I ett litet hus

Kusinernas lekhus blev en hit. Där lektes det affär, hus, fängelse. Eller varför inte bara roa sig med att öppna och stänga dörren:) vart den store tog vägen när mamma skulle föreviga vet i tusan!


Prinsessa med humor

Troy har en sån himla humor:) han skrattar åt ovanliga ljud, om vi skrattar eller om han själv tycker att han är rolig. Den här tiaran blev han helt kär i, och ville ha på sig. Han trälade som tusan för att lyckas hihi. Näst sista bilden är ju helt priceless och visar verkligen vilken liten skojare han är. Han har dessutom råkat sätta den upp och ner haha


Jun. 13, 2013

Hemma efter lite jobb. Har suttit inne och degat, haft möte, så frisk luft behövdes när jag kom hem. Troy älskar ju att va ute så win-win:) vi samlar sten...(otroligt roligt). Troy fick prova sin nya tischa. Så himla kul med färg till pojk=Me love! Tycker mina killar passar så fint i rosa o turkos. Dessa nya ljusa jeans från villervalla va så snygga till. En liten sommar gosse:)
Den store springer runt i en ny vårgrön tischa nu och den färgen va superfin på honom, dessvärre fastnar han ju sällan på kort numera.


Bakom mina solglasögon:)

Troy provar gärna att va bakom de flestas solglasögon:) så nu tänkte jag att han skulle få ett par nya. Det var ju riktigt skojigt med alldeles egna, men "hur sjuttan får man på sig dom då mamma?" ;)


Examen

Idag tar min brorsdotter studenten så idag ska det firas!!:) Troy hissar flaggan dagen till ära:) hihi. Grattis fina tjejen!


Min utsikt

Sitter på bästa platsen med en varm(!!) kopp kaffe med denna utsikt! Tänk att en ansamling av vatten kan underhålla så bra och så länge!:) Man kan ju ha det sämre måste jag säga....


Ute i sommarvärmen

Idag vart det sommar. Lite spännande det här med vädret, kan va lite hur som med den där solen. Idag njuter vi ute! Mille är på dagis, så vi får leka själva ett tag.
Troy röjer bland ute sakerna och inte helt otippat tar han hink o spade och rör och rör, precis som han gör inne. Sen skriker han rätt ut, pipigt som tusan när de inte går som han vill, precis som vanligt:P Jo, humör har han den lille!!


RSS 2.0