Barnkalas

Återhämtar oss fortfarande efter barnkalaset, lyckades pricka in den varmaste dagen såklart. Det var ialf. superskoj och vi är så glada över att så många kom för att fira vår skatts 1-årsdag.

Har massor av bilder jag vill visa, men den här datorn är seg så får göre ett försök en annan kväll

Måste berätta..

Nu ska ni få höra. Vi skulle åka och handla inför kalaset idag (igår) Vi skulle bara tanka först. Jag och Mille sitter kvar i bilen, så kikar jag ut och ser att den svarta slangen hänger på sin plats och att den blå går till vår bil. Kollar en extra gång och japp, den blå slangen leder till vår bil. Jag far ur bilen och samtidigt  har K oxå upptäckt problemet. 41 l E har han lyckats att tanka i en diesel bil, bra jobbat!
    Ringer volvo som får bogsera oss till verkstan (vi har brottom för jag ska hinna sova innan jobbet med) efter en timme är vi påväg mot affären i en hyrbil. Vi får aldrig åka i vår älskade bil. När vi kommer hem upptäcker K att han glömt nycklarna i bilen. Jag och Mille får sitta ute och vänta medans han åker tillbaka. Vid det här laget är jag måttligt glad på honom. Upptäcker sedan att han mosat de nybakade bullarna!!! (andas, 1,2,3...)
 Ska ta mig ett glas pepsi max efter en påfrestade efm. Nehe, då har han köpt 3l pepsi istället (som jag inte tycker om). Vid det här laget var han till salu, eller rättare sagt han var helt gratis. Karlar!!

Grattis vår lilla älskling

Idag fyller vår lilla plutt hela 1 år! För ett år sedan började värkarna lite smått vid den här tiden. Sitter på jobbet nu, men längtar hem till födelsedagsbarnet. Imorgon när jag kommer hem ska vi sjunga o äta frukost på sängen, och öppna paet såklart. Han har rdan fått en present, bord och stolar till sitt rum. Han satt vid sitt bord i tisdags morse och lagade frukost båt mig när jag kom hem från jobbet=) Sötisen.

Imorgon blir det en lugn dag. kalaset tar vi i helgen när jag är ledig. Ååå nu vill jag åka hem!!

Grattis grattis lilla plutten, vi älskar dig så.

Barnkalas

Förbereder för kalaset på lördag. Har fixat presenterna och senare idag eller imorgon blir det att inhandla de sista ingredienserna till tårtorna. Sen ska nog allt vara klart. Ska bli så kul att hålla barnkalas, förhoppningsvis får jag hjälpa Mille med paketen, jag som älskar att öppna paket hihi.
 Så nu är det bara 2 dagar kvar till Mille-man blir hela 1 år. Stort. Min lilla plutt bebis har blivit stor!
Puss puss puss Mille, du kommer alltid vara mammas bebis va?

Sommaruppehåll

Man är lite dålig på att skriva så här i värmen, men det får man vara tycker jag. Sitter på jobbet och ska straxt köra sista rycket innan jag får åka hem och gosa med mina älsklingar.
    Det går riktigt bra och jobba och det känns inte lika jobbigt att vara ifrån Milton längre. Drygt ett år tar det alltså tills den värsta seperationsångesten släpper. Saknar självklart min plutt hela tiden, har suttit och tittat igenom alla kort på honom här medans vi haft det lugnt. Världens finaste pojke har vi.

Kom in på skolan jag sökte med så i höst blir det plugg, ska bli kul. Grattis till mig.

1 Juli, en häftig dag

17.26 föddes en liten tös. Efter nästan tolv timmar inne på förlossningen kom hon äntligen till världen. Var så himla häftigt att få vara med. Nu har jag sett en förlossning  från denna vinkel och klar i huvudet, super coolt!!
Tack för den här upplevelsen. Självklart kom en och två tårar efter allt hårt arbete.

Välkommen lilla tösen

RSS 2.0