och köttfärssåsen


Höstdag

Uch vilken höst dag det är idag, det blåser storm och regnar. Uch, det här är inget för mig!
Igår fick jag köpa en ny jacka så jag inte skulle behöva frysa ihjäl. Ååå så varm och gosig den var, mycket trevligare att vara ute när man inte känner sig frusen.

Idag är jag "ledig" för hela helgen blir det jobb, så idag blir det plugg för min del. Måste sätta fart med de sista uppgifterna känner jag. Tänk att det bara är en vecka kvar på praktiken, att det redan nästan gått 5 veckor! Oj oj, vart tar tiden vägen?? Vill inte att praktiken ska vara slut, vill vara kvar där ju=(

Gunter kör lite trädgårdsarbete i det varm...

foto0889 (MMS)

Gunter kör lite trädgårdsarbete i det varma höst vädret!


RSS 2.0