BM kontroll v. 37+3

Man kan ju tro att jag glömt att ja e gravid, men det har jag inte! Min nya mobil väljer själv vilka inlägg den vill posta och datorn har ju som sagt gått på långledigt....

Igår var vi på ul igen och det visade sig att mitt beslut att sluta jobba var bra, för äntligen har lill bebis vuxit och vi slipper fler ul om inte BM säger annat idag:) så skönt att slippa fler ul, det enda man går o tänker på är om bebis växt tillräckligt. Jag tror att den här bebisen kommer bli en lika tjockis som sin storebror. Ingen ide att hoppas o tro att den ska va lättis o komma tidigt.

Jag kommer bli flodhäst liksom bebis, jag kommer gå över tiden och ha världens längsta förlossning, där med basta! (bitter?? Jajjemen det kan du skriva upp!!)


Kommentarer
Postat av: Hanna - mamma till Lovelia o kommande Lillebror

Haha, med dem tankarna lär du ju inte bli besviken iaf!;) Det kommer gå så bra så, jag tror han kommer lagom till påsk...:)

2012-03-27 @ 12:04:28
URL: http://smoothiechee.blogg.se/
Postat av: ENDENISE

haha sådär tänkte jag också, flodko med världens jobbigaste förlossning...hmmf 3,5kg upp och inga värkar förutom krystvärkar.. :P Kommer gå susen för dig ♥

2012-03-27 @ 13:53:28
URL: http://endenise.se
Postat av: Olivia - Ung mamma till Ted

Det är så vackert att vara gravid!! :)

2012-03-27 @ 18:01:37
URL: http://oliviaisabell.blogg.se/
Postat av: Timglasfigur

Vad skönt att bebis växt till sig!

Det kommer gå så bra så! :)

2012-03-28 @ 09:10:20
URL: http://timglasfigur.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0