Piff piff:)

Fina saker som är påväg hem till oss:) Kommer sitta som ett smäck i nya huset!:) Fick bästa priset för sakerna på hm, vilket gör saken såå mycket roligare:)


Halmstad

Vi har varit i Göteborg och halmstad några dagar. Å jisses så varmt och skönt vi haft det! Underbart. Vi låg på playan i Tylösand och till och med jag badade!!:) jätte varmt i havet. Milton är som en liten fisk medan Troy är mer försiktig med både vattnet och sanden. Första dagen vägrade han gå i sanden hehe. Sista dagen gick han själv, men vill gärna hålla handen i vattnet o var försiktig när han doppade sig:) han tyckte maneterna o sjögräs tussarna var lika otäcka som jag. Vi kryssade fram i vattnet han och jag haha. Pappa Krille och Milton badade dock på som bara den:)
Efter några super härliga dagar så känns det som vi laddat på batteriet lite. Sömn blev det dock inte så mycket. Gossarna somnade inte förrän halv 11 om kvällarna!!!??? Jisses


Nu är det stiltje i husbyggandet fram till v.33. Vi har lite val kvar att göra. Trä golv och kakel till köket samt diskmaskin. Velar så himla mycket med kaklet till köket. Vitt är snyggt, men köket är vitt, väggarna o golvet kommer gå åt det ljusare hållet. Tråkigt om allt blir super vitt! Bänkskivan är ljusgrå, så vet inte hur de kommer bli om man väljer ett grått kakel oxå?? Annars tycker jag glas kakel är fint, det blir ju lite åt de blå hållet i bakgrunden..att det ska va så himla svårt!


Grunden klar! Dax för garage platta

Grunden är klar!! Yaaay:) och idag gjorde dom klart garage plattan. Vi kom upp till tomten samtidigt som betong bilen, bänkade dom bästa platserna och njöt av att grabbarna var lugna i 15, 10 ok 5 min! Häftigt att få vara med och se när det växer fram. Kändes så himla färdigt nu, men det viktigaste fattas ju:) hehe. Snart snart snart är den stora dagen här!

V. 32 kommer dom tillbaka och gör färdigt trädgården. Det ska fyllas upp, stubbar ska väck, och det ska förberedas med plintar och för plattsättning. Så himla bra det kommer bli. Vi har tänkt beställa gräs snart med så vi kan rulla det när huset är på plats, men först ska det målas (längtar inte!)


Grund arbete

Idag hade de hunnit massor. Lagt plast i grunden, lagt ut rören runt om och börjat fylla ut runt om. På framsidan höll han på att jämna ut när vi kom och garage uppfarten var nästan färdig paddad. Dom skulle börja med den imorgon. Fredag ska det vara klart!:) Sen börjar de med trädgården och stenkistan.


Grunden forts.

Idag har dom lagt på frigolit på grunden och grävt ur för garage plattan. Dom hann att fylla med bergkross och padda med. Det ser ut som det blir enormt!!! Minsamboharfåttstorhetsvansinne!!! :O

På fredag tror dom att dom ska vara klara med grund och platta...vi får väl se lite bilder från bygget med.


Kant element sättning

Idag började dom med att sätta kant element. Pysslig historia då var och en ska vägas in. Idag är det exakt 1 månad kvar tills huset är på plats!!! Oj oj oj vad spännande:)


Gräva grund

Nu har det äntligen hänt lite fysiska saker i husbyggandet. Dom har börjat gräva för grunden!!! Han ringde idag och sa att dom börjat gräva och att materialet till grunden kommit, nyfikna som vi är gick vi genast dit och kollade.

Nu ska vår KA dit och godkänna hålet innan dom börjar fylla och padda. Sen ska en fin utstakning göras innan dom kan göra klart grunden.


Milton 5 år!

Tänk att vår lilla kille blir 5 år idag!!
Minns dagen du kom som igår, varenda liten detalj. Fina fina du med en vilja av stål. Du håller verkligen på att bli en egen liten individ full med bus och tankar. Helt underbart att se dig med din lillebror, när ni leker. Du är så omtänksam ibland och hjälper honom,och hittar på hyss som ni är så bra på!
Hoppas du får världens bästa 5 årsdag!!
Massor med pussar och kramar


RSS 2.0