Imorrn, den stora dagen!!

Tänk att dagen vi längtat till så pass nästan är här!!!
Har lite små panik över att vi glömt något hehe.

Lägligt nog så har kommunen grävt upp vår gata och håller på att ansluta fjärrvärme till några hus!!!! Vi började genast ringa runt för att kolla när de är klara.
Dom har varit super hjälpsamma och breddat vägen så mycket som gick för att lastbilen med huset ska ta sig förbi. Nu håller vi tummar och tår att det funkar!!

Imorrn kl 7 står vi redo med brassestolar och fika för att med spänning iaktta uppsättningen av huset!:)
Ska ju bli galet spännande att se hur huset verkligen ser ut!:)


Besök i fabriken

Oj vad häftigt det var att "hälsa på" huset i fabriken! Mitt i smålandsskogar höll de på för fullt med vårt hus som stod på linan, nästan klart! På
Torsdag skulle dom packa det inför leverans.

Sån häftig känsla att gå runt i vårt hus:) kändes så perfekt! (Tur det) Älskade köket!! Blev helt salig av att få pilla på mina lådor, beskåda knopar och handtag, loved It! Vi har ju inte sett något i verkligheten utan bara valt genom att kryssa i databilder, så det kändes ju lite svajigt, men blev sådär perfekt som vi önskade:) å vad vi längtar nu!

Panelen har vi inte sett på något hus så det var ju väldigt spännande, och snygg som tur var:)

Coolt hur dom bygger husen på alla dessa stationer. Man fick bars ta kort på sitt eget hus så här kommer några av alla 80 kort (ops!:))Trädgården

Grävkillen hann rätt så långt igår. Hela framsidan blev han klar med. Kvar är en liten smal gång från gatan till dörren samt en gång längs huset från garageuppfarten och sen alla 37 plintar såklart🙈 Allt det gör han när huset är på plats så att kranbilen inte förstör något.

Baksidan började han på. Vi kommer ha ett trädäck längs huset sen grävde han ur för framtida pool (glömejköpatrisslottnästagångpåica!!)
Sen blir det en liten slänt där poolen är samt jämter där vi ska ha en trapp. Resten av tomten fyller han 50cm. Vår tomt sluttar ganska mycket. Inget som direkt märktes, men från gatan ner till tomtgränsen var det 1m!! Så blir ju lite höjd skillnad. Tror det blir bra till slut. "Där nere" ska vi ha en helt plan gräsmatta ialf. Sluttningen kommer vara där poolen hamnar så inget som märks.

Bakom garaget blir det en sluttning, men där har vi den fina gamla pumpen och så tänkte vi ha lite bärbuskar där så då utnyttjar vi den ytan ändå:)

Lite pics från hur det ser ut nu. Skrev ut lite på bilderna hur vi tänkt:)


RSS 2.0