Flytt

Den stora dagen närmar sig! Lite senare än vi trott, men vad gör väl det. I måndags gjordes ovk:n som är inställning av värmepumpen och kontroll av ventilationen. Denna måste göras innan slut besiktningen med kommunen. Sen i tisdags den 21/10 gjordes besiktningen och det är först efter det man får flytta in. Det behöver inte vara klart, men vissa saker måste finnas för att det ska bli godkänt, som toalett, brandvarnare, kontroll av fläkt kanalen mm

Vi blev godkända och det firade vi med att köra dit ett lass som jag och kidsen packade upp i onsdags 22/10. 
På lördag går det stora flyttlasset och det känns lite pirrigt, men även sorgligt att lämna radhuset som vi trivs så himla bra i. Imorrn måste det packas för det är ganska mycket kvar😁 

Bilder från i tisdags:)

Middag på golvet, barnens val


Troy blev 2 1/2 år och förvandlades till en läskig tiger som strök omkring och morrade hihi

Lek på rummet med alla leksaker som vart nedpackade ett tag. Mycket uppskattat:) 

Kakel i kök och klinker i hall

Pappa fixade glas mosaiken så himla fint i köket! Finns nog inget han inte kan greja den där:) vart riktigt snyggt och vi är väldigt nöjda med vårt val:)

Krille fixade hall golvet och gjorde ett strålande jobb med de där stora plattorna och allt krypande under trappan. Där ska det fogas och en metall list mellan golvet ska upp. 
Pics!:)

Hade visst ingen bild på det klara resultatet så det får jag trolla fram senare:)

Golv och lister i barnens rum

Barnens golv var mer lätt lagt sa pappa :) det tog nån dag att få det på plats. Sen var det kvistlack två lager, grundfärg två lager och samma med golv färgen. Sen fick listerna samma behandling och målades i en härlig turkos färg😍Så himla nöjd. Blev precis som jag föreställt det. Så perfekt och list färgen gör mer än vad man tror. 

Golvläggning i kök/vardagsrum/hall

Var visst längesen det hände nåt här😁 i verkligheten har vi kämpat på som tusan med massa hjälp från min pappa som vart en klippa!!

 Nu är "allt" klart. Det stora som är kvar är listerna och det blir förhoppningsvis klart imorrn😃👍 
   Sen är det lite mosaik i köket runt fönstret och fog där och i hallen. Slänger upp ett gäng bilder som får tala för sig självaBilder från golvläggningen. Tog några dagar att få klart. 

Helgens arbete

I helgen hann vi med lite allt möjligt. Krille hann att måla kök och vardagsrum X2👍
Det spacklades och gnuggades på kakel. Elen för värmegolvet förbereddes, värmegolvet las på plats och ikväll ska Krille flytspackla så vi kan lägga hall klinkersen. 
Sen inväntar vi rörmockare som kan installera i badrummet😃 barnens dörr kom även på plats. 

Jag, mamma och barnens planterade växterna som jag räddat från tomten. Tomten är ju inte grovplanerad klart, men vi var tvugna innan det blir frost. 
Ett målat kök:)

Vardagsrummet


Barnens dörr

Har tyvärr inga bilder från vår plantering, men det blev fint det med:)!

Hjälpredan och jag

Min snälla och duktiga pappa var här igår och grejade. Vi började med tapeten i barnens rum. Vart sååå fint😍
Sen flyttade vi oss till köket där vi skulle sätta upp köksskåp. Efter lite trampande, insåg jag att jag var mest ivägen så jag gick och målade i hallen.  

Vart snyggt med överskåpen på plats, ser mycket mer färdigt ut. Lite kakel på det gott folk så ser det nog riktigt klart ut👍😃
Där ska vi ha en tapet, men vi ska lägga in kakel och golvvärme först


Sugen på någon färg längst långa väggen i hallen, förslag??
Kaos😁!!

RSS 2.0