Kreta

Har det väldigt gott på ett vårigt Kreta!! Har till och med semester från internet hehe

Idag har vi åkt runt uppe bergen på smala vägar och vid djupa raviner. Var väldigt tacksam när vi kom ner haha:)
Imorrn ska vi slappa vid poolen och ha det gott igen. I skrivande stund sitter vi på en restaurang med inomhus lekplats! Helt perfekt:) skål på er!!:)


Att äta upp....

Ja, man kan väl säga att jag väldigt snart fick äta upp de här jag sa om att Troy inte kunde klättra upp i soffan...

Milton ropade förskräckt på mig och när jag tittar efter möts jag av en helt galen "baby" som står och hoppar i soffan och garvar åt mig, sekunden efter är han på väg upp på ryggstödet och därifrån är det fritt fall ner till golvet😁!!
Han hade lyckats på nåt sätt att kravla sig upp i hörnet på soffan. Så ni kan ju gissa vad jag roade mig med resten av dagen:/ En väldigt nöjd och stolt kille upptäckte världen på nya höjder!


Förbereda paket

Nu är alla paketen till den blivande
1-åringen klara:) Tänk så stor o tung jag var för ett år sedan! Då var det bara några dagar kvar till bf (14/4), men det trodde jag aldrig på. Veckan efter fick vi träffa vårt lilla blonda troll, äntligen var han här!! Han förundrade all personal med sitt väldigt blonda hårsvall hihi


2 vovvar

Barnen leker vovvar. Båda kryper runt och skäller. Milton låter "voff-voff" medan Troy fortfarande kör på att hundar är och låter "ahh-ah":) när han ser en hund pekar han och låter "ah-ah"
Dom kryper runt runt här och vilar ibland i Dizas korg. Så himla gulligt att se dom leka tillsammans❤


Wild and crazy!

Lillskrutt har börjat klättra upp på allt!! Det där lilla benet anstränger sig till max för att komma upp på saker. Som tur är är han lite för kort i rocken för att komma upp i soffan. För där uppe är han helt galen o kastar sig, hoppar och kryper runt, "Ramla ner?? Vad är det??"
Därav har vi fått sätta bälte på tripp trappen för han ställer sig upp :O igår ställde han sig med händerna rätt upp och kastade sig till Krille=galning!!! Han står ju inte direkt jätte stadigt utan stöd.

Tog bild på honom när han ville ha mitt hårband. Han vart super stolt när han fick på sig det:) Han visste vart den skulle va trots att jag aldrig använder sånt. Fascinerade vad mycket dom förstår.


Nyklippt

Finaste killen. Valde färgen själv:) med lite glitter i.
Som vanligt var det inga glada miner först, utan en purken pojk dom försökte få upp i stolen. Efter lite tjat och övertalande kravlade han upp. Jobbigt att han ska behöva bli så där blyg jämt:/ What to do?!


Äta själv

Troy är så himla tråkig med maten nu. Finns ingen vuxen mat han direkt gillar, men burkmaten ratar han efter ett par tuggor *suck*
Han är inte heller en fantast på att prova nya saker, så spelar ingen roll om man gör sig till och lagar nåt till honom.
Däremot gillar han han öva med skeden. Lägger upp maten jättefint sen häller han av den.

Här äter han banan med sked hehe


Påskfint

Brukar ta kort på Milton framför påskriset när vi gjort iordning det. I år blev det premiär för Troys första påsk och han fick med sitta med. Tänk att han blir 1 år snart!!


Bus bus bus

Helga dagen lång! Maken till busunge!! Man kan inte släppa honom ur sikte innan han hittat på nåt. En riktig mr- lång -pekfinger med bus i blicken. Han är riktigt uppfinningsrik dock. Igår satt han och lärde sig äta med sked, för man måste väl öva???...i hundens matskål!!:O
Här är en annan favorit, kolla in utsikten uppifrån bil garaget, sen är det ju bara att "ehh.. eh!...Eeeh!!!" Tills nån kommer och hjälper en ner. En annan god id'e är ju att flina och säga "titt-it" när man blir utskälld


Kreta

Ååå vad jag längtar!! Vi bokade en resa till Kreta!! Snart slipper vi kyla, blask och overaller igen. Ska bli så härligt med sol igen. Nu när vi båda är lediga är det lika bra att passa på:) Förhoppningsvis är det vår på riktigt när vi kommer hem igen.

Klickade hem en ny bikini o hittade även några sommarklänningar för 75kr!! Dom bara var ju tvungna att få flytta hem hit. Hittade även några t-shirts till Troy på rea. Ellos kan va bra ibland;) tror det vart 2 klänningar, en kjol, en bikini och två t-shirts för 500= fynd

Några pics på stränderna vi ska besöka. Visst ser det härligt ut!?:)


På besök

Vi hälsade på hos barnens farmor här om dagen. Hos farmor fanns det massa skoj att göra:)
Spela piano blev Troys favvo. Milton brukar med sitta där och spela och sjunga:) idag hade farmor även ett mission att måla fågelholkar!! Ni kan tro att Mille tyckte det var roligt. Han målade så himla duktigt utan att spilla eller kladda nåt alls:)!!


RSS 2.0