Äntligen hemma

Jisses vad segt det är första dagen efter ledigheten. Svårt att gå och lägga sig tidigt och ännu svårare att komma upp tidigt. Milton sov hela 1,5h på dagis, då fick dom slita upp honom! Imorgon blir nog bättre när vi är vana. Tackar högre makter över att det finns rester kvar i kylen ialf min energi är så gott som slut och vill helst slösa det sista på att gosa lite med min bebis.


Bebisen min


...som helt plötsligt bara blivit stor pojke


Pasta kungen

Milton attackera pasta kastrullen medan vi vände ryggen till...







Han är full av bus den där....vår lilla Milton♥                                                                                                 (Jag frågade och det var tydligen helt okej att ligga sådär...??¿¿)


Efter regn kommer solsken=)

Begav oss ut på promenad efter att det ösregnat här om dagen. Milton plaskade loss som aldrig förr. Tänk att det kan vara så roligt













Trodde aldrig jag skulle få med hund och barn hem, blöta var dom ialf. kan jag lova.


Nyklippt kille

Milton är nyfriserad idag, Han vart såklart super cool=)


Snackar i telefon med sin pappa, han har visst dragit fram varenda leksak med...





Innan.
 Mycket mobil snack, tur för honom att han inte behöver betala räkningen ;)


300:- tack

Varför hamnar alltid prislappen runt 300 hundra när man är på Öob? Slår aldrig fel... Skulle bara sticka dit o handla diskmaskins tabletter, och som valigt slinker de ner både det ena och det andra. Som tur är var det bara nödvändiga grejer den här gången.

Tråkväder!!!!!!!!!!!!!!

Förmiddags kul

Milton är sjuk idag, så jag får vabba för första gången.

Vi bygger lite med duplo, men Milton vill inte alls vara med på bld så jag fick smyga.

"vill inte mamma, vill inte kort"

hihi grynet då...


Mitt fina träd, lite av min specialite=) Om ni undrar så är det mamma mu i trädet, vi har läst boken där mamma mu bygger koja.




chipsflicka

Min mail adress är ju ganska känd likaväl anledninge till den=) Här om dagen kom vi på att vi har en väldigt passande mailadress till den lille herrn oxå, chipspojken. Yes, killen som hatar allt sött och allt vad onyttigheter heter älskar chips. Han blev alldeles salig när jag ställde fram en liten skål i tron om att han skulle låta den va.

"Smaka den" Milton
"Nä, det är bara till vuxna" Jag
"Smaka lite bara, mm, mm, aa mamma" (nickar och tycker det låter som en bra idé) Milton
     Jag säger inget utan bara tittar på honom medan han stoppr in en liten bit i munnen och tror att han ska tycka illa om det som allt annat, men icke!

"mmm gott mamma, till aaa" Milton
"Nä Milton det är mammas" Jag
"Här mamma, smaka, såå=) " Milton
Milton tyckte att bara mamma oxå får en bit så är det okej för honom att ta en till...så han stoppa in en bit i min mun och en i sin
"Gott" Milton

Jaha, nu får man inte ha chipsen i fred längre då.

Min lilla älskade Pirat sussar gott. Imorg...

foto0870 (MMS)

Min lilla älskade Pirat sussar gott. Imorgon måste jag dra upp stackarn kl 5 :-(. Uch, de här känns inte bra...


Har ni sett vilken snygging i sina nya klä...

foto0862 (MMS)

Har ni sett vilken snygging i sina nya kläder! Hängselbyxor o tröja från kappahl. 25 på hela köpet, det är taget sa vi:)


Fredags rycket

Ja, dags för ett sista ryck. Har suttit och latat med en kaffe sen jag lämnade av Milton på dagis. Bl.a beställt en ny fin mössa från Busmonster. Dom har bl.a namnmössor i lite nyare stil. Beställde en turkos till honom förra året och den var vi jätte nöjda med och även dagis personalen=) Så nu blev det en till!
Kika in där så får ni se vilka fina mössor, dreglisar och scarfsar dom har med namn. Perfekt present om inte annat ;)

En mamma

Åååå du undrar om jag jobbar???
Ooo JA, JAG ÄR MAMMA.
Det gör mig till en, väckarklocka, kock, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar.
Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv.

And I love It=) ♥

 

 


Äppelpaj!!

Igår när jag stack näsan innanför dörren luktade det äppelpaj!!! Kristian har varit hemma den här veckan med Milton och jag undrade vad det var frågan om???

Jo...de hade bakat! Kristian hade bakat en äppelpaj, förmodligen för första gången i hela sitt liv! Jag är sååå imponerad. Och god var den med=)

Han har varit en riktig klippa den här veckan, städat, lagat mat, gått med vovven och styrt när jag vart dödstrött efter en hård dag=) Nästa vecka måste jag dock klara ut allt själv =/ All lycka till mig!!

Första vecken, check!

Första arbetsveckan klar! Det har varit så himla roligt, ni anar inte. Så mycket som jag lärt mig den här veckan har jag inte lärt mig under hela utbildningen!!

Jag har varit med och tagit emot nya barn på IVA och sett hur de förbereder och arbetar när ett barn kommer. Väldigt intressant, stressigt och pirrigt. Vilken helt annan värld. Man har inte en susning om vad som försegår där och allt de lyckas med. Helt fantastiskt.
    Och på tal om det så kan man ju faktiskt få en inblick på Neo IVA i tv3:s serie mån-tors kl 19. Där filmar de från Lio US och bl.a från "min" avd. Det måste ni se!!

Kommer nog själv dyka upp på rutan om nån månad eller så, har försökt smita undan kamerorna, men i vissa situationer går det inte.

Första dagen på praktiken. Det är super sp...

Första dagen på praktiken. Det är super spännande, men samtidigt läskigt! Nu ska jag in o köra några timmar till. Kram


Hemma igen

En vecka har gått och solen varma strålar är ett minne blott. Hemma väntade höstrusk och betydligt kallare väder. Får leva på minnet ett par månader nu.

Imorgon börjar min praktik som jag ser fram emot. Ska bli jätte spännande. Givetvis är jag hel pirrig och nervig sån e jag. Sen när första dagen är gjord brukar jag inta en mer coolare form och känna ig hemma. Känner på mig att det blir toppen!

Krille har snurrat runt med alla semester bilde så jag vet inte på vilken av alla fyra datorer dom är? Tyvärr vet han nog inte det själv heller så dröjer ytterligare innan jag kan visa fina semesterminnen.

Nu väntar skolboken...jiiiiippi....


Kreta

Vi är fortfarande på Kreta och njuter av det varma vädret och samlar sol energi inför en ruggig höst.
Vi har det toppen och solar och badar hela dagarna, lazy days så att säga. Bilder och mer info kommer när vi kommer hem. Nu ska vi alldeles strax gå och äta något mumsigt=)
Ha det gott!

Efter några timmar på stranden e vi hemma ...

foto0832 (MMS)

Efter några timmar på stranden e vi hemma för att fixa lite mat! Ikväll blir det ett besök i Chania:)kram från oss


Super glad!

Idag är jag  extra super glad, fick precis reda på att min praktik period är lagd på Neontal i Linköping. Det är en avdelning för förtidigt födda eller svårt sjuka spädbarn eller bebisar som behöver special vård.
     Ska bli så himla kul och läringsrikt. Ser verkligen fram emot det nu, men är lite nervös över om jag kommer klara av det. Känns som man måste kunna så mycket om man ska kunna ta hand om dessa små skatter!! Jag ska plugga på extra!!

Jippie!
Nu ska jag fortsätta plugga, ville bara berätta=)

RSS 2.0