Tålamod min vän...

10 liter extra tålamod tack, eller hur man nu mäter det. Milton är mitt uppe i (hoppas jag) sitt två års trots. Han gör allt för att jag ska bli arg på honom. Sen tittar han snett på mig och ler lite jävligt som "nu då, överskred jag inte ditt tålamod? Inte det, men om jag gör så här då?"

Jisses att han orkar. Känner han inte att det är kokhett ute och att man borde slappa lite istället??
Jag är så oerhört trött på ordet inte. Synonym någon?

Ibland vill man bara vända sig om och låtsats att man inte ser...

Sen vipps! 3 sekunder senare är han världens goaste och pussar och gosar. Trots all trots kan man inte älska någon mer ♥  (vilken guldfisk man är)


Sjukhusbesök slutade med Bamse

I söndags fick Milton en allergi reaktion. Han började bara stortjuta och var otröstlig. Han satt i min famn och gned sig mot mig och bara grät. Jag trodde att han hade slagit sig, men han brukar ju repa sig efter typ 3 sek. Sen titta jag till på honom och såg ett utslag vid ena ögat, men trodde att det var ett litet myggbett bara. Efter ytterligare några minuter hade han fullt med bubbliga utslag i hela ansiktet och på kroppen. Jag fick panik och ringde 1177 (kööööö) trodde aldrig jag skulle komma fram, hjärtat var i halsen.
        Sen fick vi rådet att åka in på en gång och då svär jag på att hjärtat kom upp i munnen och vände! Då var det ju inte bara jag som var hönsig! Det är super allvarligt. Jag vet ju att allergi på små barn kan lätt sätta sig på andningen och då är det brottom (vilket det inte gjorde)

På väg till sjukhuset började utslagen i ansiktet lägga sig en aning, men nya ploppade upp här och där på kroppen. Milton fick dricka lite medicin oc när han tvingat i sig den sliskiga medicinen fick han välja en sak ur "lådan" den var fullproppad med massa små skojiga presenter till duktiga små barn. Milton dök på ett Bamse klistermärke (han älskar Bamse) Oj så stolt han var över det. Kan för övrigt tillägga att efter bilfärden till sjukan visade han inga som helst besvär eller verkade påverkad. Han röjde runt bland alla leksaker som aldrig förr i väntrummet.

Nu hoppas vi på att det var en engångs grej, så han slipper jobbig allergi.

Midsommar 2011

God kväll!
Har haft väldigt fullt upp. Vi har nämligen flyttat in i vår sommarstuga som äntligen blivit färdig! Vi har packat upp kartonger och möblerat till långt in på natten och förberett för midsommar som skulle firas här. Vi hann!=) Tack vare hjälp från faster Hanna & farbror P.

Midsommarafton var som vanligt fullbokad med massor härliga människor. Först lunch hos mor & far med syskon och alla tillbehör=) Sen vidare till sommarstugan där hela området fikar, dansar & sjunger tillsammans. Sen började alla våra vänner anlända som skulle spendera kvällen tillsammans med oss. Vädret var helt okej, lite regn är ju ett måste lixom??
   Vi grillade, skålade och hade allmänt trevligt. Kunde inte haft det bättre.

Det är så fint i sommarstugan nu, ljust och fräscht och det är så vackert här ute med utsikt över vättern. Helt underbart och rofyllt att vara här ute. Man slappnar av på ett helt annat sätt och man bara är.


Jag och Milton tar en sväng om


...det här var hur som helst roligare än att dansa...


..klättra, klättra, klättra...Milton hittade en katt och då var den dagen gjord=) Lyckan var total ;)


Vänner


Matdags


Helt ärligt!

Det här känns som en hel evighet sedan! Kan inte ens fatta att det är min Milton. Varför glömmer man så fort? Hoppas att vi får möjligheten att uppleva ett sådant underverk igen.
(man vill ju bara äta upp han!)

Giftemål♥

Vem skulle inte vilja gifta sig med den här sötnosen?!! (om 40 år alltså)


♥♥


En fråga...

Är sommaren slut, eller har den inte börjat?


Kompisar=)


Måndag igen då

Hoppas på en härlig vecka, eftersom det är min sista semester vecka. Snart börjar jag jobba med blandade känslor. De mesta av känslorna är positiva=P

Helgen har varit toppen och vi har haft en lunka takt, vilket är väldigt härligt ibland. Nästan inga måsten.

Orden bara bubblar Milton och igår lyckades han kläcka ur sig en mening med 5 ord i (good job!)
"Pappa sitta stolen här Binton" ok, kanske inte korrekt meningsuppbyggnad, men innebörden är ju ganska klar=) "Pappa, slå ner rumpan på stolen här jämter mig". Killen är underbar trots all trots=P

Bröllops sviter

Efter en superdag, med massa skratt, god mat, trevliga människor och massor dans. Är jag heeelt slut. Har fortfarande inte återhämtat mig *puh* (undrar hur brudparet mår??) 

Måste ju erkänna att man börjar drömma [planera] (=O) sitt eget bröllop, samtidigt som man vill dra ut på det, för det känns som det ultimata och största man kan göra i ett förhållande (om man bortser från att få barn som ligger på etta listan). Svårt det där, och hur gör man om det finns typ 10 olika klänningar man skulle vilja ha??


Tjatter

Försöker tänka ut något att skriva, men Milton sitter bredvid mig och tjattrar. Han bara pratar och pratar och pratar. Berättar väl om allt kul han gjort på dagis?? En riktig liten prat kille har vi fått, K & jag och det är ju helt underbart♥

Imorgon vankas det bröllop! Min klänning har inte hunnit komma=/ får ta en gammal då=( Tråkigt, men inget att göra något åt. Har jobbat natt i natt utan att sova så orkar inte bry mig om något idag känner jag =P
Brölloptet blir nog väldigt trevligt ändå och ändå ingen som bryr sig om vad jag har på mig. Det får bli lite pics istället för jag yrar bara idag känner jag


Milton med sin Basse=Bamse tröja som han älskar=)


Kepsen ska vara bak-o-fram om Milton får bestämma, lyckades fånga honom när han sprang förbi, vart lite coolt.


Lilla hjälpredan, fyller på vovvens matskål. Det är sååå roligt


Sa till honom att räcka upp händerna i luften och säga "wow" Han är på o-et på bilden hihi, gud så roligt

 

Visst har han blivit så stor min lilla pojke? Känns som han växt och utvecklats massor dom två senaste månaderna. Det bara ramlar ut nya ord hela tiden, hinner inte med. Nu sätter han ihop både tre och fyra ord.


Onsdagsmys med franskarna ;)

Idag landade Miltons farbror och kusiner på svensk mark och det firades med en grillkväll hemma hos Faster Hanna, farbror P och kusin Lovelia. Hade super mysigt, vädret var toppen och barnen sprang runt och busade. Kunde inte varit bättre helt enkelt. Ser fram emot att få umgås mer med barnen under veckan dom är här.
Tack för en trevlig kväll allihopa!=)

Yes ;)

Japp, fick tillbaka provet som pryddes av tre vackra bokstäver! Nu står det klart, jag är en superkvinna.


Min nya...

kamera och jag har slitit hårt tillsammans dom senaste dagarna ;) Här är några smakprover.

Ett litet dyk hihi


En inställning som ska fånga vattendroppar, bad Mille att plaska för att se om det funka...och det gjorde det ju=)


Milton hjälper mamma=)


Världens sötaste trädgårdsmästare!


Milton fick ett viktigt samtal i Lovelias mobbe ;)

Milton hittade Elvins sandlåda på lilla Novas dop


Avbrott för solen

Har visst gjort ett litet avbrott här för att njuta av solen. Nu är vi tillbaka, lite brunare än innan hihi

Har rotat fram Miltons badbalja som han plaskar i på dagarna, vattnar gräs och blommor och allt annat som råkar komma ivägen. Vågar inte ta fram poolen än för då försvinner väl solen och värmen=P

Snart ska vi äta lite middag här och grillat står inte på schemat idag. Ibland kan man tydligen få för mycket av det goda?

Passade på att göra lite fint här hemma förut. Dammsög och plockade iordning, känns som jag inte hunnit det på sistonde för vi fart runt så mycket. Svettigt blev det så jag tog ett välförtjänt glas vin i skuggan=)

Näe nu blir det mat=)!!


Älskade Barn

Älskade unge så fin du är♥
Tänk att vi kunde göra något så fint.
Älskar varje dag med dig.


RSS 2.0