Tiden sprang iväg

Jisses så längesen det var jag satt framför datorn, känns inte alls så lockande att sitta här när det varit så fint väder och man haft massor vänner som varit på besök i stan. Folk börjar höra av sig och undrar vart man tagit vägen och varför man inte svarar på facebook. "För att jag glassat i solen?"

Nu sitter jag här och skriver en rad (många). Vi har hunnit med massor idag som att sola & bada, målat och slipat Miltons stol (jag var inte jätte inblandad i detta) sen har vi varit och ätit kvällsmat hos mamma & pappa och det var som vanligt supergott och trevligt. Projekt bollhav verkar vara i rullning och jag längtar=)

Milton knallar sina små steg, men föredrar att krypa (går mycket fortare) dessutom har han blivit en riktig babblare och pratar i ett. K har börjat fundera på om han inte pratar mer än mig? Är detta möjligt undrar jag?

Imorgon börjar jag på mitt schema, ska bli kul att få jobba lite. Kommer sakna min plutt (-ar)

Är det sommar nu?

Solen gassar och fåglarna kvittrar. När solen går i moln för en stund så blir det inte iskallt, måste betyda att sommaren är här?
Vi har njutit hela dagen av det fina vädret genom att sitta på baksidan och leka med bilar och stenar. Nu är det grötdags för den lillemannen sen ska vi ta en promenad. Jag ska nog ha en glass=)

21 Juni 2010

Milton tog sina första stappliga steg (4st) på förmiddagen, såklart var det bara jag hemma, men ringde till K och berättade den glada nyheten=)

På eftermiddagen var vi på stan med mina kompisar och då visade han upp sig i gallerian medans hans steg dokumenterades från alla möjliga håll. En mycket stolt Milton gick flera meter fram till en väldigt stolt mamma som satt och väntade med en öppen famn ♥

Bröllops freak

Trodde inte att jag skulle se på brölloptet, inte mycket. Satt klistrad hela dagen.

Höjdpunkterna var, att se klänningen, vigseln, Björn & Agnes Viktorias tal och bäst av allt, Daniels tal. Jisses vad tårarna trillade då Sååå himla romantiskt och fint. Trodde inte att man skulle få höra något så personligt och fint. Förstår att hon ville gifta sig med honom. Jag fick en helt ny bild av honom. Älskade varje sekund man fick följa festen, heja svt! Helt underbart att se hur kära de verkligen är i varandra.

När prinsen & prinsessan åkte häst och vagn och vinkade till folket stod Milton framför tvn och vinkade tillbaka. När folket jublade och klappade, klappade Milton med händerna. Han var lika fängslad som jag. Filmade Prinsessans tal och Milton som vinkade till dom, det blir ett fint minne för honom.

Hoppas de lever lyckliga i alla sina dagar...

(Nu vill jag med gifta mig)


Bröllop

Idag blir det självklart prinsessbröllop. Måste ju kika är så nyfiken på klänningen.


Håller även på att pyssla här hemma. Har beställt kalas prylar nu ialf så nu väntar jag nyfiket på ett paket hem i brevlådan. Kommer bli årets bästa kalas!!=)

Trollungen har lagt till med ett ruskigt humör, gnäll, pippel och han blir som en ål när han inte får som han vill. Jag trodde trotsåldern kom vid 3????!!!

Duktigt Lottah

Idag tog jag och Milton äntligen tag i projekt "Miltons rum" Vi åkte och handlade färg och allt som man behöver. När vi kom hem åt vi lite gröt och satte sen igång. Jag tejpade och Milton kröp bakom mig med penseln i högsta hugg och "målade" där jag hade tejpat haha. Han var super söt. Sen mätte han lite med tumstocken och plockade tejp-rester. Det är så kul att se honom för han går in för det till 100% och tycker det är jätte kul att "hjälpa" till=)
   När vi lagt Milton för natten börjades det att måla. Jag tänkte dra över listkanter, fönster och hörn lite snabbt och sen hinna måla en gång. Nej nej nej, det tar alltid sååå mycket längre tid än vad man tror. Jag hann ialf måla allt med penseln så imorgon ska jag och rollern bekanta oss (spännande)

Nu har jag ont i armarna efter allt målande så bäst att vila sig tills imorgon.

Godnatt ♥

Glutta


Vad tittar Milton på...??


Brum-brum såklart! Show precis utanför fönstret. Syns inte på bilden, men hunden trängdes med i föstret och ville titta.

 


Babyboom

Min kompis ska snart ha barn igen och jag är så spänd. Ska bli så mysigt med en liten igen=). I höst kommer ytterligare en liten knodd och vi längtar alla så! Jag kommer att få leva ut mina rosa drömmar till max!!!♥

Funderar på att åka in till stan o köpa färg idag, mår lite konstigt så vet inte om jag ska vänta till imorgon, men idag är det ju riktigt gå-på-stan-väder.
Har en annan uppgift som måste bli klar idag så vi får se hur det blir. Skulle vara så skönt att komma igång med renoveringen lite. Nu ska jag hoppa in i duschen innan Lilleman vaknar

Helgen

Helgen har varit underbar, tack för de fina vädret!
Vi har solat, plaskat, sparkat boll, grillat, druckit vin och umgåts med fina vänner. Älskar sommaren.
Vi har faktiskt varit i lilla staden i helgen, men nu är vi tillbaka i den lite större=)
Milton sussar i vagnen för det var så varmt i sovrummet.

Kan nästan lova att jag ska ta tag i Miltons rum snart, ska bli så kul. Visar er sen så klart. Det är har jag längtat efter=)!!

"Du är så duktig"

Milton utvecklas för fullt nu, händer något nytt hela tiden.
Han har börjat att uppskatta "titt-ut" mer nu och kör själv om man säger. Han kutar runt med sin gå-vagn som ingenting och står stadigt själv. Han reser sig och sätter sig själv. Han kan gå om man bara håller honom i en hand och det senaste, han tog ett litet kliv framåt helt själv sen slängde han sig i mina armar. Tre gånger har han gjort så. Kan inte förstå att han snart kommer kuta runt här!!?? Jisses vad det går fort allting! Han är så duktig vår plutt och vi är världens stoltaste=)

Happy birthday

Hade en super bra födelsedag och fest. Här kommer lite bilder


Mat ute, men det var burrigt...


Folk började frysa...


Så vi gick in, ett par galningar...


Det här kalaset gick lugnar till, men var lika trevligt de=)


Den här är jag lite stolt över=)

Thats It my friends


Mamma & pappa

 
Vårt gull säger "bappa & mamma=) Sååå himla gulligt. Han bara kryper runt o "bappa, bappa bappa, mamma mamma mamma. Ibland kombinerar han orden lite till bappmm haha. Har längtat efter att få höra det lilla ordet komma ur hans lilla pluttiga mun, underbart=)!!
Han började sin karriär med mest "bappa" och det kändes ju lite i hjärtat när man varit hemma och servat honom i nästan 1 år, men nu (en dag efter) kör han både och.

Idag har Linn och Nowa varit här. Jag hade lovat bad i poolen, men vi hade ingen pump och lungorna räkte inte riktigt till, det var en besviken Nowa som klev i badbalja, men lite kul tror jag nog allt hon fick ändå. Sötis. Snart är de tre (fyra) som leker här ute, mysigt


Sötisar♥


Rapport från sjukstugan

Här hemma är det snor, snor, snor och ont i halsen. Idag händer ingenting och det är sååå skönt.

Jag fyllde år i helgen (25!!Kan ni fatta de??) Så helgen har varit full med firande. I lördags så hade vi grillfest för kompisar och i söndags kom släkten hit. Var jätte kul att träffa alla igen! Vi fick även en inflyttningspresent av syrran med familj. En vinbärsbuske, så himla kul. Vi planterade den direkt när alla hade åkt. Längtar tills det blir mogna bär som vi kan äta. Sen fick jag en plattång, åå den är super bra! Min förra exploderade ju.... u kan jag bli fin i håret igen=)

Har massor med bilder från helgen, men jag får ta det senare. Nu vakna plutten så nu ska vi leka lite innan lunchen.


RSS 2.0