Dagen då huset kom, 14 aug 2014

Skulle kunna visa hundra bilder på dagen huset kom:) Torsdag den 14 aug kl 07:00 var de igång för fullt! Det gick så sjukt fort. Första delen var där på en blinkning. Del två var dom tvungna att måtta in lite så det hamnade rätt. Kl halv 9 var båda delarna på plats och vi väntade på takstolarna och det förhöjda vägglivet. Vi var så spända på hur de skulle göra. Det kom i färdiga delar det med:) först satte dom upp dom och sen fäste dom takstolarna i dom. Innan lunch var det klart. 

Vädret var lite svajigt denna dag. Sol, moln och sen blev det bara allt mörkare och vi alla började bli oroliga för att regnet skulle komma innan huset hade blivit tätt. Med lite kraftansträngning fick de på emballage plasten över huset. 

Vi bänkade oss där uppe hela dagen och njöt av showen:) barnen tyckte det var jätte spännande och skötte sig galant hela dagen. 

Vilken dag! Vi var helt slut på kvällen, kändes som det var vi som byggt huset☺ fantastisk upplevelse att få vara med och se hur det går till! En liten tjuvglimt inifrån förhöjde dagen ännu mer. Fantastisk känsla att se ut genom fönstret och se vår framtida utsikt! *mäktigt* å vad vi längtar. 

Kommentarer
Postat av: Krulliga Damen ♥ Foto, Inredning & Familj

Vad häftigt! Jättefint hus :)

2014-09-09 @ 10:13:14
URL: http://denkrulligadamen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0