Tvär däckad AB!:)

img_7646 (MMS)

Tvär däckad AB!:)


Guess who??!

En liten lek=) who is who?? Har mixat ihop bilder på grabbarna när de är i samma ålder. Är dom lika?


På rean

Titta vad vi hittade på kappahls rea! Hade dessutom ett sms som gav 20% extra på all rea!! Hittade även en klänning och blus till mig själv:O
Fanns dock inget i Miltons storlek:/

Är det bara jag som tycker att rea till bebis pojk suger?? Det är alltid så! Av en hel ställning är max 4 olika plagg till pojk! Det är iofs samma på pojk avdelnigen med:( Någon som vet vad detta beror på?
För dessa betalde vi endast 48 kr st. Fynd tycker jag!


BVC besök 5/6

Glömde dokumentera bvc besöket förra veckan. Började med att komma dit i tid (och rätt dag) vilket jag ger mig själv 10 poäng för =)
Lillen vägde 4720g och mätte 57cm han var då 6veckor och två dagar. Milton vägde vid samma tidpunkt
(6 veckor och 6 dagar) 5360g och var 59 cm.


Bara några dagar gammal♥


Vart sjuttan är sommaren!?

Är det någon som knyckt (ett ord Milton ofta använder) sommaren?? Rackarns vad kallt det är! Snart midsommar(!!) och ute är det som höst. Det behöver ju inte vara rackar-varmt, men lite sol skulle ju inte skada..

Tog tag i det här med headern idag ialf (eftersom vädret tillåter...) Hade ju en miljon bilder jag ville ha med ju! Fick välja med omsorg och det tog ju bara två timmar..tur man har all tid i världen (typ)

Troy är knähund idag. Vill bara sova hos mamma.
"Tro inte att jag inte märker att du lägger ner mig, trots att jag sover!"
Jahopp..det där med dusch får jag väl ta en annan epok

Min söte-blöte

Så charmiga kort man får till ibland. Dreglet är pricken över i:et tycker jag.
Milton ville lägga sig kl 7 så vi har soffhäng, mini och jag:)


Sunny:)

img_2580 (MMS)

Sunny:)


Utfylld

Tänk att denna tunika varit utfylld av en bebis mage:) Riktigt tight satt den hihi, svårt att föreställa sig.
Förutom kulan har jag bara gått ner några gram:/
Amningen har inte hjälpt till en smula denna gång!
Förra gången gick jag ner 10 kilo på en vecka!! Nu har jag 6 kilo att göra mig av med, inget händer verkligen. Börjar tro att vågen fastnat när jag väger mig. Dunder sug efter choklad underlättar inte! (så nu har jag lättat lite på hjärtat)


En ledig söndag

Inga planer för dagen! Visst är det härligt ibland att bara ta dagen som den kommer, små pyssla lite och bara njuta:) Igår var vi på stor kalas hos släkten, super trevligt som vanligt.

Just nu sitter vi och läser tidningen, Milton läser bok och jag bloggar=livs kvalité. Ska nog bara sitta här och njuta ett tag till...


"I repeat! You are not funny!" (hehe)

img_6093 (MMS)

"I repeat! You are not funny!" (hehe)


Palt-koma på BK

img_0835 (MMS)

Palt-koma på BK


King of The day;)

img_9622 (MMS)

King of The day;)


I'm blue... Brallorna och strumporna är ef...

img_9313 (MMS)

I'm blue... Brallorna och strumporna är efter Milton. Tyvärr har ju min dator havererat så har lite svårt att lägga in bilder på Milton som liten, och nu är de omöjligt att få till några bilder. Han flyr kameran som om den vore pest smittad:P hehe


Nationaldags firande med sol, en massa gla...

img_1159 (MMS)

Nationaldags firande med sol, en massa glada människor och hästar:)


Den här lilla grodan ska till BVC imorrn. ...

img_5501 (MMS)

Den här lilla grodan ska till BVC imorrn. Vägning och mätning, vi alla är så nyfikna på hur mycket dom små vecken och hakorna väger;) 4500g tror jag.  Nu har jag lyckats lägga in alla bilderna i datorn ialf! Bara rensning och sortering kvar *puuh* och framkallning såklart!= heltids jobb!!


Milton sa

Han säger ju mycket skoj, men glömmer ofta att printa ner det=/
Här om dagen la han sig i min och Krilles koversation med kommentaren
"Lugna ner dig pappa" *asg*, vilket inte alls passade in i sammanhanget hehe

Ofta använder han skojiga ord som "smaskiga/smaskigt" och "det var ju tokigt" så himla gulligt när det kommer från en sån liten persons mun=)

Bild sortering

Har ägnat heela förmiddagen åt att sortera bilder!!=/ Och det var bara kameran...nu är de 900 bilder från telefonen kvar *suuuck*
Hittade ialf några riktiga goingar som jag inte tittat på sen jag tog dom. Är helt förälskad i dessa. Vädret var toppen och Milton ställde äntligen upp på att vara model, inte lätt att få ihop den kombon;)
Se och njut=)
Det var det jag hann idag medan busen var på dagis haha (alltid något) Regnet står som spön i backen och är väl inte jätte sugen att gå ut nu...men storis måste ju hem så bara att klä på sig!
  Hittade så sjukt mycket fina bilder på min lilla famlj att jag inte vet hur jag ska kunna välja ut bara några få till en header!??

Fröken duktig försök

Skulle äntligen ta tag i att lägga in bilder från kameran, sortera, göra en ny header till bloggen mm. Datorn la av, var tvungen att ladda ner fotoprogram till andra datorn och helt börja om:( gråter givetvis en skvätt över förlusten av en trogen gammal vän med:(. Måste få ut alla bilder! Annars kommer de bli mer än en skvätt tårar! *suck*


Kalas dags

Här hemma har vi laddat för kalas. Nu sitter vi ivrigt och väntar på gästerna:)


Cause i'm so damn cute;)

Mamma kan inte låta bli att ta kort på mig när jag flinar. Hon tycker jag är sååå söt då!


Fredags work out!

Här ligger vi inte på lat sidan:) Troy är ett riktigt solsken så här dags. Ikväll blev de lite mag träning o rackarns vad stark han är. Låg o kikade runt o var super nöjd.

Annars kikar vi på lets dance såklart!!:)


RSS 2.0