Ett skepp kommer lastat...

...med vår nya vagn!!! *jippi*

En liten gosis

Milton är inte på topp idag=(
Han har diareé och vägrar att äta. Lilla plutten. Han vill bara ligga i mitt knä och gosa. Försöker få i honom lite mat hela tiden, men inte ens efterrätten är intressant. Då är man sjuk!! Nee nu ska jag byta ännu en gegga blöja. Sist fick jag duscha honom. 3st klädbyten idag...=/
*stackars*

Grattis Ella

Min systerdotter fyller 8år idag. Ett stort grattis till min lilla tjeja som tydligen inte är så liten längre. Imogon ska jag o Mille på presentjakt för på fredag blir det kalas x3

Hurra Hurra för dig idag Ella & massor Kramar o pussar

Hammare och spik

Idag har jag gått loss på väggarna här hemma och hängt upp vår konst.
Milton har nyfiket krypit efter och ville gärna låna lite verktyg o hjälpa till. Den lilla pillar´n.
Diza tycker dock att verktyg och oljud ä läskigt och har hållt sig borta.

Vi har även hunnit med lite pälsvård och kloklippning. En spa dag för Diza helt enkelt.
Nu sover de båda två och jag är inte långt efter. Harrys hänger tydligen kvar lite grann så blir en tidig kväll.
Först blir det ju 2 and a half men. Ett måste!!

Harrys

Jag säger bara dödskul!!
Dansade, skålade, minglade hade sååå kul. Träffade massor "gamla" pärlor.
En live update typ (måste ju våga sig utanför fejjan ibland)
Hel nöjd med kvällen och då skall tilläggas att jag yrade runt helt själv haha. Mina vänner gick upp i rök. Hittade en av dem halv 2 och då dansade vi järnet för att ta igen.=)

kul!

Kul att ni gav er till känna=) Nu behöver jag inte vara lika nyfiken längre. Hoppas ni alla har en bra dag. Känner på mig att den här helgen kommer bli suuuper toppen=)
Milton leker på golvet, jagar vovven med sin snuttefilt. Måste ta tag i den där kartongen som står o glor på golvet.
Nu ska jag åka och hämta min älskling som tog helg tidigt för en gångs skull.
Häftig fredag på er!!

 

Ett glas vin ikväll kanske?


Nyfikenheten själv

Blir så nyfiken på vilka som är inne här och läser? Jag ser ju att jag har besökare...funderar på vilka ni är. Kan ni inte lämna ett litet tassavtryck och stilla min nyfikenhet?

Randigt, randigt värre

Varför är alla barnkläder (pojk) randiga??? Jag älskar ränder, men det börjar bli lite randigt! Kan det inte vara mönster utan ränder?? Man vill ju ha lite variation, men när jag tittar i garderoben och affären är det enda jag ser ränder i olika färger. Börjar bli boring.

Har gjort allehanda tråkiga ting idag, skrubbat köksluckor, ugn/spis, torkat ur skåpen, packat. Fick någon konstig energi på kvällskvisten. Konstigt eftersom lilleman vaknade 06.53 och började låta som en bil och drog mig i håret. Nu sova

Vilket fynd!

Vi ska kolla på isshowen i helgen där mina syskonbarn är med (helt bedårande och jätte duktiga)
Därför blev det ju lite brottom att fixa hörselskydd till lilleman, hög musik där inne. Vann en auktion på tradera precis med helt nya för bara 56kr! Ett fynd anser jag. Nu kan lillemans öron skonas från all Abba musik som kommer strömma genom högtalarna.

Jobbar & sliter

Fick ett ryck. Tömde vindsförådet och packade en kartong. Är det möjligt att så mycket prylar??
   Jag har konstaterat att K har minst 3 fulla papperskassar med sladdar av olika slag??Är det nödvändigt. Hittade även en mick i en av kassarna? Antar att den tillhör en sån där "bra-att-ha" grej som K har så mycket av. Inte ens någon idé att ifrågasätta.

Imorgon blir det Öf för hela slanten så Milton får leka lite med sina kompisar och jag får ta igen mig lite=) Nu ska jag ta hand om tvätten

kaffe break?

Skulle man klara sig utan kaffe?? Visst är det väl som med syre?

Idag har solen spelat oss ett spratt. Vi satt ivrigt och väntade på att Milton skulle vakna så vi kunde gå ut. Vi ranta runt och letade efter en uteservering med sol. När vi äntligen hittade en plats försvann solen och himlen var lika grå som på Island!! Vi fick sitta inne=( Väl hemma och avklädda kommer solen fram igen!!!??? Taskigt.

Bilder


Busfabriken med moster och kusinerna. Bollhav=kul


Att klättra upp för den höga väggen var ju inga konstigheter, bara att köra på


Jag & Milton åkte häst och vagn




På bredden, på tvären, upp och ner. Milton provar gärna att sova på alla ställen i sängen


Helt slut

Lider av svår trötthet. Milton sover relativt bra på nätterna och vaknar oftast halv 9. Ändå känns det som om jag blivit överkörd av en ångvält och att jag inte fått sova på eviiiigheter. Får väl börja med rosenrot eller nåt. Det enda jag kan tänka på framåt 5 är när jag ska få och lägga mig. Jag tror att någon har förkortat nätterna och förlängt dagarna. Nätterna känns väldigt korta??

                        

                                             Milton kan göra alla möjliga konster

Igår skakade han på huvudet för första gången. Jag sa "aja baja inte röra" Han tittade på mig och då skakade jag på huvudet och då gjorde han det med, ur gulligt!! Plutti-snutt=)

Snålskjuts

Helt galet!! Folk gör en karriär av att skjutsa folk genom vårt avlånga land. En kille på blocket tar 20 000 för att skjutsa ner till Paris. Galet, galet, galet. Folk står på T-centralen med skyltar hehe. Jag skulle inte ha något emot klirr i kassan, men man behöver ju inte mjölka!! Det är ju bra att arbetslösa får tjäna en hacka. Lycka till alla där ute

vulkanutbrott

Är det ingen som undrar hur de stackars Isländarna mår i all aska? Dom bor ju faktiskt på en Ö, med ett vulkanutbrott. Nej nej, det enda alla bryr sig om är att flygplanen inte kan lyfta! So what om de inte kan lyfta på ett par dagar, det är ju ingen som far illa för det. De stackars Isländarna får dock leva i en grå värld och andas in livsfarlig aska, men det är ingen som nämner dom på nyheterna. Skäms!

Fullt ös medvetslös

Allt går i ett tycker jag. Får knappt en lugn stund längre. Milton har gasen i botten dagarna i enda. Jag blir trött innan honom på kvällarna. När han sover middag finns det tusen saker att göra, helst av allt skulle jag bara vilja slappa, men det blir det inte mycket av. Nu tror jag att de glassiga dagarna är ett minne blott=)

Solen har stekt på vår baksida och lite sitta har det blivit=) Som vanligt brände jag nosen. Milton sover numera alla sina sovstunder ute! Han sover hur bra som helst=)

Vi har inte gjort överdrivet mycket hemma. Ska väl sätta upp lite speglar när vi kommer tillbaks.

Just nu befinner vi oss i den soliga huvudstaden. Skönt att vara tillbaka i vimmlet=)
Gårdagen avnjöts på en uteservering med en vän och en annan vän (öl)
 
Vi letade  även efter en keps till Milton att ha när vi är ute på baksidan, han brukar sitta på en filt och leka. Så en keps är ett måste så att han inte bränner nosen som hans mor. Hittade en jätte söt på Zara som han blev jätte söt i. Blir snart ett besök där igen (utan son) han är inte jätte förtjust i shopping=/

Adios


Små små blommor

Har planterat lite vårblommor idag. Dom undra nog var sjutton dom hamnat för jag hade inte en aning om vad jag gjorde. Hoppas det blev rätt, de såg lite ledsna ut så jag hoppas de återhämtar sig när jag ansträngt mig så.

Idag är en lugn dag, skönt de för de känns som jag bara sovit några timmar.

Igår fick vi en jättefin inflyttningspresent/födelsedagspresent av mamma & pappa. En kaffebryggare! Äntligen kan vi dricka varmt & gott kaffe.   Tack så mycket! 

Så orättvist

 Det kan inte finnas någon gud, för hur kan han då låta barn bli sjuka? Barn ska få vara friska, leka, skratta och bara vara barn. Deras liv ska inte vara fyllt av sjukhusvistelser. Det är så fruktansvärt orätt!!
Den här gången ska v f*n klå den j*vln för gott så du kan fortsätta vara den underbara tjej du är.
Alla tankar går idag till alla sjuka barn där ute.

Framsteg

Idag har vi hunnit med massor. Vi tar även en promenad i omgivningarna varje dag för att lära känna vårt nya hood och titta på alla coola hus. Finns ena riktiga byggen!
Imorrn blir det att åka in till lilla byn och träffa Linn=) Ska handla blommor som jag ska plantera i helgen så vi får lika fint som våra grannar.
Idag har Diza bara skällt ut 1 granne och jagat 1 postbil. Vi får se hur morgondagen artar sig.

Imorgon blir grynet 9 månader! Får nog bli någon liten present till den lille mannen för att fira det.

Godnatt

skruv, borr, plugg, spik

Är mitt uppe i flytten och allt vad det innebär. Underlättar inte att ha en 9 månaders som tycker att allt man gör är jätte spännande, som jätte gärna ger en hjälpande hand....

Idag har vi lyckats få upp en lampa (bytte sladd och grejer), hatthylla, krokar och en gardinstång. Bra jobbat va? Imorgon blir det fler sysslor

Godnatt

Stockholm i tårar

Igår grät stockholm när vi åkte  (det regnade och var disigt) I vår nya stad sken solen som ett litet "välkommen"
Kommer sakna stockholm som bara den, tur att vi har kvar lägenheten fortfarande. Idag blir det nog mycket slit med kartonger och upp packning. Lille mannen hjälper ju så gärna till=)


julklapp blev påskägg

Mille fick en haklapp i julklapp, men den färgade av sig och förstörde kläder. Den har sen dess bara legat hemma, men nu kom vi ihåg att ta med den till affären. Så då fick vi ta någgot annat och denna lilla present hamnade i ett påskägg. Hans andra påskäggs present är för stor för att få plats i ett ägg så det blir en vanlig inslagning på den. Hoppas han tycker dewn är lika rolig som jag gör=)
   Idag skiner solen åpå oss och en promenad vore ju på sin plats. Vi har sussat hemma hos faster Hanna & farbror Per inatt eftersom vi inte fått ner våra sängar än, men inatt ska vi sova i vårt nya place

RSS 2.0