Så, då var även jag färdig. Tar tid att sa...

img_1415 (MMS)

Så, då var även jag färdig. Tar tid att samla ihop flocken nu för tiden;)


Nu drar vi på utflykt:) jippi

img_8305 (MMS)

Nu drar vi på utflykt:) jippi


Presenter

Har fått så fina presenter som gjort mig toppen snygg (& jätte glad) Nu vet jag ju inte bara vilket jag ska ha på mig!! (i- lands problem ab)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1496289/images/2012/pic_204644659.jpg" class="image">


Happy birthday Me!!:)

Här hemma har jag blivit uppvaktad med sång och paket:)
Ett år äldre och lite klokare kanske. På ett år har jag hunnit att bli två barns mamma och blivit färdig undersköterska. Rätt bra jobbat tycker jag;)
Får se vad jag kan briljera med nästa år!!

Vi ska fortsätta att fira lite här hemma med en liten utflykt.

En pic på den fina sången:)


Hej världen här är vi!! Nu blir det en lit...

img_1243 (MMS)

Hej världen här är vi!! Nu blir det en liten promenad för hela familjen:)


Den här glad fisen hade jag med att göra i...

img_5782 (MMS)

Den här glad fisen hade jag med att göra i går kväll:) han har börjat vara. Mer vaken nu och skrattar och pratar mer än förut. Tror han var vaken 2 o en halv timme igår kväll och var super glad hela tiden och flirtade med mor sin;)  Han är super lik sin pappa när han skrattar ( mer än vanligt hihi) Milton och han är verkligen lika som små! Ska visa lite pics på Milton så ska ni få se:)


Troy har Miltons gamla byxor idag. Tycker ...

img_1609 (MMS)

Troy har Miltons gamla byxor idag. Tycker dom är sååå söta:) strumporna passade ju dessutom fint till;) stl 13/15 o de är för stora! Milton hade så stora fötter redan när han föddes hehe. Kul att jämför lite.  Har lite pyssel att fixa här hemma så är väl dax att sätta fart. Hoppas ni får en toppen fin dag


Äntligen har de blivit ordentligt städat h...

img_2021 (MMS)

Äntligen har de blivit ordentligt städat här hemma:)!! Milton och jag gick ut här utanför och plockade fina blommor. Hade ingen bra vas så piffade en gammal gurkburk;) vart jätte fint. Blev ordentligt allergisk av dom dock, men vad gör man inte för art de ska va fint;)


Äntligen har de blivit ordentligt städat h...

Äntligen har de blivit ordentligt städat här hemma:)!! Milton och jag gick ut här utanför och plockade fina blommor. Hade ingen bra vas så piffade en gammal gurkburk;) vart jätte fint. Blev ordentligt allergisk av dom dock, men vad gör man inte för art de ska va fint;)


Så här trött blir man av en dag på kolmård...

img_6087 (MMS)

Så här trött blir man av en dag på kolmården men släkt och vänner:)  Varit en toppen dag utan gnäll och skrik, tummen upp för de och det perfekta vädret vi bjöds på.  Ikväll blir de Eurovision för hela slanten!! Heja Sverige, Norge pinsamt och Turkiet ett gott skratt. Ni laddar väl?


Uppladdat

Nu kanske vi klarar oss några dagar;)


Långeman!! Lillgrabben ser inte så himla l...

img_8477 (MMS)

Långeman!! Lillgrabben ser inte så himla liten ut när han väl sträcker ut sig:) 4170g och 55cm vid 1 månads kontrollen. Milton vägde 4870g vid 1 månad.  Här hemma laddar vi inför Kolmården imorgon:) Milton ser verkligen fram emot att se alla vilda djuren:) och jag ser fram emot delfinshowen:) kameran är laddad och matsäcken förberedd! Lite god sömn på det bara så får vi nog en toppen dag!!


Drikki beroende

Ni som har Drikki beroende barn (som vårt) så kanske ni med har panik över att Nestl'e bestämt sig för att plocka bort produkten ur sortimentet!!
Panik utbröt i hushållet! What to do?? Drycken är redan slut i de flesta butiker i vår stad!
Upptäckte till vår lättnad att öob fått in ett parti som de sålde ut! Karln är där nu och köpte upp allt som fanns kvar:) Nu klarar vi oss några månader till...


Eurovision

Va sjuttan sysslar Norge med?? Skickat en Erik Saade kopia. Likadan dans till och med. Erik måste ha blivit livrädd när han såg det där. Pinsamt Norge!


Varm kväll

Vilken dag det blev!! Vart för varmt för att vara på baksidan till och med. Grannarna har börjat släpa fram sina pooler, nu hoppas vi på att värmen är här för att stanna!!:)

Ska stoppa stora killen i säng nu, för imorgon är det dags för dagis igen.
Kl 8 väntar arga snickarn för min del följt av geys. Tv kväll med andra ord:)


Sommaren är här!!

Idag är de riktig sommar värme! Till och med Troy var varm och fick därför inviga sin fina tisha:) Apan är så där lite härligt luddig. Hur bedårande som helst.
Milton passa på att duka upp en buffé i trappan när jag inte hade hundra koll. Super nöjd såklart. På frågan om man får leka i trappan var svaret ett tveklöst
"Jaa"
Hoppas solen lyser på er med!


Troy 1 månad

Lilla skrutten blir 1 månad idag! Han gör än så länge inte så mycket väsen av sig. Sover mest, men när han är vaken är han en nöjd och glad liten bebis som ligger och kikar runt.
Då och då firar han iväg ett leende som såklart får oss att smälta:) sover bra de flesta nätter, men ibland kan det vara lite knorrigt.

Storebror som sover som en stock, vaknar aldrig av lillebrors gnäll och skrik.


Inte för att skryta:P kokhett i parken och...

img_3582 (MMS)

Inte för att skryta:P kokhett i parken och glada barn! Bondbränna here I come!;)


Har varit på promenad med mina nya kompisa...

img_4576 (MMS)

Har varit på promenad med mina nya kompisar;)  vristtyngderna, super smart träning då promenad är de enda man hinner med. Kändes lite så tror de ger resultat! Skiner solen på er med idag? En riktigt härlig dag har vi här!!


Min lilla bebis❤

img_9608 (MMS)

Min lilla bebis❤


Nybadade

Haha lillebror hann inte ens ut ur badrummet innan han somnade. Milton plaskar som en galning och vill aldrig komma upp! Dom kommer nog blöta ner badrummet rätt fint ihop i framtiden:)
Nu ska jag släpa upp min stora så vi kan njuta av solskenet!


Sötnosar:) Milton älskar att hålla i lille...

img_2085 (MMS)

Sötnosar:) Milton älskar att hålla i lillebror, gosa lite och sjunga en sång:) Bästa storebrorsan ever! Mina fina pojkar:)


God morgon!! Här hemma har vi hunnit med e...

img_1546 (MMS)

God morgon!! Här hemma har vi hunnit med en promenad i stormen efter dagis lämningen. Planteringsdag på dagis idag, men vi var bara med en stund. Tråkigt att de ska vara så tråkigt väder när de hittar på aktiviteter för hela familjen.    Troy har fixat lite tvätt jobb åt mamma så det är väl bara att sätta fart:P


Alla redan 3 veckor.  Känns som vi kom hem...

img_4364 (MMS)

Alla redan 3 veckor.  Känns som vi kom hem med det lilla knytet för några dagar sedan, som nu förresten väger 3,8kg!!=O. Samtidigt som de känns som om han alltid varit hos oss.  Idag pular vi i trädgården för solen ville visst hälsa på oss idag:) Bara att njuta! Underbart med helg!!


Konfirmationsfirande:) mata ankorna var no...

img_4134 (MMS)

Konfirmationsfirande:) mata ankorna var nog höjdpunkten för vissa;)


Hyffsat relaxad;) Till skillnad mot i natt...

img_9118 (MMS)

Hyffsat relaxad;) Till skillnad mot i natt och natten innan det så sover han nu mycket gott:)!! Ny äten, bajsad och rapad, så passade han på att fira av några leenden och lite snack innan han dunade in gott på puffen.


Min lilla safari kille:) Kittad med kikare...

img_1334 (MMS)

Min lilla safari kille:) Kittad med kikare runt halsen och borrmaskin i handen, redo att möta djungelns faror;)


Pyssliga jag!! Sydde bumper skydd till gra...

img_1411 (MMS)

Pyssliga jag!! Sydde bumper skydd till grabbarnas vagn. Milton fick en likadan fast utan tags. Super kul att sy dom, så jag gör nog några till:)


Nybadad sötnos!! Sover som en stock:) Tack...

img_0486 (MMS)

Nybadad sötnos!! Sover som en stock:) Tackar  för alla timmars sömn inatt! Mamma gillar;)


Veckan

Det gick ju som en dans att ha båda barnen själv!:) vi kom till och med i tid till dagis och de händer inte ofta hehe:P

Idag är Milton ledig och lego bygge står på listan! Lillebror har precis badat, vilket han älskar!! Första badet låg han bara och njöt med ett leende på läpparna:)
Så summan av kardemumman är väl ändå att jag klarar detta trots allt:)


Vi sitter och bara myser:) allt hemma-jobb...

img_1651 (MMS)

Vi sitter och bara myser:) allt hemma-jobb får vänta lite... Dom växer ju så fort så man vill ju bara njuta och sitta och glo på sin lilla skatt:)


Krokodil tårar

Milton grät stora tårar när jag lämnade honom på dagis idag. Längesen han var där och tror han blev överväldigad av att alla satt och tittade på honom när vi kom.
Fick knuffa mig själv framåt för att inte vända och ta med honom hem! Men jag vet ju att han vill vara där, han har frågat efter dagis och sina kompisar i flera dagar. Dom knallade förbi här utanför förut och då var han så glad och babblade som vanligt:)

Själv har jag hunnit att rensa ogräs!


Vardag

Nu är det slut med glidandet! Pappa ska tillbaka till jobbet efter två veckor på hemmafronten, o mamma är livrädd, skräckslagen och nervös över att ha båda barnen själv. Få iväg den ena i tid till dagis!! Oj oj oj...=o

Nog ska vi väl tro att de kommer gå bra?? Har förberett inför morgondagen med kläder o allt för att allt ska gå liiite smidigare;)

Och så ska det bli skärpning med bloggandet!! Måste ju berätta om förlossningen som blev långt ifrån vad jag trodde!! imorgon det. Nu blir de att pusta ut i soffan några sekunder:)


Stor killen sussar gott i sin säng, medan ...

img_8036 (MMS)

Stor killen sussar gott i sin säng, medan lill grabben får hänga med mamma och pappa framför desperate o gcb. Och hur underbart mysigt är inte det:) sniffa bebis är underbart!!


Storebror

Världens bästa brorsa har Troy fått! Vilken kille han är den där Milton.
Och vilken presentation han gjorde när vi kom hem från BB
"hej lillebror, jag är inte farlig" haha vilken kommentar!!
Han sköter markservicen galant och servrar hit och dit med nappar, gos och filt. Han är så rar mot lillbrorsan så. Blir alldeles förundrad över att ingen som helst avundsjuka infunnit sig, bara en massa kärlek. Om Troy gråter ropar han direkt på mig och annonserar att Troy är hungrig och jag måste komma nu!!:)
Mammas stora fina kille!


Sommar!!

Vilket väder första maj bjöd på:) sommar värme!! Sitter i linne o shorts och solar mina bleka:P

Åå vilka lata underbara dagar vi har, familjen och jag. Man kanske njuter lite extra med andra barnet? Bara för att man vet hur ruggigt fort tiden går och dom växer upp.
Insåg idag att jag behöver ett par sommar skor (nej vad tråkigt, då måste jag ju handla ett par nya:P) får bli imorgon det!


RSS 2.0