Dörr öppningar, snickardax!

Eftersom vi valt målningsförberett så måste vi fixa dörr öppningarna/valvet (?) själva. I öppningen mot hallen valde vi att bygga till väggen på ca 20cm (?) Det gjorde att väggen i vardagsrummet blir lite mer möblerbar, att det blir lite mer insynsskyddat från gatan och att vi får plats med 38cm djupa garderober med skjutdörrar. Där tänkte vi förvara ytterkläder, skor och ha som bra stuva-undan-plats😊. 
 I öppningen till köket satte vi trä list/smyg. Vart riktigt snygg. I de större öppningarna valde vi gips och förstärkta hörn (behövs verkligen!!!)


Öppningen där vi byggt till lite vägg. Öppningen är fortfarande väldigt generös. Hitom har vi tänkt garderober (där radion står)


Öppningen till köket


En bit av valvet mot köket

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Smart idé det där med att bygga ut väggen för att få plats med garderober :-) Förvaring kan man inte få för mkt av. Så kul att följa er. Vi får vårt nybro om 4v, längtar ju inte mindre när man ser er pyssla :-)

Svar: Vad spännande:) vart bygger ni? Bloggar du med? Ja äntligen får jag med skriva om hus byggande istället för att läsa om när alla andra pysslar:) vi tittade med på ett Nybro, jätte fint hus
Charlotte

2014-09-23 @ 20:01:04
Postat av: Lovisa

Vi bygger i Kumla utanför Örebro. Har ingen blogg men kommer nog ladda upp bilder på instagram sen "KariinLoviisa". Har nyss kommit upp ett likadant hus som erat i ett område bredvid oss, ser jätte stort och fint ut, spröjsade fönster gör verkligen skillnad :-)

Svar: Tror jag följer dig på insta:)
Vi är jätte nöjda med huset och tror det blir en bra storlek och att vi får ut lite mer av övervåningen med förhöjt. Blir spännande att se färdigt resultat sen nån gång☺
Charlotte

2014-09-25 @ 13:43:18
Postat av: Lovisa

Haha jaha hade ingen aning om att du redan följde, då måste jag se om jag med kan följa:-)
Kul att följa ert bygge iaf, man får så många tips genom att följa andras byggen :-)

Svar: Absolut!:) blir jätte glad när jag hittar en smv byggare☺👍
Charlotte

2014-10-01 @ 20:08:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0