Ett dopp

Vi ska straxt ta ett dopp för i efm ska vi åka till mina föräldrar och umgås md dom. Får se hur lika dom är pepparkakorna hehe. Kommer känna mig blekast i stan ialf=(
Ska bli mysigt att få träffa dom igen=) 

Måste ta tag i julklappana snart...

Milton bus

Killen är stört skön! Han har börjat gör så mysiga saker. Han är lika pedant som mamma sin. När han ska gå ut från sitt rum ställer han iordning stolarna innan haha.Om man frågar om han har ba***t böjer han sig framåt och luktar *asg* Hur gulligt är inte det!

Var på BVC i onsdags med Milleman och han var helt perfekt (Det visste jag redan) Dom tyckte han var super duktig och tidig liten herre. 11kg och 84cm (snart är vi lika långa!! =O ). Han tyckte det var så roligt i väntrummet att han inte ville gå hem=)

Happy-dance

Gjorde precis en en happy-dance, fick nämligen resultatet på mitt prov som jag varit så nervös inför. Resultatet var så himla bra att man inte kunde låta bli att dansa, MVG till Lotta=)
Hoppas nästa prov går lika bra =O!!

Paj

Ingen man äter då, utan min dator är paj! Därför det har blivit dåligt med updates!

Lussebullar

Idag ska vi baka lite lussebullar här hemma. Milton ska få vara med på hans första bak! Han tycker det är roligt att balta runt och titta på oss i köket så vi tror det blir en hit! Det var visst många som ville komma och provsmaka sen så hoppas dom blir goda=)

Vi är lite slitna efter gårdagens fest, men Milton gav oss lååång sovmorgon så vi ska absolut inte klaga. Så himla kul att träffa hela släkten igen, blir ju inte så ofta tyvärr, men nu verkar det vara lite avent här framöver som kommer föra oss samman.

Ha en fin söndag.

Torsdags spring

Kan väl inte skryta med att jag gjort så mycket idag. Ibland är det skönt att bara vara. Efter all stress dom senaste veckorna behövde jag det.

K kom med en alldeles lysande idé idag "ska vi åka in till stan och fika". Jisses det gör vi aldrig! Så vi packa in oss i bilen och begav oss. Först råkade jag ramla över ett par skor till Milton, som jag bara var tvungen att köpa! Och ett par nya tofflor till mig (är kall om tossingarna). Sen skulle vi ta den där mysiga, efterlängtade fikan.... Efter att ha beställt kaffedrinkar och tilltugg, började den lilla att knorra.... högt. Till slut var vi tvungna att gå för han skrek, tjöt och kasta saker omkring sig. En väldigt otrevlig upplevelse. Nu blir det inga mer fikan med honom förrän man kan snacka med killen.

Lite pics bjuds det på ialf.

                                  

                                                                            Häftiga va?

                                  
                                                     Inflyttningspresent från MIO, tackar

                                  
                                                                          Vovven e cool

                                  
                                    Vi hittade lite gamla skojiga mössor som vi provade häromdagen hihi


Pepparkaksjakt

Letade både på Lindex och kappahl efter en liten dräkt, men det var jätte urplockat (tack för era tips). Den jag fastnade mest för fanns inte i rätt storlek. Ska titta runt och se om den finns kvar någon annanstans.

Handlade ialf. finkläder idag till Milton som han ska ha på sig när vi ska ta kort. Har bokat en fotograf tills på fredag=) Hoppas han är medgörlig hehe. Han kommer bli så fin i finbyxor och väst med en liten näsduk hihi. Ska visa er lite reultat sen. 

Fotodax

Snart är det dax för årets julfoto, förra årets kort blev så himla fina. Har i planen att involvera faster Hanna och hennes kamera så vi kan göra en juste förstoring! Men vet inte hur vi ska ha lille Mille, naken? Finklädd? Julklädd? Någon som har några tips??

Ny vecka- mer slit

Den här veckan är all- in med skolan så all fokus ligger på det (nästan). Försöker ta små pausar och mysa till det med lillen såklart. Lite kärlek, kramar & pussar från honom så orkar man köra ett tag till.

Han har lärt sig lite mer ord nu så ibland förstår man honom hehe

Härom kvällen vid matbordet satt Mille med skeden i handen, efter en stunds tystnad kommer "tappa.... vovve" Jaha?? vad menar han med det "tappa.... vovve" så höll han ut skeden över vovven på golvet. "Näe Milton, inte tappa den på vovven!". Varpå han släpper skeden så den landar på vovven och utbrister "tappa". Men serrö, det var minsann inget "tappa" det. Vi får nog öva lite på innebörden av det ordet=) Det jag ville komma till är att han sätter ihop två ord. Duktig gosse

Nu blir det lite mys innan vi ska till Hanna, Per & Lovelia och äta kvällsmat, sen ska vi gå "vinterljus" rundan=)

Lördag

Idag är det ruggigt ute och ingen av oss är intresserade av att gå ut. Så vi är inne och pysslar istället. K tar äntligen tag i alla sina kartonger och jag ska ta tag i pluggandet. Det är mycket att ta in så att det är bara att sätta fart. Dessutom sover Milton nu så då gäller det att passa på.

Håller även på att leta efter en fin pepparksdräkt till honom, någon som har några tips vart man hittar fina?

Ner i boken. Hoppas ni har en mysig lördag

Pluggigt

Idag är det väldigt mycket plugg. Provet närmar sig och jag börjar inse hur mycket det är att lära sig. Milton & pappa leker där nere och jag skulle gärna joina dom, men jag måste läsa ett kapitel till. Det här blev min break hehe.
Efter nästa kapitel plockar jag ihop för dagen för nu börjar begreppen snurra

Snöpromenad är ett måste!!

Snölek

Idag har vi varit ute i snön och byggt en snögubbe och en lykta. Miltons första snögubbe=) Han hjälpte dock inte till så mycket. När jag var färdig så gav han snögubben en lite för hård kram så den vippade. Stackarn blev jätte rädd. Vi lagade snögubben och sen fick man bara "klappa fint" på snögubben.
   Diza som älskar snö busade för fullt, när jag hade byggt färdigt mina fina lykta kom hon springandes och knyckte en boll så allt rasade=/

Vi invigde även en del nya kläder och skor ute, när vi kom in var alla torra och varma så antar att dom funkar fint=)
Nu ska vi njuta en stund till av lungnet innan Milton vaknar

                               

                               

                               

Till pappa

c hgzvg  .,gvv jjn n n                          vvvvvvvvn huju uuuu uuhuh    huhk
'/;\/;'''

Milton skrev ett fint medelande till sin pappa pa fars dag. Ar saker pa att den ar full av karlek.

Sjalv sa har man ju formodligen varldens basta pappa som alltid staller upp! Jag kommer med en massa ideer som han sa snallt genomfor. Tack for att du finns.

Fina bloggen

Tack snälla Hanna för att du fixat min blogg, sorry att jag var lite bongstyrig=) (Ingen idé att jag länkar dig hehe)
Nu är bloggen fin ialf. "Tack, danke, thank´s"

Idag har jag varit i skolan och skrivit prov, det gick fint så fort jag kom igång. Sen bar det av till Busfabriken där syster och flickorna väntade. Efter klättring och kana bar det av hemåt till familjen. Väl hemma hittade jag Hanna. Så dagen har varit full med aktiviteter. Snart är det dax för god fredagsmat och ett glas rött.

Hoppas ni får en fin fredagskväll.

Glömde berätta...

Jag glömde ju att berätta om mina nya skor!! Idag köpte jag ett par "rump" skor som jag kallar det, när vi var på stan. Har suktat efter dom jätte länge, men storlekarna har alltid varit utplockade. Nu fanns det ett par 36:or bara för mig. Oj, så sköna det var. Provade lite andra innan, men efter jag provat dessa var inga andra skor sköna längre.
Nu är dom bara MINA MINA MINA. Så nu blir det att promenera lite extra.

Se upp, för snart kommer jag ha stans snyggaste rumpa!

Vilket slit

Har påbörjat en ny kurs. Oj, vilket slit. Det är full fart framåt, utan paus eller eftertanke. Det gäller att hålla sig i så att man inte trillar av tåget.
   Imorgon har jag ett prov som jag försöker plugga till samtidigt. Just nu snurrar alla begrepp i huvudet och allt bara flyter samman. Hoppas tankarna hinner reda ut sig innan jag måste klottra ner dom i morgon bitti.

Idag har jag gjort en ny synundersökning då dom slarvade bort min journal så jag var tvungen att gör om alting. 4 besök hos Optikern för att få lite nya linser, jisses vilken fläng.

Nu när jag pluggar så mycket och är i skolan så är det K som får ta på sig hemmamans rollen och fixa allting. Känns lite konstigt när man är van att styra och ställa, men samtidigt skönt med en paus!

Nu ska jag göra ett sista dyk i boken innan bingen
Natti


                                                       


Plugg + snurr

Inte lätt att försöka plugga när det enda Milton vill är att klättra upp för benen och snurra runt. trodde han var för liten för sånt där. Snurr, snurr snurr

RSS 2.0