2,5års kontroll med Mille

Idag var det dax, Milton hade med spänning sett fram emot att gå till doktorn som Totte. Klä av sig kläderna, väga och mäta. Han visste precis hur det skulle gå till:)

När vi kom in slog han sig ner vid det lilla bordet "doktorn" dukat upp. "ska jag sitta här?" var det första han sa. Han babblade i ett och BVC sköterskan hade svårt att få en syl i vädret:)
"Den här kontrollen kommer inte bli några problem märker jag":) sa sköterskan.

Han berättade gladeligen om allt hon ville veta och även mycket mycket mer hihi. Han ville aldrig gå där ifrån "vad ska vi göra nu då?" frågade han henne hela tiden. Han tyckte allt de hittade på var super skoj och samarbetade som aldrig förr. Han vände sig om mot oss som satt lite avsides och sa "ja pratar med doktorn mamma"

Han var hur bedårande som helst och fick oss alla att skratta av hans kommentarer och iver. Var lite rädd att han skulle bli lite blyg och inte vilja svara på frågor, men det var som sagt inget problem alls:)
*mamma super stolt*

Vikt: 13,7kg
Längd: 96cm= lång och smal.

Vi konstaterade ialf att han får åka en hel del karusell i sommar med den längden;)


Kommentarer
Postat av: Sabina

Vad söt han är :) Haha va rolig han är och kul att han tyckte de var så kul på BVC! snacka om duktig kille och personalen lär ju ha varit mycket nöjda med honom också :)

2012-04-02 @ 21:38:18
Postat av: Emma - Mamma till Viggo & Melker.

Gókillen :)



Sv: Ja, jag är nöjd med mobilappen (camera+), gillar att den är snabb då man vill ta en bild (blir liksom ingen väntetid direkt), och enkelt och snabbt att göra om bilderna och spara osv... Tror den kostade 7kr (om den inte var gratis?). Men som sagt, jag trivs med appen :) Har två st till appar med, men gillar denna bäst :)



Hoppas ni får en härlig dag :) Här väntas bebisbesök och fotografering m.m.

KRAM

2012-04-03 @ 09:13:53
URL: http://emmashjartan.se
Postat av: ENDENISE

Långa killen ju :D

2012-04-03 @ 19:19:51
URL: http://endenise.se
Postat av: Johanna

vilken söt bild! :)

2012-04-04 @ 09:09:25
URL: http://geminaarts.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0